Şimdi Ara

Galaxy S4 ile gelen S Health uygulaması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar bilindiği üzre S4 ile gelen yeni uygulamalar var. Ben sıkı bir s3 kullanıcısıyım. S Health özelliği tam aradığım harika bir uygulama olmuş. Kilonuzdan yemenize içmenize kalorinize sporunuza her türlü kombinasyonu ve öneriyi sunuyor hayatınnızı düzene sokabiliyor. Uygulamayı aradım yabancı forumlardan kurulum dosyasını buldum ve kurdum fakat türkçesi yok. Yani nerdeyse sırf bu uygulama için s4 alabilirim o derece. Acaba bir çözümü yokmudur. Saatlerdir arıyorum. İngilizcemde var ama uygulama türkçe olsun istiyorum.

• Guncelleme gelince gelecek s3e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah S4 deki tum uygulamalar gelir. Bu yüzden seviyorum samsungu beklicez artık bi kaç gün daha ..
  • Android güncellemesi gelen bütün telefonlara gelecek ; sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkan_25

S.a arkadaşlar bilindiği üzre S4 ile gelen yeni uygulamalar var. Ben sıkı bir s3 kullanıcısıyım. S Health özelliği tam aradığım harika bir uygulama olmuş. Kilonuzdan yemenize içmenize kalorinize sporunuza her türlü kombinasyonu ve öneriyi sunuyor hayatınnızı düzene sokabiliyor. Uygulamayı aradım yabancı forumlardan kurulum dosyasını buldum ve kurdum fakat türkçesi yok. Yani nerdeyse sırf bu uygulama için s4 alabilirim o derece. Acaba bir çözümü yokmudur. Saatlerdir arıyorum. İngilizcemde var ama uygulama türkçe olsun istiyorum.

dostum ingilizce versıyonunu ındırdıgın yerı pm atabılırmısın ben aradım fakat ozellıklerı cok kısıtlı bır sey ıle karsılastım sadece kendımızın bılgı gırebıldıgı bır porogramdı lutfen pm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkan_25

S.a arkadaşlar bilindiği üzre S4 ile gelen yeni uygulamalar var. Ben sıkı bir s3 kullanıcısıyım. S Health özelliği tam aradığım harika bir uygulama olmuş. Kilonuzdan yemenize içmenize kalorinize sporunuza her türlü kombinasyonu ve öneriyi sunuyor hayatınnızı düzene sokabiliyor. Uygulamayı aradım yabancı forumlardan kurulum dosyasını buldum ve kurdum fakat türkçesi yok. Yani nerdeyse sırf bu uygulama için s4 alabilirim o derece. Acaba bir çözümü yokmudur. Saatlerdir arıyorum. İngilizcemde var ama uygulama türkçe olsun istiyorum.

S3 de S-Health in kullandığı pedometre, thermometre, humidity sensörleri yok. Samsung donanım gerektiren uygulamaları eski telefonlara vermeyeceğini açıkladı. S-Health S4 de Türkçe uygulama olarak.

Kolay gelsin

• Arkadaslar S healt cok hosuma gıttı s4 var.. Ilk gırerken uygulamaya Uygun kılo agırlıgımı ve hedef kılo mu aldı ve hangı gun o kıloya gelebılecegımı yazdı.
    Bu bılgılerı ılk gırerken verdı bana ama uygulama acıldıgında bunları bulamadım bır daha. yardımcı olabılırmısınız bılen varsa eger.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s3 sahibiyim.S healt , S translator , Story albumu türkçe olarak kullanıyorum.Custom rom yuklemeniz gerekli.
  • S health ben yürürken adımlarımı saymıyor. Sizce neden olabilir? Başlatmamış olabilir miyim?

• S3 için S HEALTH uygulamasını indirip kurdum. Telefon rootsuzdur. Her şey Adım sayar hariç çok iyi çalışıyor fakat adım sayarda başlat butonu yerine eşitleme butonu var ve pasif durumda bu durumu nasıl çözebilirim.
  • S3 için s healt sorununun çözümü varmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.