Şimdi Ara

Galaxy S3 Mini Şarj Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 3-4 hafta önce aldım.İlk aldığımda pili tamamen bitirip 12 saat kadar şarj ettim; ama telefonun bataryası çok fazla dayanmıyor.Şuan 3g kapalı senk kapalı, parlaklık %10, Wi-fi kullanmadığım zamanlar kapalı,güç tasarrufu açık, bu durumda kullandığım halde 9 saatte %66'ya düşmüş.Forumları okuduğumda 2 gün sürekli kullanıkları halde çalışan kişileri gördüm.Bende neden böyle oluyor acaba ?

• 9 saatte bence %34 gayet tatminkar olabilir. son güncellemeyi yüklemediysen yüklemeyi dene istersen bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

9 saatte bence %34 gayet tatminkar olabilir. son güncellemeyi yüklemediysen yüklemeyi dene istersen bi.

telefonun güncellemesini diyorsanız yüklemiştim onu.Son olarak şarjı tamamen bitirip 24 saat şarj etmek işe yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrayyy

quote:

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

9 saatte bence %34 gayet tatminkar olabilir. son güncellemeyi yüklemediysen yüklemeyi dene istersen bi.

telefonun güncellemesini diyorsanız yüklemiştim onu.Son olarak şarjı tamamen bitirip 24 saat şarj etmek işe yarar mı ?

sanmıyorum ama kesin bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: blackrayyy

Arkadaşlar telefonu 3-4 hafta önce aldım.İlk aldığımda pili tamamen bitirip 12 saat kadar şarj ettim; ama telefonun bataryası çok fazla dayanmıyor.Şuan 3g kapalı senk kapalı, parlaklık %10, Wi-fi kullanmadığım zamanlar kapalı,güç tasarrufu açık, bu durumda kullandığım halde 9 saatte %66'ya düşmüş.Forumları okuduğumda 2 gün sürekli kullanıkları halde çalışan kişileri gördüm.Bende neden böyle oluyor acaba ?

Hızlı tükendiğini düşündüğünde pil durumunun ekran görüntülerini çek paylaş inceleyelim.

Telefonu kullanınca bazen çok hızlı azalıyo ama uyku modunda geyet iyi.Saat 4.22'de %64'tü uyku modunda 12.35 olduğunda %61 olmuş.Ekran görüntülerini ekleyeceğim.

EDİT : SS'ler eklendi. ( ikinci ve üçüncü resimler aynı anda çekildi.)

@1myst

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 18 Temmuz 2013; 18:18:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Hocam pil durumu gayet normal gözüküyor yalnız sizde bizim kullanımımıza ek olarak şebeke sorunu var az çekiyor ya da hiç çekmiyor telefon şebeke ararken çok fazla pil tüketir ve wi-fi şarjı sömürür.

hocam şebeke sorunun kaynağı ne olabilir acaba ?
  • Arkadaşlar bendede s3 mini var ve sarj aletimden tuhaf tuhaf sesler geliyor ne yapmaliyim acill yardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    S3 mini şarj sorunu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarji tamamen bitirmenizi tavsiye ettem yada uzun süreli sarj bunlar eski bataryalardan degil sonucta bildigim kadari ile lion bataryalarda sarji tamamen bitirmek batarya omrunu kisaltiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Sarji tamamen bitirmenizi tavsiye ettem yada uzun süreli sarj bunlar eski bataryalardan degil sonucta bildigim kadari ile lion bataryalarda sarji tamamen bitirmek batarya omrunu kisaltiyor

bide medya diye uygulama var %14'lerde şarj yiyor onu kapatsam sorun olur mu ?
  • Bir sıkıntı olmaz arkadaşım.

• quote:

Bir sıkıntı olmaz arkadaşım.

hocam uyku modunda hiç sıkıntı yok ama ekran açık durduğu sürece su gibi gidiyor benim sıkıntım bu.Yani yine daha hızlı azalır tamam da ss de görüldüğü gibi düşüşler olmaması lazım

@gorkem2626

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A8679518 -- 1 Ağustos 2013; 1:05:59 >

• Ben Sana Soyle Soylıyım Bu Bı Sıkıntı Değil Gayet Doğal Sarjım Sabah %95 İdi Yaklasık 2 Saat oyun Ve ınternette Dolastım %20-30 Arasına indi (Tam Hatırlayamadım) Sarj Konusunda Pek Tatminker Bi Cihaz Degil Malesef Benim Size Tavsiyem Sarjlı Kılıf Almanız Olacaktır Bende Almayı Düsünüyorum 2000 Mah Guc Veriyor Tatminkar Sonuclar Elde Edilebilir Böyle Sanıyorum Ki
  • quote:

Ben Sana Soyle Soylıyım Bu Bı Sıkıntı Değil Gayet Doğal Sarjım Sabah %95 İdi Yaklasık 2 Saat oyun Ve ınternette Dolastım %20-30 Arasına indi (Tam Hatırlayamadım) Sarj Konusunda Pek Tatminker Bi Cihaz Degil Malesef Benim Size Tavsiyem Sarjlı Kılıf Almanız Olacaktır Bende Almayı Düsünüyorum 2000 Mah Guc Veriyor Tatminkar Sonuclar Elde Edilebilir Böyle Sanıyorum Ki

Cevaplarınız için teşekkürler, şarjlı kılıf almak iyi fikir aslında
  • Evet İnternette Çok Baktım Yanlız Su S3ler İçin Olanlarda 500 Kullanımlık Yazıyor Bazı Sitelerde Eğer Öyle İse Almaya Deymez Ama 2 Yıl Garantili İse Kesinlikle Alınır Ve Bence Telefonda Çok Hoş Duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.