Şimdi Ara

GALAXY S6 32GB BLACK SAPPHİRE 1000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GALAXY S6 32GB BLACK SAPPHİRE 1000TL
    Fiyat:1000 TL 2015 Nisan ayında Turkcell'den alınmıştır. 32GB BLACK SAPPHİRE modelidir. Ekranını kırılmaz cam koruyucusuz hiç kullanmadım,parmak değmedi diyebilirim. Hiç ön veya arka camı kırılmadı.Servide gitmedi telefon. Kılıfsız kullandığım için doğal olarak arka camında kılcal bir sürü çizik var ama telefon siyah..belli olmuyor fazla.. Yan metal çerçevede de düşmeye bağlı küçük ezilmeler var ancak göze batmıyor..Basitçe kılıf kullanılarak kozmetik 10a yükseltilebilir. Titreşiminde bir sorun var rom'dan kaynaklımı bilmiyorum. Şuan extrasolite rom yüklü(hiçbir samsung,turkcell vs..reklam uygulaması yok) Telefon rootludur.Knox arttımı artmadı mı garantiden çıktımı çıkmadı mı bilmiyorum. İstenilirse orjinal TR romuna dönebilirim. NE VARSA YAZDIM..YALAN YOK..CİDDİ ALICIYA WP'DEN RESİM GÖNDEREBİLİRİM.. Fiyat sondur.İhtiyaçtan satıyorum.Lütfen takas veya pazarlık teklif etmeyiniz.. Kutusu,belgeleri ve faturası duruyor,kulaklık kayboldu,şarj aleti dün kırıldı... İsteyene 5V 1.5 amper şarj aleti ve usb kablosu(orjinal samsung) verebilirim..(90-100 DAKİKADA DOLDURUYOR) İstanbul içi elden teslim tercihimdir..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ihtiyacı olan kaçırmasın, hem dürüst satıcı hem fiyat cihaza göre iyi. knoxu da sıfırlıyorlardı benim bildiğim. bi araştırın. orijinal rom yüklendikten sonra titreşimde gene problem olursa garantiden düzeltilebilir, sıfırlanabilir hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.