Şimdi Ara

Galaxy W ve Xperia Neo V Arasındaki Performans ve Ekran Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki telefonun arasında kaldım birinden birini alacağım ama kesin kararı veremiyorum.Kağıt üzerinde Galaxy W daha güçlü bir cihaz olarak duruyor.%40lık bir işlemci farkı var ortada.Ama Xperia da ekran kalitesi ve tasarım açısından önde.Şimdi önceliği performansa verdiğim bir gerçek fakat ekran kalitesi de çok önemli benim için tabi bunun yanında neonun tasarımı gerçekten hoşuma gidiyor.Durum böyle olunca can alıcı iki sorum olacak.Aradaki performans farkı büyük müdür? Neo bir oyunda can çekişirken Galaxy takır takır oynatır mı? Ve galaxynin ekranından şüpheliyim neonun ekranının daha iyi olduğu herkes tarafından kabul edilmiş ama bu fark çok öldürücü bir fark mıdır?Şimdiden ilgililere teşekkür ederim...

bir de arkadaşlar arada şunu sorayım tahminen garantisi dEvam eden bir x6 kaça gider?Cihaz tertemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 3 Ağustos 2012; 0:10:52 >

• Bütçenin maximumu bu hocam bana kalsa ben atrix alırım ama sınırım 700 lira.O yüzden bu ikisinden biri olacak gibi.Başkalarının mesajlarını da bekliyorum...
  • Ps3 al :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy s2 bulabilirsin 2. el ama sifir diyosan Wonder derim ikisi arasindan.
    xperia U da fena degil bir bakin derim.

• Ekranlarını birçok koz gördüm ve bence wonder'ın ekranı hiç de geride değil. Performans olarak daha iyi. Genel anlamda daha iyi bir telefon. Neo'yu sadece tasarımını seviyorsanız tercih edebilirsiniz. Dİğer açılardan wonder üstün. Ayrıca neo çok kalın bence. 13mm telefon mu kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Ekranlarını birçok koz gördüm ve bence wonder'ın ekranı hiç de geride değil. Performans olarak daha iyi. Genel anlamda daha iyi bir telefon. Neo'yu sadece tasarımını seviyorsanız tercih edebilirsiniz. Dİğer açılardan wonder üstün. Ayrıca neo çok kalın bence. 13mm telefon mu kaldı?

Babamda var. 3310
  • hocam şimdi ben galaxy s2 - galaxy w - ve sony ericcson xperia Arc s arasında takıldım kaldım.şimdi galaxy w ya bakacak olursak fiyat/ performans olarak en iyisi ama bu baglantı problemi benim cok kafama takıldı.bunun bi cozumu war mı yoksa kalıcı bi problem mi . cok kotu ise s2 alacam. ama gonlum birazcık ta sony ericcson Arc s' e dogru kaymıyor değil hani....yardımcı olursanız cok memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iprayim

hocam şimdi ben galaxy s2 - galaxy w - ve sony ericcson xperia Arc s arasında takıldım kaldım.şimdi galaxy w ya bakacak olursak fiyat/ performans olarak en iyisi ama bu baglantı problemi benim cok kafama takıldı.bunun bi cozumu war mı yoksa kalıcı bi problem mi . cok kotu ise s2 alacam. ama gonlum birazcık ta sony ericcson Arc s' e dogru kaymıyor değil hani....yardımcı olursanız cok memnun olurum

Neymiş hocam o bağlantı problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iprayim

hocam şimdi ben galaxy s2 - galaxy w - ve sony ericcson xperia Arc s arasında takıldım kaldım.şimdi galaxy w ya bakacak olursak fiyat/ performans olarak en iyisi ama bu baglantı problemi benim cok kafama takıldı.bunun bi cozumu war mı yoksa kalıcı bi problem mi . cok kotu ise s2 alacam. ama gonlum birazcık ta sony ericcson Arc s' e dogru kaymıyor değil hani....yardımcı olursanız cok memnun olurum

Saydigin telefonlar arasinda elbette s2

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

galaxy s2 bulabilirsin 2. el ama sifir diyosan Wonder derim ikisi arasindan.
    xperia U da fena degil bir bakin derim.

S2 de düşündüm ama elden alıp incelemeyince alamam yakınlarda da elden alabilme imkanım çok düşük izmirde ya da manisada elden teslim yapacak biri lazım

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Ps3 al :D

PS3üm var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Ekranlarını birçok koz gördüm ve bence wonder'ın ekranı hiç de geride değil. Performans olarak daha iyi. Genel anlamda daha iyi bir telefon. Neo'yu sadece tasarımını seviyorsanız tercih edebilirsiniz. Dİğer açılardan wonder üstün. Ayrıca neo çok kalın bence. 13mm telefon mu kaldı?

Anladım hocam ekranlarda çok fazla fark yoksa o zaman tasarımı ikinci plana atıp Wonder almalı
  • Galaxy wonder aldım çok memnunum internette takılma yapmıyor geçişleri gayet stabil...sizede w tavsiye ederim...
  • Galaxy s2 temiz bulabilirsen kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Galaxy s2 temiz bulabilirsen kaçırma derim

Bulursam düşünürüm elbette ama durum şu anda Wondera kayıyor.Sanırım bir iki güne Wonder siparişini veririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Galaxy wonder aldım çok memnunum internette takılma yapmıyor geçişleri gayet stabil...sizede w tavsiye ederim...

Ekran konusunda parlaklık renk doygunluğu konusunda ne diyebilirsin hocam başka telefonlarla karşılaştırabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 2 Ağustos 2012; 18:25:54 >
  • Xperia nın renk canlılığına yakın ama bir tık gerisinde, zaten üstünde kullandığımız koruma, cihazın ekranını biraz mat gösteriyor. ama o korumayı hangi cihaza yapıştırsan aynı olmazki,
    1.Renkler zengin ( koruma olmazsa bu daha net anlaşılıyor )
    2.Renkler parlak //

İnternet hızı tatminkar, menüleri kolay,hassas dokunmatik oluşu sebebiyle, ekran dokunma algılayıcısı süper.
    Kısacası tamamen zevk işi...2 cihazda sizi mutlu eder birini tercih ettiğinizde diğeri için ahh dedirtmiycek cihazlar...
  • Anladığım kadarıyla ikisi arasında uçurum yok.Düşündüren ekrandı onlarda da çok fark yoksa Wonder alınır gibi duruyor..Elimdekini satar satmaz siparişi verelim bakalım.Peki arkadaşlar tahminen garantisi devam eden bir x6 kaça gider Cihaz oldukça temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 3 Ağustos 2012; 0:08:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.