Şimdi Ara

GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün deneme amaçlı açılmıştır... 3g görüşme, Gps (internet olmadan) ve diğer denediğim bütün özellikleri ile Air Gesture özelliği çalışmaktadır (ekrana dokunmadan kontrol)... İmei Kayıtlıdır... Antutu testi yapılmıştır, puan 13000, Tek ve micro sim girişlidir, ürünün yanında şarj aleti ve USB kablo beyaz deri kılıf, pil ve orjinal kulaklık verilecektir...

FİYAT : *** TL

MTK6589 Quad core işlemci 1200 mhz
    1Gb Ram
    4 Gb Rom
    Air Gesture özellikleri
    Öncelikli satış tercihim, elden satış... sonuçta telefon, gelip görün ve öyle karar verin... aklınızda herangi bir tereddüt kalmasın...
    ürün 1:1 orjinal gibidir, ekran büyüklüğü 5 inc ve 1280*720 çözünürklüktedir...

ekranın alt ve yan çizgilerine baktığınızda orjinal S4 ten hiçbir farkı olmadığını anlarsınız... piyasada satılan modellerin birçoğu mtk6575/77 ve 4,8 inc lik modellerdir, bir çoğunda da air gesture özelliği yoktur... Antutu programı çakma değildir, bizzat google play den indirilip hemen testi yapılmıştır, sonuçlar gerçektir... varsa istediğiniz bir test programı test yapılıp resim koyulabilir... Qadrant test sonuçları da resimlere eklenmiştir....

Android (4.2.2) işletim sistemi

CPU MTK6589, Quad Core, 1.2GHz

ROM 4GB , RAM 1GB

5.0 Inch PS, capacitive dokunmatik ekran 1280 x 720 pixels çözürlük

Kamera Çift Kamera, ön kamera: 2MP, arka kamera: 13.0MP oto fokus+flaş,

powerVR SGX 544 ekran kartı

Paket İçeriği

1 x Replika I9500 Galaxy S4
    1 x Batarya(Telefonda Takılı)
    1 x 3.5mm Kulaklık
    1 x USB Kablosu
    1 x Şarj Cihazı
    1 x Beyaz Deri Kılıf

GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1  GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1  GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1  GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 13 Ağustos 2013; 17:55:18 >

• telefonu almayı düşünüyorum benimle iletişime gecermisin 05355946095
  • mtk 6589 işlemciler 1.2 ghz deil mi
    1.6 nasıl oluyor
    mtk 6589T bile 1.5 ghz hızındamantıklı bir açıklaması var mı acaba
    http://www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1081

ayrıca antutua işlemci modeli unıversal 5410 dıye bırsey yazıo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti405 -- 6 Ağustos 2013; 1:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti405

mtk 6589 işlemciler 1.2 ghz deil mi
    1.6 nasıl oluyor
    mtk 6589T bile 1.5 ghz hızındamantıklı bir açıklaması var mı acaba
    http://www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1081

ayrıca antutua işlemci modeli unıversal 5410 dıye bırsey yazıo?

Bu cinliler yazilimla oynamalar yapiyor, maksat herseyi birebir orjinal gibi gostermek. 5410 dediği cpu samsung un orjinal cihazlarda kullandığı cpu nun modeli...Cpu mtk6589 fakat antutu için böyle ayarlamışlar. Bu normal. Bu telefondaki cpu hizi gercekte 1.2 ghz de calisiyor. Bi sekilde yazilim 1.6 ghz gosteriyor. Googleplay dan cpu ile alakali bir program indirdim ve gercek degerinin 1.2ghz oldugunu gorup ilan sayfasinda degisiklik yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 6 Ağustos 2013; 8:48:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyaz renk mevcutmudur elinizde?

vede ön ve arka kameranın bikaç detaylı test fotolarını ekleyebilirmisiniz.düşük ışıkta ve yüksek ışıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

beyaz renk mevcutmudur elinizde?

vede ön ve arka kameranın bikaç detaylı test fotolarını ekleyebilirmisiniz.düşük ışıkta ve yüksek ışıkta

beyaz renk mevcut değil, bu cihazlardan iyi bir kamera görüntüsü beklemek nekadar doğru olur bilemem ama, size çektiğim birkaç resimden örnek koyayım...

GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1  GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1  GALAXY S4 I9500 - 5' - MTK6589 - 1GB RAM - AIR GESTURE - 1.SINIF REPLİKADIR 1:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 6 Ağustos 2013; 13:54:51 >

• haklısınız tabi,bu tür cihazlardan mükemmel görüntü beklemek saflık olur,ama elimde şu anda replika note2 ve s4 mevcut benimde.elimdeki 2 telefonun kameraları arasında gözlü görülür fark var.iki cihazda mtk6577 işlemciye ve 512 ram'e sahip..androit için sıkıntılı boyut bu..sizdeki telin 1 gb ram'e sahip olması büyük avantaj.
    ayrıca 2 telefonumda 2 gb dahili bellek,sizdeki ise 4 gb..

bugün kapıda ödeme sistemi ile s3 sipariş ettim kendime.orjinal..ürün yurtdışı kayıtlı 2 aylıkmış.olurda ürünü beğenmez isem ve sizin ürününüz satılmamış olursa görüşürüz hocam.

bu arada fotolar gayet tatmin edici.hayırlı günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • urun bana pahalı geldi biraz sanki air ozellıgı var diye 200 tl oynaması normalmidir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

urun bana pahalı geldi biraz sanki air ozellıgı var diye 200 tl oynaması normalmidir acaba ?

Bu senin telefondan ne kadar anladigina bagli. Telefonda ozellik olarak sadece air gesture var gibi algiliyorsun. istersen once biraz arastir, diger kopya urunlere bak sonra gel burda fiyatla ilgili yorum yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

urun bana pahalı geldi biraz sanki air ozellıgı var diye 200 tl oynaması normalmidir acaba ?

Bu senin telefondan ne kadar anladigina bagli. Telefonda ozellik olarak sadece air gesture var gibi algiliyorsun. istersen once biraz arastir, diger kopya urunlere bak sonra gel burda fiyatla ilgili yorum yap.

tamamda ne kızıyorsun arkadasım bana pahalı geld 1 tane note 2 1 tane s4 aldık daha pahalı oldugunu nasıl karar verelim ? suanda sitelere bakıyorum aliexpres panda vb sitelerde 400 civari gorunuyor tabi bu elimize gecene kadar ne kadara mal olur bilinmez aralarındaki farkıda soyluyeyım 1 gb ram kamera herzamanki gibi yanı kamerası air ozelliği rom yuksekmi bilinmez andorid 4.2.2 aynı baska değisen ne var telefon guzel telefona zaten lafım yok mtk islemcilerinden en iyisi 6589 dur ona lafım olamaz telefonun andutu degerlerıde gercek degerlerdır yeterınce bılıyormuyum sence ?

• quote:

quote:

quote:

tamamda ne kızıyorsun arkadasım bana pahalı geld 1 tane note 2 1 tane s4 aldık daha pahalı oldugunu nasıl karar verelim ? suanda sitelere bakıyorum aliexpres panda vb sitelerde 400 civari gorunuyor tabi bu elimize gecene kadar ne kadara mal olur bilinmez aralarındaki farkıda soyluyeyım 1 gb ram kamera herzamanki gibi yanı kamerası air ozelliği rom yuksekmi bilinmez andorid 4.2.2 aynı baska değisen ne var telefon guzel telefona zaten lafım yok mtk islemcilerinden en iyisi 6589 dur ona lafım olamaz telefonun andutu degerlerıde gercek degerlerdır yeterınce bılıyormuyum sence ?

O zaman gidip aliexpresten alicaksin arkadasim. Gelip buraya fiyat pahali gibi biraz demiyeceksin. Alirsin aliden gecirirsin gumrukten, maliyetine satarsin burada. bizde sana helal olsun deriz.

• telefonun fiyatı belirtilmemiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

telefonun fiyatı belirtilmemiş?

ÜRÜN SATILDI...
  • gecende bir arkadas mtk 6589 u 400 e satıyorum dedi note 2 aldıgım ıcın alamadim cok pismanım sımdı iyimi sans isi :)
  • quote:

gecende bir arkadas mtk 6589 u 400 e satıyorum dedi note 2 aldıgım ıcın alamadim cok pismanım sımdı iyimi sans isi :)

tüh bee, yazık olmuş yaaa.... şans işte...
    tabi eline alıp oynama imkanın olmadı dimi telefonla? resmi falan da yoktur şimdi, olsaydı da görseydik... o geçende tanıdığın konuştuğun X arkadaşın elinde hala 6589 varsa söyle konuş, bizde ondan alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 19 Ağustos 2013; 9:26:47 >
  • quote:

quote:

gecende bir arkadas mtk 6589 u 400 e satıyorum dedi note 2 aldıgım ıcın alamadim cok pismanım sımdı iyimi sans isi :)

tabi eline alıp oynama imkanın olmadı dimi telefonla? resmi falan da yoktur şimdi, olsaydı da görseydik... o geçende tanıdığın konuştuğun X arkadaşın elinde hala 6589 varsa söyle konuş, bizde ondan alalım...

valla ustune basa basa soyledım bak mtk6589 dımi air ozelliği olan hanı ellemeden haraket ediyor diye adam bana laf sokuyor bana isimi ogretme 1 gb ram air ozeliği var dedı :))) ne kadar dogru soyluyor bilemem ama o fiyata bence super telefon ıns biri alırda paylasır ne diyeyim :)

• quote:

quote:

quote:

valla ustune basa basa soyledım bak mtk6589 dımi air ozelliği olan hanı ellemeden haraket ediyor diye adam bana laf sokuyor bana isimi ogretme 1 gb ram air ozeliği var dedı :))) ne kadar dogru soyluyor bilemem ama o fiyata bence super telefon ıns biri alırda paylasır ne diyeyim :)

sende tabi ne resim gördün nede özelliğe ait birşey!!! adam bana işimi öğretme dedi herşey var dedi, sen ne kadar doğru söylediğini de bilmiyorsun, note2 var diye (bi türlü satamadığın için) alamadın, fakat yinede gelip burada bunları yazma ihtiyacı duyuyorsun :) kısacası biri alsında burada 400 e satsın diye bekliyosun :) :) burhan sen kaç yaşındasın? prfilinde yazmamışsın göremedim!!! niye kafanı böyle şeylere yoruyorsun? mis gibi note2 telefonun var dual cpu'lu, napıcaksın quadcore telefonu boşveeer gitsin... :) sana kimse Mtk6589 telefon satmaz, 2.el dışında... yani sıfır 1:1 kopya bulman zor, satacak kişi kar etmek yerine hayır işlemek isteyecek ki sende alacaksın, ama olurda satan biryer bulursan muhakkak bana da haber ver valla bende alırım... 1:1 kopya olsun kasası, 1gb ram ve mtk6589 olsun, air olmasada olur... :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

sende tabi ne resim gördün nede özelliğe ait birşey!!! adam bana işimi öğretme dedi herşey var dedi, sen ne kadar doğru söylediğini de bilmiyorsun, note2 var diye (bi türlü satamadığın için) alamadın, fakat yinede gelip burada bunları yazma ihtiyacı duyuyorsun :) kısacası biri alsında burada 400 e satsın diye bekliyosun :) :) burhan sen kaç yaşındasın? prfilinde yazmamışsın göremedim!!! niye kafanı böyle şeylere yoruyorsun? mis gibi note2 telefonun var dual cpu'lu, napıcaksın quadcore telefonu boşveeer gitsin... :) sana kimse Mtk6589 telefon satmaz, 2.el dışında... yani sıfır 1:1 kopya bulman zor, satacak kişi kar etmek yerine hayır işlemek isteyecek ki sende alacaksın, ama olurda satan biryer bulursan muhakkak bana da haber ver valla bende alırım... 1:1 kopya olsun kasası, 1gb ram ve mtk6589 olsun, air olmasada olur... :)

bu arada 30 yasındayım arkadasım sende haklısın gormeden bırsey dıyemıyorsun bende gormedıgım ıcın zaten nekadar dogru soyluyor bilemiyoruz demistim sanırım bir satıcı ile gorustum 480 diyo mtk 6589 var dıyor ama bana pek guvenılır gelmedı cunku kapıda odeme secenegı yok size tavsıyem soyle birsey olur eger boyle bir urun almayı ıstersenız kapıda odeme sistemi + kontrollu almayı tercıh edın derım ben oyle yaptım aldım actım kontrol ettim aldım 2 telefon aldım suanda hicbir sorun yok kullanmayada devam ediyorum moralimi bozan sadece keske mtk 6589 alsaydım cunku onun dısındakılerın hepsi rram i 512 6589 ların 1 gb ram + andutu teslerı gercek degerlerı kapsamakta aldıgım urunlerı satan kiside mtk6589 olursa size donerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.