Şimdi Ara

Galaxy tab 7' bilgisayar tarafindan gorulmuyor. Yardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung gqlaxy tab 7" modeli tablet, usb ile windows veya mac isletim sistemine taktiktan sonra, karsimiza cikan 3 mode da da, bilgisayar tarafindan gorulmuyor.

Mass storage yapip mount ettigimizde bir hd olarak cikmasinlazim karsimiza , ama hicbir etki yok, kies te oyle, media player mode da da ayni sekilde..

Aleti fabrika ayarlarina dondurdum sorun cozulmedi. Hafizasina format attim cozulmedi. Kabloyu takinca direkt tepkiyi veriyor tablet, hem sarj ediyor hem de menu karsima cikiyor nasi kullanacaksin diye.. Kabloda sorun yoktur yani sanirim. Kafayi yicem

Bu sorunu nasil cozbilirim yardim edebilecek, fikir belirtebilecek birileri var midir?

Alet 2.2 surumu.

• Yok mu anlayan beyler?
  • kies programını bilgisayarda çalıştırınca tablet gözükmesi gerekiyor. Tablette izin ister, onaylayınca dosyalar gözükür.
  • Evet kiest te gorunmesi gerekiyor, mass ztorage yapinca windows un da gormesi gerekiyor, ama olmuyor. Ndn olabilir?
  • Bi sorunu cozemiyorum ya, kafayi yicem. Androidden anlayan da yok yardim etsin. Bir de androidler yaygin bilmemne falan diyorlar. Ne zaman sorun ciksa anlayan bir adam cikmiyor.
  • Androidle değil de bence sorun, senin windows yada Mac işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir.. Birde öyle düşünerek dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 2 Kasım 2011; 6:37:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.