Şimdi Ara

Galaxy s4 mü htc one mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu kardeşim geçişlerde takılmadan başlıyım dayımın telefonunda bir yığın uygulama oyun var diyom geçişlerdede hiç takılma yok bide şunu söyliyeceğim htc one sanki ios mu kullanıyo geçişlerde ondada takılma olur s4 te takılma oluyorsa ki olmuyo ve kameraya gelince ben hiç bişey demeyeceğim 4mp kamera nasıl yeterli oluyor anlamadım şu an samsung orta sekmentletinde bile 5mp ve ya 8mp kullanırken siz 4mp kamerayla gece iyi çekiyo diye alıyosunuz ya 13mp kamera gecede gündüzde başarılı htc one ve s4 ile çekilmiş fotoları karşılaştırdım s4 gündüz öttürüyo zaten gecede sorun yok s4 gayet iyi htc one da şöyle 8mp yada 12 mp falan olsa tamam diyeceğimde 4mp güldürmeyin yani ve bence ekran olarakta htc pne biraz daha iyi bile olsa yani arada çok ufak farklar var htc oneın ppisi biraz daha fazla s4ten o kadar s4 super amoled hd ekranıyla çok güzel bir ekran veriyor ve bunu daha düşük bir enerji harcayarak yapıyor htc one ile aynı boyutta olsalardı s4ün ppi deperi daha fazla olacaktı kamera konusuna yine gelirsek s4teki o kadar fazla modu bırakıpta şu 4mp kamerayı gece iyi çekiyo diye almak aptallıktır performans ve oyun konusunda s4 zaten alıyor eee başka ne kaldı aklınızda onlarıda cevaplayayım isterseniz fan boyluk yapmadan tamamen taradsız bir karşılaştırma yaparak söylüyorum s4 açık ara htc onedan önde http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4 buradaki karşılaştırmadan belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.çok daha kaliteli bir ekran(daha yüksek ppi değeri, ekran parlaklığı, renk doğruluğu, gün ışığında seçilme)
    2.boom sound (ayrı bir amplifier buna bağlı hi-fi strereo hoparlörler)
    3.kulaklık için d sınıfı amplifier
    4.detaylarda ve gece çekimlerinde daha başarılı kamera
    5.metal gövde ile şık tasarım

HTC ONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Yahu kardeşim geçişlerde takılmadan başlıyım dayımın telefonunda bir yığın uygulama oyun var diyom geçişlerdede hiç takılma yok bide şunu söyliyeceğim htc one sanki ios mu kullanıyo geçişlerde ondada takılma olur s4 te takılma oluyorsa ki olmuyo ve kameraya gelince ben hiç bişey demeyeceğim 4mp kamera nasıl yeterli oluyor anlamadım şu an samsung orta sekmentletinde bile 5mp ve ya 8mp kullanırken siz 4mp kamerayla gece iyi çekiyo diye alıyosunuz ya 13mp kamera gecede gündüzde başarılı htc one ve s4 ile çekilmiş fotoları karşılaştırdım s4 gündüz öttürüyo zaten gecede sorun yok s4 gayet iyi htc one da şöyle 8mp yada 12 mp falan olsa tamam diyeceğimde 4mp güldürmeyin yani ve bence ekran olarakta htc pne biraz daha iyi bile olsa yani arada çok ufak farklar var htc oneın ppisi biraz daha fazla s4ten o kadar s4 super amoled hd ekranıyla çok güzel bir ekran veriyor ve bunu daha düşük bir enerji harcayarak yapıyor htc one ile aynı boyutta olsalardı s4ün ppi deperi daha fazla olacaktı kamera konusuna yine gelirsek s4teki o kadar fazla modu bırakıpta şu 4mp kamerayı gece iyi çekiyo diye almak aptallıktır performans ve oyun konusunda s4 zaten alıyor eee başka ne kaldı aklınızda onlarıda cevaplayayım isterseniz fan boyluk yapmadan tamamen taradsız bir karşılaştırma yaparak söylüyorum s4 açık ara htc onedan önde http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4 buradaki karşılaştırmadan belli

"fan boyluk yapmadan" "s4 açık ara htc onedan önde" başka söze gerek yok

• Offff yahu madem htc oneı müzik için alacaksınız alın bi kalitelisinden mp3 mp4 yaa mp5 o kadar iyi amfisi var madem siz neden telefon alıyosunuzki alın bi amfi kulaklığımı
    İyi neden bu kadar para veriyonki al bi 150 200 litalık kulaklık parlaklık konusunda s4 gün ışığında gayet iyi görünüyo kameramı diyosun yahu madem kamera istiyosun gece iyi çeksin diyosun sen niye s4le uğraşıyonki al bi s4 zoom o 4mp kamera harika çekiyo XDXDXD gerçektende yani evimde 20.3 mplik bir kamera bulunuyo htc one ile karşılaştırdım kameramla 50 metre ötedeki bir adamı çektim son optik zumda htc one ile çektim yani bu kadar olmaz o ne öyle adamı bırakın sivilcesine kafar gösteriyodu :):))):):):):))::) XDXDXDXDXD

• kendi mantığına göre senin 3310 kullanman gerekirdi sadece telefon fonksiyonunu kullanacaksan o zaman neden s4 e onca para bayılıyorsun ?
  • bence karşılaştırmayı htc one vs. xperia z olarak değiştir,bunada cevabım one olur..
  • quote:

Offff yahu madem htc oneı müzik için alacaksınız alın bi kalitelisinden mp3 mp4 yaa mp5 o kadar iyi amfisi var madem siz neden telefon alıyosunuzki alın bi amfi kulaklığımı
    İyi neden bu kadar para veriyonki al bi 150 200 litalık kulaklık parlaklık konusunda s4 gün ışığında gayet iyi görünüyo kameramı diyosun yahu madem kamera istiyosun gece iyi çeksin diyosun sen niye s4le uğraşıyonki al bi s4 zoom o 4mp kamera harika çekiyo XDXDXD gerçektende yani evimde 20.3 mplik bir kamera bulunuyo htc one ile karşılaştırdım kameramla 50 metre ötedeki bir adamı çektim son optik zumda htc one ile çektim yani bu kadar olmaz o ne öyle adamı bırakın sivilcesine kafar gösteriyodu :):))):):):):))::) XDXDXDXDXD

Sana artık cevap vermiyorum

• 3310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godfather113 -- 21 Eylül 2013; 18:11:58 >
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Banane kardeşim yorum yapmazsan yapma ama millete yanlış bilgi verme

• quote:

Banane kardeşim yorum yapmazsan yapma ama millete yanlış bilgi verme

Yanlış bilgi vermedim yazdıklarımı oku kardeş!
    Onlar senin doğruların ne bi kaynak gösterdin ne bir site nereden bilelim doğru olduğunu benim yazdıklarıma s4 ünde htc oneında özelliklerini yan yana koyup karşılaştırıp yazdım ve buradan çıkan sonuçtada s4ün htc one dan performans kamera hafıza genişletebilme pil ve diğer ekran hoparlör bakımındanda yeterli olduğunu söylüyorum arada hoparlörler hariç uçurum farklar yok ama eğer kamera iyi olsun derseniz ekran büyük olsun derseniz hoparlör ve ses ortalamada olsun derseniz hafızası genişletilebilir olsun derseniz pil ömrü uzun olsun derseniz ekran olarakta ben amoled severim derseniz alın bi s4 ama ben müzik dinlemeyi severim telefon aliminyumdan olsun daha şık dursun kamera ortaşama olsun parlak bir ekran isterseniz alın htc one ı bende artık yorum yapmıyorum buraya yazacağım bu destan yerine şimdiye ev ödevşerimi bitirdimdi

• quote:

Onlar senin doğruların ne bi kaynak gösterdin ne bir site nereden bilelim doğru olduğunu benim yazdıklarıma s4 ünde htc oneında özelliklerini yan yana koyup karşılaştırıp yazdım ve buradan çıkan sonuçtada s4ün htc one dan performans kamera hafıza genişletebilme pil ve diğer ekran hoparlör bakımındanda yeterli olduğunu söylüyorum arada hoparlörler hariç uçurum farklar yok ama eğer kamera iyi olsun derseniz ekran büyük olsun derseniz hoparlör ve ses ortalamada olsun derseniz hafızası genişletilebilir olsun derseniz pil ömrü uzun olsun derseniz ekran olarakta ben amoled severim derseniz alın bi s4 ama ben müzik dinlemeyi severim telefon aliminyumdan olsun daha şık dursun kamera ortaşama olsun parlak bir ekran isterseniz alın htc one ı bende artık yorum yapmıyorum buraya yazacağım bu destan yerine şimdiye ev ödevşerimi bitirdimdi

Öğrencimisin sen :D Allah kolaylık versin, ödevleri bitir bari

• quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

quote:

Sağol kardeşim hem ödev bitiriyoz hem burada s4 savunuyoz işimiz zor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

quote:

Sağol kardeşim hem ödev bitiriyoz hem burada s4 savunuyoz işimiz zor

Kardeşim diyorsun ama ben 30 yaşındayım üstelik öğretmenim

Profiline bakmadım öğretmenim XDXDXDXDXDXD

Merhabalar gayet ayrıntılı bilgili cevaplar vermişsiniz one almayı düşünüyorum Bilgilendirmeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hnd∞6

Merhabalar gayet ayrıntılı bilgili cevaplar vermişsiniz one almayı düşünüyorum Bilgilendirmeniz için teşekkürler

Htc one alırsanız almadan önce kontrol edin.Yeni cihazlarda kasa açıklığı neredeyse yok, olsada sıkıntı değil ama olmaması daha iyi tabi.Benim telefonda neredeyse yok gibi... Galaxy s4 mü htc one mı ?? Galaxy s4 mü htc one mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 25 Eylül 2013; 0:25:55 >

• Note 2 kullaniyorum. HTC One al derim. Sebebi ise soyle bir ornek veriyim. Biri senin onune yemek koyar ama goruntusu gozune hitap etmez ama tadi cok guzeldir. Samsung da oyle kullanim olarak cok iyi ekran buyuk ve guzel telefon kasmiyor hic her oyunda yag gibi ama goruntu olarak cok itici eline alinca sanki oyuncak telefon kullanıyor musun hissi veriyor. Ozellikle teknossaya saturnne falan gidince Z yi Htc ye iphone bakasim geliyor bu tele dahada lanet ediyorum.

• Bugün Galaxy S4 ümü ilk kez beton bir zemine düşürdüm. Sonuç : Ekran kırıldı ve komple değişim yapılmak zorunda. Lanet olsun Samsungg Dayanıklılık istiyorsan ONE
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen note 2 gibi samsungun amiral gemilerine böyle diyosan madem ben alabilirim note 2 ini bu kadar da olmazki yav note 2 gibi telefonun yeri benim için her zaman ayrıdır ilk çıktığı zaman sadece sloganını bile görsem alasım geliyordu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.