Şimdi Ara

Galaxy s4 ses var görüntü yok :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
34.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galaxy s4 kullanıyorum, ilk 4ay hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bundan 3hafta önce bataryam şişti garantiye yolladım bataryamı değiştirip geri verdiler. Dün ise telefon çantamdaydı çok yavaş bir şekilde çantam yere düştü şimdi telefonda ses var görüntü yok kapatıp açmaya çalıştım ama açılmıyor ışığı yanıyor fakat görüntü yok ayrıca sağ üst köşede hafif bi ışık yanar gibi oluyor geri gidiyor. Size nedeni ne olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonda Ses Var Görüntü Yok

"Telefonda ses var görüntü yok" sorunu, Android cihazlarda yaygın bir sorundur. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın: Bu, çoğu sorunu gidermenin basit ama etkili bir yoludur.
    • Ekran ayarlarını kontrol edin: Ekranınızın parlaklığının en yüksek seviyede olduğundan emin olun. Ayrıca, otomatik parlaklık özelliğinin devre dışı olup olmadığını kontrol edin.
    • Bağlantı noktalarını temizleyin: Kulaklık jakı ve şarj portu gibi bağlantı noktalarında biriken toz ve kir, ses veya görüntü sorunlarına neden olabilir. Bir pamuklu çubuk kullanarak bu bağlantı noktalarını nazikçe temizleyin.
    • Güvenli modda başlatın: Bu, cihazınızı yalnızca temel uygulamalarla başlatmanıza ve arızaya neden olabilecek üçüncü taraf uygulamaları devre dışı bırakmanıza olanak tanır.
    • Yazılımı güncelleyin: Yazılım güncellemeleri genellikle hataları düzeltir ve performansı iyileştirir. Cihazınızın en son yazılım sürümüne sahip olduğundan emin olun.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlayın: Bu, cihazınızı fabrika ayarlarına geri yükler ve tüm verilerinizi siler. Bu seçeneği yalnızca diğer tüm seçenekler tükendiğinde düşünün.

Bu adımları izledikten sonra hala "telefonda ses var görüntü yok" sorunu yaşıyorsanız, cihazınızı bir teknik servise götürmeniz gerekebilir. Sorunun donanımla ilgili bir sorun nedeniyle olması mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum...Sorununu çözebildin mi???
  • ama telefonun dokunmatıgı calısıyor degıl mı ? ezberden gelen aramayı felan cevaplandırabılıyorsun tus kılıdını acınca ses gelıyor. Buyuk ihtimalle iç ekran kırılmıştır aynı sorun benım başıma geldı 10 cm den telefon dustu ve ekranda hıc bır hasar yokdu ıc ekran kırılmış ve ekran degısımı tabi telefon note2 di 400 lira fatura kesmısler s4 ne kadar bilmıyorum geçmiş olsun cok dikkat etmek gerek.
  • ama arada bir ekran geliyor. Versiyon yükletsem düzelir mi acaba
  • 437 lirada ben ödedim kullanıcı hatası diyip parasını ödetiyorlar valla iç lcdyi kırmışım nasıl yaptım ben bile bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: papyon_

437 lirada ben ödedim kullanıcı hatası diyip parasını ödetiyorlar valla iç lcdyi kırmışım nasıl yaptım ben bile bilmiyorum

Kullanici hatasi zaten. Gecmis Olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama benim elimdeyken telefonun ekranı gitti. yere bile düşmedi. şu an ses var görüntü yok. telefonun markası ise galaxy trend plus. yine de kullanıcı hatasına girer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pique741 -- 22 Haziran 2014; 21:06:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv de ses var görüntü yok
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pique741 P kullanıcısına yanıt
    O konuda biz bir şey söyleyemeyiz. Serviste telefonun içini açıp bakıyorlar, darbe sonucu oluşmuş bir arıza görürlerse doğrudan garanti dışına çıkartıyorlar. Darbeye yönelik herhangi bir emare yoksa telefonda zaten garanti dışına çıkartılmaması lazım.
  • satarsanız alırım
    0505 431 68 12
  • ekran değişimi yapılması gerekiyor malesef
  • beyler benim tel de sorun var s3 telim elimden kaydı telefon sürüklendi sertçe düştdü ama telefona bişiolmadı 2 tane çizik vardı tel de ses var görüntü yok bazı siteler de 100 lira diyolar bide bu sitede alan varsa satıyorum 500 e yaptırıp satıcam
  • Ekranla bence uzaktan yakindan alakasi yok anakartda olan bir sorun farkli ekran takilsa bile ayni hatayi verir bende de s4 vardi ayni sorunla karsilastim cozumunu bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.