Şimdi Ara

GALAXY S3 MINIDE YAŞADIĞIM DEĞİŞİK SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy s3 mini markalı telefonumu 1 ay için kullanmamak üzere bataryayi, simi , hafiza kartini cikarip kutusuna koyup kaldirmistim.

1 ay sonra telefonumu acip sarj edip kullanmaya basladiktan sonra telefonda internette gezinirken telefon aniden kapandi. Tekrar açtıktan sonra sarjinin %90 dan %7-8 e indigini gordum allah allah deyip tekrar sarj ettim.telefonun sarji 20 25 dkdan sonra %100 oldu. Yine sasirdiktan sonra kullanmaya devam ettim.. 2-3 dk internette gezindikten sonra yine ayni sey oldu bu sefer telefon kapanip samsung yazisina kadar kendiliginden aciliyor sonra tekrar kapaniyordu surekli boyle devam ediyordu. Sarja takip acinca aciliyor ve sarj yine %7-8 oluyor.Telefonumu sadece sarjdayken normal sekilde kullanabiliyorum. Sarjdan cektip kullandigimda dediğim durum oluyor. Telefonu yanimda tasiyamaz oldum :)

Biraz uzun oldu ama boyle garip bi sorunum var arkadaşlar. Bu sorunu nasil cozebilirim bilen arkadaslar veya daha once benzer sorun yasayan arkadaslar varsa nasil bir çözüm buldunuz?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung chatten yetkililere ulaş. Garanti varsa garantiye yollamak en iyi çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_ceyco

Samsung chatten yetkililere ulaş. Garanti varsa garantiye yollamak en iyi çözüm.

Burada çözüm bulamazsam en son çare onu yapacağım.

• Garantiye yollamani tavsiye ederim

• pil pert olmuş anladığım kadarıyla

• Pilin şişmiş yüksek ihtimalle, garantisi varsa götür biraz ısrar edersen 10 dakikada değiştirirler. Ulaşımım zor vs. derseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Pilin şişmiş yüksek ihtimalle, garantisi varsa götür biraz ısrar edersen 10 dakikada değiştirirler. Ulaşımım zor vs. derseniz.

Hocam eski telefonu garantiye götürdüğümde hemen değişim yapilamayacagini telefonu vermemi onlarin islem bitince kargoyla gondereceklerini soylemislerdi. Bu seferde boyle olabilir garantiye çözüm bulamazsam gondericem malum verilen telefonu gec gonderiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: N□yan

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Pilin şişmiş yüksek ihtimalle, garantisi varsa götür biraz ısrar edersen 10 dakikada değiştirirler. Ulaşımım zor vs. derseniz.

Hocam eski telefonu garantiye götürdüğümde hemen değişim yapilamayacagini telefonu vermemi onlarin islem bitince kargoyla gondereceklerini soylemislerdi. Bu seferde boyle olabilir garantiye çözüm bulamazsam gondericem malum verilen telefonu gec gonderiyorlar.

Hocam servise göre değişiyor maalesef ben 10 dakikada almıştım ama bazıları diretebiliyor cihazı da almakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.