Şimdi Ara

Galaxy S3 vs LG Optimus 4X HD ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arada 100 lira civarı fark var hangisini tercih etmeliyim , neden ?

• s3 daha mantıklı ayrıca yaygın bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak0601

s3 daha mantıklı ayrıca yaygın bir cihaz

teşekkürler
  • lg nin yazılım desteğine güven olmaz. eğer yazılım önemli değil diyorsanız alabilirsiniz fakat tavsiyem s3
  • LG'nin dizayn ve arayüzünü beğenmiyorum. Elde de kaba durduğunu düşünüyorum açıkcası.

Samsung, S3'ün arkasından desteğini uzun süre çekmez. Hiç şüphesiz S3 almanızı tavsiye ederim
  • ikisinide kullanan birisi olarak sana + ve - lleri söyleyim .

kesinlikle ekran ve kamera kalitesi lg önde . kimse bana s3 ü övmesin yapmacık renkleri var yani göze hoş gelsin diye sanki renk tonları arttırılmış . ikisiylede bir binayı çektim lg olduğu gibi makyajsız çekti ama s3 bildiğimiz kiremitleri olduğundan daha renkli çekerek göz boyadı .
    Güncelleme konusunda lg sabıkalı bir marka
    kasa şıklık olarak lg
    dokunmatik olarak fark yok
    ses s3
    kutu içerigi lg

ama ikisinide kullandım sattım şimdi alsam hangisini alırım s3 niye çünkü bir telefon için güncelleme herşeydir . Aslında s3 şimdi 1200 lerde 100-150 daha ekleyip nexus 4 çok daha mantıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

ikisinide kullanan birisi olarak sana + ve - lleri söyleyim .

kesinlikle ekran ve kamera kalitesi lg önde . kimse bana s3 ü övmesin yapmacık renkleri var yani göze hoş gelsin diye sanki renk tonları arttırılmış . ikisiylede bir binayı çektim lg olduğu gibi makyajsız çekti ama s3 bildiğimiz kiremitleri olduğundan daha renkli çekerek göz boyadı .
    Güncelleme konusunda lg sabıkalı bir marka
    kasa şıklık olarak lg
    dokunmatik olarak fark yok
    ses s3
    kutu içerigi lg

ama ikisinide kullandım sattım şimdi alsam hangisini alırım s3 niye çünkü bir telefon için güncelleme herşeydir . Aslında s3 şimdi 1200 lerde 100-150 daha ekleyip nexus 4 çok daha mantıklı olur

o kamera ayarlarından olabilir .renk vs .kontrastı arttırılmıştır muhtemelen.ben kaç kez şahit oldum. plazma yerine neden lcd aldınız diye onun renkleri daha canlı ona aldanıyorlar halbuki plazmalar daha doğal a yakın .onun gibi buda pazarlama stratejisi.kamera programlarıda var bildiğim kadarıyla s duos ta kullanıyordu arkadaşım istediğin gibi ayarlayabiliyorsun .

http://www.androidapkindir.com/full-surum-android-programlari-apk-indir/175-hdr-camera-apk-indir-android-hd-kamera-programi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 15 Nisan 2013; 23:50:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.