Şimdi Ara

Galaxy S3 Sorun [ Yardım Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rootlu ve klon imei'li bir S3 telefonum var. Adroid sürüm 4.0.4 ama ben yeni adroid sürümüne yükseltmek istiyorum ama olmuyor. Güncelleyebilir miyim ? Güncelleyebilirsem nasıl yaparım bu işi bir yardım etseniz.Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak886

Arkadaşlar rootlu ve klon imei'li bir S3 telefonum var. Adroid sürüm 4.0.4 ama ben yeni adroid sürümüne yükseltmek istiyorum ama olmuyor. Güncelleyebilir miyim ? Güncelleyebilirsem nasıl yaparım bu işi bir yardım etseniz.Şimdiden teşekkürler.

Odin İle Orjinal Rom Yükle Zaten Heryerde 4.12 Var. Şayet 4.21 Yüklemek İstersen O Henüz Samsung Tarafından Sunulmadı Diye Biliyorum O Zamanda Pek Tavsiye Etmiyorum Ama XDA dan Modifiye Rom lara Bakman Gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

quote:

Arkadaşlar rootlu ve klon imei'li bir S3 telefonum var. Adroid sürüm 4.0.4 ama ben yeni adroid sürümüne yükseltmek istiyorum ama olmuyor. Güncelleyebilir miyim ? Güncelleyebilirsem nasıl yaparım bu işi bir yardım etseniz.Şimdiden teşekkürler.

Odin İle Orjinal Rom Yükle Zaten Heryerde 4.12 Var. Şayet 4.21 Yüklemek İstersen O Henüz Samsung Tarafından Sunulmadı Diye Biliyorum O Zamanda Pek Tavsiye Etmiyorum Ama XDA dan Modifiye Rom lara Bakman Gerekecek

hocam ama telefonum aslında başka bir telefonun imei si ile kayıtlı bu sorun yaratır mı sinyal gelmeme sorunu gibi ??
    Cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

quote:

hocam ama telefonum aslında başka bir telefonun imei si ile kayıtlı bu sorun yaratır mı sinyal gelmeme sorunu gibi ??
    Cevaplarınızı bekliyorum.

Hayır Yaratmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.