Şimdi Ara

Galaxy S4 taşıma ve kopyalama sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumda sanırım virüs var ama bir türlü kaldıramıyorum. Yani daha 1 saat önce aynı sorundan herşeyi bilgisayara yedekledim telefona ve hafıza kartına format attım güzel bir şekilde ilk 10-15 dakika sorun yok gayet iyi herşey ama o 10-15 dakikalık zamanı geçince (Bu süre benim tahminim) hafıza kartına herhangi birşey atmaya kalktığımda taşıma başarısız veya kopyalama başarısız hatası veriyor. Telefona ne google playden herhangi birşey indirebiliyorum nede birşey yapabiliyorum silme işlemi bile yapamıyorum google playde ise sd karta veya hafıza kartına yüklenemedi diye hata veriyor bunu nasıl aşarım bi bilgisi olan varmı ??

Birde bu alttaki resimdeki müzik dosyası önceden başka bir klasördü şimdi böyle olmuş içinde yaklaşık 7
    48 GB'lık dosya olduğu görülüyor ama yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray6161 -- 21 Şubat 2014; 1:00:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu yaşadım. Sorun öncelikle hafıza kartında. Hafıza kartını biçimlendirdim ve sorundan tamamen kurtuldum. Ama sen kurtulamadım demişsin. ilginç...
  • Ya üstelik bu işlemi ben öncedende yapmıştım ama yine gelmişti bi yerden nasıl iş anlamadım.

• Yokmu bi fikri olan arkadaşlar =/

• Sorunum hala günceldir. !!! :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray6161

Sorunum hala günceldir. !!! :(

Hafıza kartınız bozulmuş. Eğer kartınızın garantisi varsa garantiye gönderebilirsiniz. Eğer yoksa başka bir kart almak zorundasınız.
  • ben ce yaptırabiliyorsanız bilgileri bir karta kopyaların sonra telefonu restsartlayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.