Şimdi Ara

Galaxy Tab S(807) mi Tab S2 wi-fili mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 tablet almaya niyetliyim fakat galaxy tab s mi alsam s2 mi alsam kararsızım.3g destekli almayı istiyorum ve aralarında 300-400tl gibi bir fiyat farkı var.Kullanım amacı ise,film,kanun metınlerıne bakma gibi şeyler olucak yani aşırı efor sarf ettırıcek seyler olmayacak.Su anda t807 modeli en ucuz 1400tl ye bulabıldım.Daha ucuza bulabılıcegım bır yer varmı.Yoksa almısken 1800 e s2 mı alayım?Şimdiden teşekkur ederım.



  • İnternet her zaman tabletim de olsun hep kullanırım derseniz 4g'li, yok ara sıra internete girerim, internet lazım olursa telefondan interneti paylaştırıp kullanırım diyorsanız wifili. S ve S2'de sizin bahsettiğiniz işinizi görür. S2 tabiki daha güncel ve güçlü donanıma sahip.

    Son olarak o paralara ipad'te tercihler arasına konulabilir. Air yada air 2. Bence onlarada bir göz atın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederım.Telefonum iphone oldugundan apple almak ıstemıyorum.Biraz değişiklik olsn dıye galaxy tab s lere yöneldım.Şu anda piyasadaki en canlı göruntuye sahıp cıhaz olduğu söylendı.Sim destekli cihaz almayı dusunuyorumda sim kart işini nasıl yapmam gerekıyor?Biraz araştırdım ikiz sim diye bir şey buldum fakat kolay kolay bulunamıyormuş galiba.Bu sorunu sizler nasıl aştınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.