Şimdi Ara

Galaxy S5 ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Arkadaşlar Bugün Galaxy S5 aldım.Biraz sabırsız bir kişiliğim var.Telefonu aldım.Bataryayı taktım.Şarfa koydum.Aradan 3 saat geçti.2 saat önce ŞARJI %100 oldu.Yani şarjı taktığımdan 1 saat sonra şarj fullendi.Çıkarayım mı?Babam en 12 saat prizde kalsın dedi.Ne yapayım ?



  • Yeni akıllı telefonlarla birlikte 12 saat şarj ömrü vs. şeklinde olaylara gerek yok diye biliyorum ben.

    Ama 12 Saat şarj olursada bir zararı olmaz herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frolding

    Yeni akıllı telefonlarla birlikte 12 saat şarj ömrü vs. şeklinde olaylara gerek yok diye biliyorum ben.

    Ama 12 Saat şarj olursada bir zararı olmaz herhalde.

    +1

    bende şimdiki telefonların pillerinin ilk şarj süresi o kadar uzun olmuyor diye biliyorum ama satıcılar yine ilk şarj 15-16 saat sürsün tavsiyesindeler.
    Hangisi doğru bende çözemedim. S5in pili hakkında pek bilgim yok ama piller konusunda şöyle bi tecrübeye vardım; şarj %100 olduğunda hemen şarjdan alırsan şarj miktarı 100ün altına nedense erken iniyor. %100iken fişten hemen almazsan ve en az 20dk. daha şarjda tutarsan şarj miktarı 100ün altına daha geç düşüyor.
  • Bendede S5 var. İlk şarjı bittikten sonra şarja taktım sabaha kadar şarja kaldı. Kullanma Kılavuzunda da ilk şarja ilgili bir şey de yazmıyor. 2.kez taktığında sarj olduktan sonra 1 saat sonra çıkardım. Yani kullanma kılavuzunda da bişey yazmıyor bişey olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dilediğince kullan 12 saat falan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.