Şimdi Ara

Galaxy S4 Flip Cover Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy S4 kullanıcıyım. S View Flip Cover ile kullanıyorum.. Kullananlar bilecektir kapağı kapattığımızda güç tuşuna dokunmuşuz gibi davranıyor yani ekranı kapatıyor (kapaktaki saat hariç) burda bi sıkıntı yok. Ama kapağı ters katladığınızda yani telefonun altına aldığınızda da aynı şey oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum kapağı kapatma yönünün tersine çevirerek telefonun altına aldığımızda da ekranı kapatıyor. kapaktaki etkileşim (mıknatıs veya türevi bir şey sanırım) kapak ekranın arkasındayken de etkileşiyor. sadece öndeyken etkileşmesini sağlamanın bir yolu var mı.. kapak arkadayken etkileşmesin öndeyken etkileşsin?

• He cok iyiymis baskalarinda varmi bilmiyorum ama bence turk kafasi olarak ben olsam pilin ustune bi kac kat kagit koyardim ole kapagi kapatirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalsın hocam O yöntemi almayayım.
  • Ya baska o kiliftan olani yokmu yaa merak ettim bendede s4 var o kilifi almayi dusunuodum bende

• Aynı sorun bendede var s4 flip cover s view kullanıyorum sırf bu yüzden kılıfımı değişticem mesaj yazamıyorum yaa çok gıcık bi durum Çozumunu Bilen Yokmu. tam mesaj yazıcam bi bakmışım ekran kararmış sadece saat gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puchacz48 -- 7 Eylül 2013; 16:09:29 >
  • İlginç. Ben flip cover kenarları korumuyor diye pek tercih etmiyorum ve kullanışsız geliyor doğrusu.
  • Mrb öncelkle s cover sorunu bendede var bende kı soyle orjınal klıf kullandm yalnız bı kac ay snra klıfı ckarttm cıkarttktan snra sensor kndılıgnden devreye grmeye basladı rehber de mesajda oyun oynrkn vs vs . Servıse 4 kez gndrdm sorun yok dedıler bnde sorunu vıdeoya aldım vıdeo yu servs de teknk eleman ve mudure ızlettm bana o an kı acıklamalatı vırus den veya yukleme yaptgnz bsey hatalı olablır dedıler ve yazılım sıfrlayıp 2 gun kullandılar sorunla karsılasmamıslar tkrar aldm telefnu hatta gctgımz c.tesı aldm ama neden sorun hala bnde devam edıyo arkdsmdada s4 var neden onda deglde bnde oluyo anlaöadm .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galaxy gear s2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Merhaba,

Galaxy S4 kullanıcıyım. S View Flip Cover ile kullanıyorum.. Kullananlar bilecektir kapağı kapattığımızda güç tuşuna dokunmuşuz gibi davranıyor yani ekranı kapatıyor (kapaktaki saat hariç) burda bi sıkıntı yok. Ama kapağı ters katladığınızda yani telefonun altına aldığınızda da aynı şey oluyor. anlatabildim mi bilmiyorum kapağı kapatma yönünün tersine çevirerek telefonun altına aldığımızda da ekranı kapatıyor. kapaktaki etkileşim (mıknatıs veya türevi bir şey sanırım) kapak ekranın arkasındayken de etkileşiyor. sadece öndeyken etkileşmesini sağlamanın bir yolu var mı.. kapak arkadayken etkileşmesin öndeyken etkileşsin?

Aynı sorun bende de var. Ve sanırım bi çözümü yok

• aynı sron bende de var 2 defa servise yollama ma ragmen hiç bir işlem yapılmadı
    işin aksi kısmı kılıfsız kullanmaya başladım ve bu sefer de cihaz ısının ca yine cıkıyor :D
  • kılıf orjinal değildir

• Bendede aynı sorun var hocalarım ama sanırsam bi çözümü yok. Bu akıllı kılıf özelliğini ayarlardan veya root yardımıyla kapatmamızın bi şansı var mı? Bileniniz varsa şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.