Şimdi Ara

Galaxy s3 mü Htc one s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylardır aklımda htc one s vardı.Geçen tanıdık telefoncuya gittiğim de htc yi sormak için adam aklıma galaxy s3 ü soktu.Bir kaç gündür galaxy s3 araştırıyorum.Htc one s den pek bir farkı yok.Hatta göz sensörü bazı kişiler de çalışmamış,akşam kamera çekimleri çok kötüymüş gibi sorunlar varmış.
    Sormak istediğim bu iki telefonu kullanma şansı olan kişilerin hangi telefonu önereceklerini merak ediyorum.Perşembe günü hayırlısıyla alacağım aklıma yatanı.



  • bende siyah htc one s z560e var vodafone dan aldım. galaxy 3 ü kullanmadım ama ben kendi telim için yorum yapıyım zaten aylardır takip ediyorsanız forumda görmüşsünüzdür snapdragon 3 snapdragon 4 olaylarını :S ben bunu bilmioken vodafone dan aldım sadece incelemelere bakmıştım gayet iyiydi hala da iyi olduğunu iddia ediorum ama z520e modeli için bendeki eski mimari işlmci o kadar para etmez gerçekten. herneyse ben yaşadıklarımı söyliym. telefonda bulunan postada sadece gmail güncelleniyor mailimi güncellesem de görmüyor. gece çekimi net yani hafif ışıklı yerlerde fakat flash kullandığımda değişik bi parlama var gerçek renkleri veremiyor bilmiorum bu bitek bende mi var ve şuan telim android 4.0.3 eğer telim snapdragon 4 lü işlemciye sahip olsaydı 4.0.4 e güncellemiş olucaktım yani güncelleme sıklıkları da farklı bu iki seri arasında diyim. şarj dersen snapdragon 3 lü yani z560e için konuşuyorum zorlarsan iki gün gidiyor ama net erişimi kapalı nette takılmadan. parlaklık otomatıkte bu arada, ama müzik dinler sürekli msjlaşrsan nette açık olursa fazla dayanmıyor tam süre söyleyemm ama 12 saat idare ediodr diyeym gece gelince tekrar sarja takıorum sık kullanırsan böyle normal kullanırsan bu sefer 1,5 gün oluo o zmnda dengeszlik oluo ne zmn şarj edeceğini bilemiosun ve rahatsız edici olmasa da ısınıyor. ama menülerde fln takılma yada performans eksikliği yaşamıyorsun sadece test programlarında quadrantta daha düşük puan alıosun antutuda pek fark yok yakın puan alıyor snapdragon 4 e göre. ve bir şey daha var tele gözüm gibi baktım bu kaplama sorunundan korktuğum için fakat basket oynıcağım zamn 2 3 saatlğine çantaya koydum çantada saat arkadaşımn teli fln vs vardı ancak kesinle düşmedi çanta sadece arada msj atıp yerine koydum o kdr nasıl oldu bi fikrim yok telin üst kenarında beyazlık gordum normalde silince geçiyor ama bende geçmedi yani kaplaması atmıştı :S ben sık msjlaştığım için kullndığım eski samsung wave bi yerden sonra acayip yavaşlıodu msjlardan çık diodum çıkmıodu baya uzun bi süre bekletiodu fakat bunda oyle bi sorun yok klavyesi de gayet seri sesi ve geribildrm titreşimi kapalı halde, hoparlörün dış sesi yetersiz gelebilir belki ama kulaklıkla verdiği ses netliği bnce gayet tatmin edici aklıma başka gelen bişi yok şuanda inşallah alacagın telle mutlu olursun :) eğer galaxy s3 kullanan biri varsa o da tarafsz bişekilde yazarsa eksiğini fazlasını sorunun çözülür herlde arkadasım :)




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.