Şimdi Ara

Galaxy S4 için Kılıf Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar Glaxy S4 üm için kılıf bakıyorum. Kısa bir araştırma sonucu s4 için Spigen marka kılıfların oldukça tutulduğunu farkettim. En çok ilgimi çeken model ise Slim Armor View 'in siyah rengi oldu. Ürün cepfit.com 'da satıştadır. Sordum sipariş verirsem hemen kargolayacaklar. Biraz pahalı ama paramla rezil olmayacağımı da garanti ediyorlar. Bu kılıfı kullanan varmı? Yada farklı anternatifler tavsiye edebilecekler????

Tanıtım videosunu ve ürünü aşağıda paylaştım.

http://www.youtube.com/watch?v=L7OUZw4-fL0

Galaxy S4 için Kılıf Önerisi

• Sorunuzun üzerinden baya zaman geçmiş belki kılıfı aldınız ama ben yinede cevaplandırmaya çalışayım.
    Bahsettiğiniz marka gerçekten çok kaliteli kılıflar yapmaktadır. Ancak piyasada bunun bir çok taklidi satılmaktadır. Öncelikle buna dikkat etmenizi öneriyorum. Orjinal spigen kılıfların içerisinden bir kod gibi bir şey çıkıyor ve bunu spigen internet sitesinden doğruluyorsun.
    ben sorduğun kılıfın aynısını gitti gidiyor dan almıştım. Ürün geldiğinde orjinal değil çakma olduğunu anladım ve geri iade ettim. İşlevini fazlasıyla yerine getirebilen bir kılıf olmasına rağmen telefonu biraz kabalaştırması nedeniyle aynısından sipariş vermedim. Bunun yerine yine spigen in neo hibrit modelini sipariş ettim ve kullanıyorum, çokta memnunum. Telefonu korumasının yanında farklı bir hava katıyor görenler samsung mu? iphone mu? diye bir çelişkide kalıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

Sorunuzun üzerinden baya zaman geçmiş belki kılıfı aldınız ama ben yinede cevaplandırmaya çalışayım.
    Bahsettiğiniz marka gerçekten çok kaliteli kılıflar yapmaktadır. Ancak piyasada bunun bir çok taklidi satılmaktadır. Öncelikle buna dikkat etmenizi öneriyorum. Orjinal spigen kılıfların içerisinden bir kod gibi bir şey çıkıyor ve bunu spigen internet sitesinden doğruluyorsun.
    ben sorduğun kılıfın aynısını gitti gidiyor dan almıştım. Ürün geldiğinde orjinal değil çakma olduğunu anladım ve geri iade ettim. İşlevini fazlasıyla yerine getirebilen bir kılıf olmasına rağmen telefonu biraz kabalaştırması nedeniyle aynısından sipariş vermedim. Bunun yerine yine spigen in neo hibrit modelini sipariş ettim ve kullanıyorum, çokta memnunum. Telefonu korumasının yanında farklı bir hava katıyor görenler samsung mu? iphone mu? diye bir çelişkide kalıyorlar
    Cevabınız için teşekkürler. Bende cevabınızı geç farketmişim. Kılıfı satın aldım. Orjinallik kodu çıktı ve çok kaliteli bir ürün. Cepfit Spigenin tüm orjinal ürünlerini pazarlıyor. Gittigidiyorda sahte ve faturasız ürünler malesef çok fazla

• 10liralık kılıf değilmi gardaş al gitsin neyini önerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.