Bildirim
Galaxy W neden destek almıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xda da gelistiriciler yapıyor zaten.
Biz wildfire s'e cm7-9 bekliyoruz da ne oluyor resmi duyuru bile yapildi ama ne beta ne alpha gelmedi.
Su an kullanicilar cm9 yapti sadece video sorunu var,zaten cm7 stabil.
Yani anca unoffical portlar kullanilabilir,cm den falan bi sey beklemek yanlıs olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sony Officall destek veriyor.
Samsung hep yeni telefonlarını satmak için yapıyor.
Custom rom neden yapmıyorlar bilmiyorum W için._____________________________ -
xda da başlığını göremedim.sanırım yabancı ülkelerde fazla satılmamış.genelde samsung u alanlar amirallerinden birini alıyorlar.sony neo v/neo/arc vs.. başlığı var,çünkü sony nin bütün 2011 modelleri(amirallerde dahil) benzer donanımlara sahip.haliyle birine destek verilirse diğerinede verilmesi lazım.ama samsungda ürün çeşitliliği var ve destek almadığına göre tahminimce alt ve orta segment telefonları fazla satılmıyor yurt dışında.aynı şekilde galaxy 551 in başlığı da yok. _____________________________ -
Galaxy W ile galaxy s birbirine yakın donanım olarak.galaxy s de eski amirallerden ama işte w ya gelmiyor xda da birkaç tane var da cm9 alpha falan onlar da pek iyi değil yani nerde huawei ye gelen destek nerde w ya gelen destek
-
Selam arkadaslar,
Galaxy w için android 4.0 güncellemesi olabilirmi diye uzun zamandır internette dolanıyorum.
Güvenemediğim için ve pişman olmamak için henüz bir ROM kullanmayı denemedim.
Forumlarda bu konularda tecrübeli arkadaslar var. Galaxy w ile alakalı konuları/ baslıkları incelediğimde birçok arkadas bir çok deneme yapmış
Kamera calışmaması gibi sıkıntılar olmus vs.
Az önce yine nette konu ile alakalı dolanırken.
13/08/2012 tarihli güncel bir konu başlığına rastladım. ilgili linki incelececek ve buradan konu ile alakalı galaxy w kullanıcılarına destek verecek bir arkadas forumdan cıkması umudu ile link i paylasacagım. Kamera sorunu vb birsey yasanmadığını anladım. Ama ROM yükleme deneyimim henüz yok.
İşin piri arkadaslardan yardım rica ediyorum.
Cyanogenmod 9 (CM9) for Galaxy W (I8150) Alpha 7 [VIDEO]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ouG2X2SuWFo
İngilizce anlatım linki
http://richxiong89.wordpress.com/2012/08/13/cyanogenmod-9-cm9-for-galaxy-w-i8150-alpha-7-video/
En kısa surede birisinin cevaplaması ümidi ile_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: cavitmete
Selam arkadaslar,
Galaxy w için android 4.0 güncellemesi olabilirmi diye uzun zamandır internette dolanıyorum.
Güvenemediğim için ve pişman olmamak için henüz bir ROM kullanmayı denemedim.
Forumlarda bu konularda tecrübeli arkadaslar var. Galaxy w ile alakalı konuları/ baslıkları incelediğimde birçok arkadas bir çok deneme yapmış
Kamera calışmaması gibi sıkıntılar olmus vs.
Az önce yine nette konu ile alakalı dolanırken.
13/08/2012 tarihli güncel bir konu başlığına rastladım. ilgili linki incelececek ve buradan konu ile alakalı galaxy w kullanıcılarına destek verecek bir arkadas forumdan cıkması umudu ile link i paylasacagım. Kamera sorunu vb birsey yasanmadığını anladım. Ama ROM yükleme deneyimim henüz yok.
İşin piri arkadaslardan yardım rica ediyorum.
Cyanogenmod 9 (CM9) for Galaxy W (I8150) Alpha 7 [VIDEO]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ouG2X2SuWFo
İngilizce anlatım linki
http://richxiong89.wordpress.com/2012/08/13/cyanogenmod-9-cm9-for-galaxy-w-i8150-alpha-7-video/
En kısa surede birisinin cevaplaması ümidi ile
Cesaretiniz varsa yükleyin derim._____________________________
-
destek, kullanıcısı çok olan veya amiral gemilerine gelir (custom rom olarak)
onun dışında official sürümü ancak amiral gemilerinde umutlanabilirsiniz. En azından samsungda durum böyle, ki gördügüm kadarıyla htc'de de bir sürü gereksiz cihaz olduğu için htc hepsine destek veremiyor kullanıcılar ağlıyor. diğer markaları bilmem._____________________________ i5 13600kf, i7 2700k / gigabyte gaming oc rtx 4080 / g.skill tridentx 16 gb ddr3 2400 mhz ram, 3200mhz ddr4 / THERMALTAKE 1500W PSU / cooler master ml360r, thermaltake jing cpu cooler / coolermaster haf 500, haf 912 / galaxy s1 / galaxy nexus / nexus 4 / galaxy s6/ google pixel 3xl -
problemli olması halinde vazgecip eski haline nasıl döneceğimi bilsem hemen deneyeceğim ama bu konulara o kadar vakıf değilim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. orjinali nasıl yedekleyeceğimi öğrenir öğrenmez deneyeceğim. Ama simdilik tecrübesi olan bir arkadasın denemesini ve tavsiyesini bekliyorum. Uzun sure deneyen cıkmaz ise ben ozamana kadar nasıl yapıldığını öğrenip denerim tabiki.
Cevap için yinede teşekkürler_____________________________ -
W gibi telefona destek vermiyorlar u8800pro bile ics aldi (normal x5 le cok az donanim farki var)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bilgisayar:Casecom-AMD ATLHON 64 Processor 2800 1.81 GHz-512 MB RAM Oyun Konsolu:Play Station 3 120 GB Slim hacked (3.50 cfw) Telefon:Huawei u8800 İdeos x5,Nokia 6600 -
samsung diger ulkelerde galaxy wonder icin valuepack cikardi ....turkiyede daha cikmadi......xda sitesinde galaxy wonder konusunu bulamayan arkadaslar low activity device kisminda ve pek cok custom rom mevcut nasil yok?????( daha dusuk donanimlilar ana konuda ya neyse).....cyanogen mod 9 build alpha 7 ics rom cikti....kamera hafiza sorunu yok ....kamera 720 p cekim yapiyor.....
xda galaxy wonder bolumu icin tikla :
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1477
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 14 Ağustos 2012; 9:23:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefon arama simgesi kayboldu
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- samsung s24 ultra imei atılıyor mu
- apple watch android telefona nasıl bağlanır
- samsung a74 fiyat
- hat takılı ama şebeke yok
- qr kod okutma indirmeden
- yüzde yüz yerli cep telefonu
- distribütör garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler