Şimdi Ara

Galaxy S6 metal kasadan renk atması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de S6 forumunda paylaşmıştım 1 fotoğraf, bugün fark ettim ki iyice artmış bunun derecesi. Olay gördüğünüz gibi basit. Kimyasal reaksiyonlar ile oluşturulmuş kasanın altından renk atması mı diyelim paslanmak gibi bir şey oldu. Sizce bu mümkün müdür? Arkadaşım 1 yıldır kullanıyor telefonu tertemiz. Başka bir arkadaşım daha yeni S6 aldı, o da sormuş aldığı yere böyle bir şey söz konusu olamaz bu renkler kimyasal reaksiyonlar ile verilmiş renklerdir demiş satıcı da. Bunun olmasının nedeni nedir?

Telefonu servise vermeyi düş?ünüyorum değiştirmeleri için. Kullanıcı hatası olamaz çünkü telefonu aldığım günden beri ne bir yere çarptım ne bir yere vurdum en ufak bir darbeye, çiziğe vs. mâruz kalmadı, telefonu yakından incelediğinde herkes anlar bunu.

Bu durum neden oluşmuş olabilir ve sizce servise versem ne gibi bir sonuç alırım?
     Galaxy S6 metal kasadan renk atması? Galaxy S6 metal kasadan renk atması? Galaxy S6 metal kasadan renk atması? Galaxy S6 metal kasadan renk atması?

• Aynısı bende de var terlemeden olabilir dedi servise gönderin kasasını değiştirirler dedi bana satici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Kasa değişimi derken komple kasayı mı değişecekler? Siz verecek misiniz peki değer mi servise vermeye?

• Aynen komple kasası değişir dedi ama ben şuan için vermeyi düşünmüyorum

• Ben note 4 cihazımı aynı sorudan ötürü servise verdim. Cihazın metal çerçevesindeki boya atmıştı. Servis ücretsiz bir şekilde kasa değişimi sağladı. Bence servisle bir görüşün.
  • TahliyeBorusu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad bilgilendirme için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.