Bildirim
Galaxy S4 En iyi Romlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara cyanogenmod kullandım. Ancak s4 için CM12 rom'a geçtiği zaman custom rom'a geri dönüş yaptım. Çünkü bayağı berbat bir durumdaydı (neredeyse arama fonksiyonu bile çalışmıyordu). Ancak 4.4.4 versiyonunu kullanabilirsin.
Ancak şunuda belirtmek isterim ki rom yüklediğin zaman birçok fonksiyon eskisi gibi çalışmayacaktır. Örnek veriyorum benim telefonumda hep bir kamera sorunu vardı. Çok geç açılıyordu ve bir süre sonra bug'a girip hiçbir şekilde kamera açılmıyordu illaki telefona restart atmak gerekiyordu ve acil durumlarda tabiki bu büyük sıkıntı.
Eğer ki güzel rom'lar bulabilirsen bende tavsiyeni alabilirim. -
Bende su an arastiriyorum.Aslinda bu s6 romu fena gelmedi ama sonuc olarak cok bi fark yok.s6 romunu deneyen var ise ondan yorum bekleyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X