Şimdi Ara

Galaxy S3 MHL kablosu ve Klavye Mouse Aynı anda kullanmak :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
10.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

quote:

Orijinalden alıntı: donvito

merhaba arkadaşlar,

bir sorum olacak mhl kablosunun resimlerine baktığım zaman kablo üzerinde micro usb çıkışı gözüküyor.Otg kablosunu buraya bağlıyarak kullanmamız mümkün müdür acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcihat37

hayır orası sarj aleti için oraya şarj aleti ile elektrik vermezseniz görüntü gelmiyor zaten :)

Şu ürünle bu mümkün olabilir. Ha ama tabi MHL'nin arkasındaki giriş direk adaptöre değil de, telefona elektrik veriyorsa. Yani MHL takılıyken telefon şarjda görünüyorsa bu ürünle mümkün.

Bu ürünü nerde bulabilirim ve otg kablo ile pcimde kullandığım joyistiğimi telefona bağlasam çalşırmı

Hocam işte ne yazık ki bilemiyorum. Henüz S3 almadım birkaç hafta sonra alacağım. Bir arkadaş MHL kablosuna şarjı takınca telefonun şarj moduna girip girmediğini söyleyebilirse işe yarayıp yaramayacağı konusunda büyük ölçüde tahminde bulunabilirim. Olmadı zaten telefonu alınca bu üründen de alacağım Türkiye'de satışı yok bildiğim kadarıyla bu siteden alacağım ben de.

Ha ayrıca OTG'ye joystick'i takarsan çalışır evet

• Mhl kablosuna takınca şarj ünştesi s3 ü şarj ediyor ancak şarj süresi direk takmaya göre daha uzun oluyor. Birde ekran açık kalıyor, elle ekranı kapatmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhakankilic

Mhl kablosuna takınca şarj ünştesi s3 ü şarj ediyor ancak şarj süresi direk takmaya göre daha uzun oluyor. Birde ekran açık kalıyor, elle ekranı kapatmak gerekiyor.

O zaman o girişe hem şarj hem de başka bir aygıt girse benim yukarıda verdiğim linkteki ürünle, USB'ye bağlanmış aygıtlar da çalışır. O zaman hem usb mouse, klavye veya joystick takıp hem de hdmi'ı kullanabiliriz
  • quote:

quote:

Mhl kablosuna takınca şarj ünştesi s3 ü şarj ediyor ancak şarj süresi direk takmaya göre daha uzun oluyor. Birde ekran açık kalıyor, elle ekranı kapatmak gerekiyor.

O zaman o girişe hem şarj hem de başka bir aygıt girse benim yukarıda verdiğim linkteki ürünle, USB'ye bağlanmış aygıtlar da çalışır. O zaman hem usb mouse, klavye veya joystick takıp hem de hdmi'ı kullanabiliriz

S3 un mhl kablosunun giriş portu tarafında hdmi çıkışı ve şarj çıkışı bulunuyor. Hdmi çıkışı malum tv nin hakkı, ama diğer çıkış sanırım standart bir micro usb değil çünkü elimde micro usb kablolar var hiçbirinin jakı o çıkışa uymadı. Sanırım s3 için ayrı bir giriş yaratılmış çünkü s2 için geliştirilen böyle bir mhl kablosu varki o bile bu girişe uyumsuz.(tahminim o micro usb olabilir) o kablo sadece hdmi üzerinden tvye görüntü aktarırken şarjı korumak için yapılmış bir kablo. Bu durumdayken tek alternatif bluetooth üzerinden klavye mouse ikilisini tanıtmak olacak. Bu usb çoklayıcı s3 ün portu ile uyumsuz olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donvito

merhaba arkadaşlar,

bir sorum olacak mhl kablosunun resimlerine baktığım zaman kablo üzerinde micro usb çıkışı gözüküyor.Otg kablosunu buraya bağlıyarak kullanmamız mümkün müdür acaba ?

quote:

hayır orası sarj aleti için oraya şarj aleti ile elektrik vermezseniz görüntü gelmiyor zaten :)

Şu ürünle bu mümkün olabilir. Ha ama tabi MHL'nin arkasındaki giriş direk adaptöre değil de, telefona elektrik veriyorsa. Yani MHL takılıyken telefon şarjda görünüyorsa bu ürünle mümkün.

Bu ürünü nerde bulabilirim ve otg kablo ile pcimde kullandığım joyistiğimi telefona bağlasam çalşırmı

Hocam işte ne yazık ki bilemiyorum. Henüz S3 almadım birkaç hafta sonra alacağım. Bir arkadaş MHL kablosuna şarjı takınca telefonun şarj moduna girip girmediğini söyleyebilirse işe yarayıp yaramayacağı konusunda büyük ölçüde tahminde bulunabilirim. Olmadı zaten telefonu alınca bu üründen de alacağım Türkiye'de satışı yok bildiğim kadarıyla bu siteden alacağım ben de.

Ha ayrıca OTG'ye joystick'i takarsan çalışır evet

Dealextreme sitesi Türkiye'ye ücretsiz kargoyla yolluyor. Gelmesi 1 ayı buluyor ama gönderim yapıyor sonuçta, alışveriş yapan baya bi kişi vardı dh'den. Alabilirsiniz bu ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Dealextreme sitesi Türkiye'ye ücretsiz kargoyla yolluyor. Gelmesi 1 ayı buluyor ama gönderim yapıyor sonuçta, alışveriş yapan baya bi kişi vardı dh'den. Alabilirsiniz bu ürünü.

Biliyorum alacağım zaten telefonu alınca

quote:

quote:

quote:

S3 un mhl kablosunun giriş portu tarafında hdmi çıkışı ve şarj çıkışı bulunuyor. Hdmi çıkışı malum tv nin hakkı, ama diğer çıkış sanırım standart bir micro usb değil çünkü elimde micro usb kablolar var hiçbirinin jakı o çıkışa uymadı. Sanırım s3 için ayrı bir giriş yaratılmış çünkü s2 için geliştirilen böyle bir mhl kablosu varki o bile bu girişe uyumsuz.(tahminim o micro usb olabilir) o kablo sadece hdmi üzerinden tvye görüntü aktarırken şarjı korumak için yapılmış bir kablo. Bu durumdayken tek alternatif bluetooth üzerinden klavye mouse ikilisini tanıtmak olacak. Bu usb çoklayıcı s3 ün portu ile uyumsuz olabilir.

İyi de öyleyse şarj aletinin de girmemesi gerekmez mi? Sonuçta standart Micro USB ile şarj alıyor? Ayrıca linkteki ürün sıradan bir micro USB kablosu değil sanırım. Micro USB şarj kablosu olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 12 Ekim 2012; 23:48:24 >

• quote:

İyi de öyleyse şarj aletinin de girmemesi gerekmez mi? Sonuçta standart Micro USB ile şarj alıyor? Ayrıca linkteki ürün sıradan bir micro USB kablosu değil sanırım. Micro USB şarj kablosu olarak geçiyor

orası microusb şeklinde zaten ve şarj aleti takılıyor oraya
  • quote:

quote:

O zaman dediğim gibi. linkindeki ürünün normal USB ucunu şarj aletine, micro kısmını da MHL kablosuna takarsak, diğer üç boş USB girişine de klavye, mouse veya joystick takarsak, bluetooth klavye veya mouse'a ihtiyaç kalmaz

• e o zamanda bir kablosuz klavye mouse lazım olacaktır :) televizyona yakın takılamam ki :))))
    ama flash bellek vs takmak için güzel bir çözüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 13 Ekim 2012; 20:36:50 >
  • quote:

e o zamanda bir kablosuz klavye mouse lazım olacaktır :) televizyona yakın takılamam ki :))))
    ama flash bellek vs takmak için güzel bir çözüm :)

Ha tabi doğru yani eğer ki televizyona yakın durulamıyorsa elbette kablosuz klavye mouse gerek olacaktır. En azından kablosuz klavye ve mouse'u olanlar bluetooth mouse ve klavye almaktan kurtulurlar Ama flaş bellek veya diğer usb aygıtları için kesinlikle işe yarayacak bir yöntem
  • quote:

quote:

quote:

O zaman dediğim gibi. linkindeki ürünün normal USB ucunu şarj aletine, micro kısmını da MHL kablosuna takarsak, diğer üç boş USB girişine de klavye, mouse veya joystick takarsak, bluetooth klavye veya mouse'a ihtiyaç kalmaz

Arkadaşlar tekrar edeyim, elimde galaxy s3, orjinal mhl kablosu, orjinal s3 şarj cihazı ve 3 adet microusb kablosu var. Denediğim için konuşuyorum yani duyumla yada tahminle değil. Standart microusb kabloları s3 ile uyumlu değil. Evet özellik listesinde şarj girişinin microusb olduğu yazıyor ama şekli değiştirilmiş, bu yüzden standart microusb jaklar s3 ile uyumsuz. Sırf şu örnek bile dediklerimi desteklemiyormu; s2 için üretilen mhl kablolar s3 ile uyumlu olmadığı için s3 e özel mhl kabloları çıkartıldı. Sırf sizlere yardımcı olsun diye 3 kablonun ve girişlerin fotolarını çektim becerebilirsem buraya yükleyip tam olarak ne olduğunu anlatmaya çalışacağım.

• 2. Fotoğrafta ortadaki microusb s3 için orjinal şarj cihazı arkadaşlar. Sağdaki mhl girişi, soldaki standart microusb.

•  Galaxy S3 MHL kablosu ve Klavye Mouse Aynı anda kullanmak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar tekrar edeyim, elimde galaxy s3, orjinal mhl kablosu, orjinal s3 şarj cihazı ve 3 adet microusb kablosu var. Denediğim için konuşuyorum yani duyumla yada tahminle değil. Standart microusb kabloları s3 ile uyumlu değil. Evet özellik listesinde şarj girişinin microusb olduğu yazıyor ama şekli değiştirilmiş, bu yüzden standart microusb jaklar s3 ile uyumsuz. Sırf şu örnek bile dediklerimi desteklemiyormu; s2 için üretilen mhl kablolar s3 ile uyumlu olmadığı için s3 e özel mhl kabloları çıkartıldı. Sırf sizlere yardımcı olsun diye 3 kablonun ve girişlerin fotolarını çektim becerebilirsem buraya yükleyip tam olarak ne olduğunu anlatmaya çalışacağım.

Hocam inadına yapıyormuşum gibi gelmesin ama verdiğim linkteki ürünün ucu zaten şöyle:

Galaxy S3 MHL kablosu ve Klavye Mouse Aynı anda kullanmak :)

Ayrıca şu resimden de görüldüğü üzere senin örnek verdiğin kablo micro değil, mini usb

Galaxy S3 MHL kablosu ve Klavye Mouse Aynı anda kullanmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 15 Ekim 2012; 2:12:33 >

• Ben sipariş veriyorum ,gelince sonucu yazarım, amacım hdmı ile tvye bağlamak ve ekstra usb bellek takmak ,birde wireless mouse takacağım ,belki ileride klavyede alırım..
  • ürün geldi mi? durum nedir?
  • Yok yeni sipariş verdim gelmesi 2 haftayı bulur sanırım, birde Çinden filan geliyorsa bunların yeni yılları filan var belki 1 ayı bulur bakalım, umarım s4 dede kullanma imkanım olur bu aparatları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Yok yeni sipariş verdim gelmesi 2 haftayı bulur sanırım, birde Çinden filan geliyorsa bunların yeni yılları filan var belki 1 ayı bulur bakalım, umarım s4 dede kullanma imkanım olur bu aparatları :)

Dealextremeden daha once kilif saat vs aldim direkt cinden ppt ile geliyor. Posetin ustunde cince yaziyor hatta. En gec 20 gune gelir.
    Bende tahtakaleden 30tlye note2 cihazim icin hdmi kablo aldim. Sanirim yerimden kalkmadan filmlere mudahale edebilmek icin birde asus un mausesini alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    aşağıdaki linkte yer alan logitech in ps3 ler için imal ettiği klavyeyi satın aldım.
    Aldığım yer telefonda çalışmaz dese bile bluetooth dünyanın her yerinde bluetooth dur diyerekten aldım. Misler gibi çalışıyor. Hatta şu an bu mesajı klavyeden note2 cihazıma bağlı şekilde yazıyorum. Tahtahaleden 40tl ye aldığım hdmi tv kablosu ve bu klavye ile evim için mobile multimedia setim tamam oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.