Şimdi Ara

Galaxy S4 Ekran Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün denize gittim.Denize girerken de telefonumu güneş almasın diye şapkamın altına koydum.Neyse denizden çıktıktan sonra eve dönerken yolda 5 dk kadar telefonla ilgilendim fakat bir çatlağa rastlamadım.Eve döndüğümde yaklaşık 45 dakika telefonda internette gezindim.Daha sonra ekrandaki çatlağı fark ettim.Acaba niye oldu derken telefonun aşırı sıcak olduğunu fark ettim.Son güncellemeden sonra aşırı ısınıyor telefon.Acaba ekran bu yüzden çatlar mı?
    Şunu da belirtmeliyim ki kesinlikle telefonu hiçbir yere vurmadım yada çarpmadım.
     Galaxy S4 Ekran Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum) Galaxy S4 Ekran Çatlaması(Aşırı Isınmadan Şüpheleniyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce ekran neden çatlamıştır?
    Aşırı ısınmadan olabilir mi?

• Valla olur mu olur hocam sonuçta samsung bu leğen gibi bi şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamazanDogukan -- 30 Haziran 2014; 21:14:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle hocam bu saatten sonra daha samsung almam herhalde...

• Muhtemelen sicakliktan dolayidir. Servise verecek olsaniz kabullenmezler. Disarda 120 liraya yapildigini gormustum. Allahtan ki samsung un bu tur parcalari sony ve htc ye gore ucuz.
    Edit: ekranin degil camin catlamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 30 Haziran 2014; 21:47:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qowboy55

aynen öyle hocam bu saatten sonra daha samsung almam herhalde...

+1
    1 yıllık s4 kullanıcısıyım tamam özellik olarak yolda bırakmıyor ama sende de olan o metal kısmda ki boya atmaları çok sinirimi bozuyor dayanıksız telefonlar(geneli böyle tabi) bundan sonra üst seviye telefon düşünmüyorum 1-2 sene daha kullanırım bunu sonra çok hoşuma giden birşeyler çıkmazsa 600-900 aralığı telefonlardan alırım yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Muhtemelen sicakliktan dolayidir. Servise verecek olsaniz kabullenmezler. Disarda 120 liraya yapildigini gormustum. Allahtan ki samsung un bu tur parcalari sony ve htc ye gore ucuz.

Sıcaklık olayı bence çok abartılıyor ben yoğun kullanım dahil o kadar abartılı ısınmalarla karşılaşmadım ama başka ısınan telefonda görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightAlways

quote:

Muhtemelen sicakliktan dolayidir. Servise verecek olsaniz kabullenmezler. Disarda 120 liraya yapildigini gormustum. Allahtan ki samsung un bu tur parcalari sony ve htc ye gore ucuz.

Sıcaklık olayı bence çok abartılıyor ben yoğun kullanım dahil o kadar abartılı ısınmalarla karşılaşmadım ama başka ısınan telefonda görmedim

Benim icin ates topu olan tek cihaz htc chacha dir. Yumurtayi kirsan telefonun arkasina iki dkya hazir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim icin ates topu olan tek cihaz htc chacha dir. Yumurtayi kirsan telefonun arkasina iki dkya hazir :D

ününü duymuştum o cihazın

• quote:

quote:

+1
    1 yıllık s4 kullanıcısıyım tamam özellik olarak yolda bırakmıyor ama sende de olan o metal kısmda ki boya atmaları çok sinirimi bozuyor dayanıksız telefonlar(geneli böyle tabi) bundan sonra üst seviye telefon düşünmüyorum 1-2 sene daha kullanırım bunu sonra çok hoşuma giden birşeyler çıkmazsa 600-900 aralığı telefonlardan alırım yeter

En mantıklısı hocam.Bir telefona çok ekstra bir şeyi yoksa o kadar para vermeye gerçekten de hiç gerek yok.

• quote:

quote:

Abartma değil ya keşke öyle olsa.Telefonu ilk aldığımda yorumlarını okuyordum çok ısınıyor diyorlardı.Ne kadar ısınabilir ki diyordum ben de kendi kendime :)
    Galiba tüm cihazlarda değil ama benim cihaz acayip ısınıyor.

• Olabilir

• olabilir
  • quote:

quote:

quote:

+1

En mantıklısı hocam.Bir telefona çok ekstra bir şeyi yoksa o kadar para vermeye gerçekten de hiç gerek yok.

Akıllı telefon akımı olduğu için birde öbür telefonlarla karşılaştıra karşılaştıra 1700 lira normal gelmişti şimdi diyorum o parayla neler yapmazdım eğer mühendis vs falansan sana sürekli yardımcı oluyorsa o adam alır ama biz internet face müzik üçlüsünde takılıyoruz neyse bununda avatajı daha 2 sene rahat kullanırım sonrada Allah Kerim yurtdışından getirtirim en yeni modelin 1 alt modelini s5 varken s4 almak gibi

• Hakikaten de telefon bir süre sonra amacının dışına çıkıyor
    intrrnet sosyal medya müzik film di derken çok zaman alıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.