Şimdi Ara

Galaxy S3 Jelly bean hayal kırıklığı yaşayanlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xienon

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

quote:

Resmi Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi?

Bu arada ayarlarda performansı etkileyecek ayarlar mevcut.(güç tasarrufu haricinde)

Evet evet resmi türkiye olduğunu düşünüyorum? Kies yolu ile güncelledim? Ayarlarda performansı etkileyecek ne gibi ayar var?

Kullandığınız rom sorunlu. İmzamdaki konunun ilk sayfasını ve son 2 sayfasını incelerseniz(iyice okursanız) sorunu ve çözümü bulabilirsiniz.

İlk sayfada "En güncel rom" ve " Türkiye rom" var hangisini yüklemeliyim?

en güncel rom tabiki türkiye rom u eski

Nasıl kurucağımı anlatabilir misin acaba? Odin ile hiç kurmadım daha önce?

http://forum.donanimhaber.com/m_65365278/mpage_1/f_/key_//tm.htm

İnanın çok kez okudum ama anlamıyorum. Çok karışık yazmış arkadaşımız. Siz bana anlatırmısınız biraz detaylı olarak?

Nesi karışık? Orada resimler var. Resimde ve açıklamada ne varsa yapacaksınız odinden pda bölümüne romu koyacaksınız ve flashlayacaksınız. Bunun karışık olan yeri neresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resmi Türkiye sürümünü kullanıyorsunuz değil mi?

Bu arada ayarlarda performansı etkileyecek ayarlar mevcut.(güç tasarrufu haricinde)

Evet evet resmi türkiye olduğunu düşünüyorum? Kies yolu ile güncelledim? Ayarlarda performansı etkileyecek ne gibi ayar var?

Kullandığınız rom sorunlu. İmzamdaki konunun ilk sayfasını ve son 2 sayfasını incelerseniz(iyice okursanız) sorunu ve çözümü bulabilirsiniz.

İlk sayfada "En güncel rom" ve " Türkiye rom" var hangisini yüklemeliyim?

en güncel rom tabiki türkiye rom u eski

Nasıl kurucağımı anlatabilir misin acaba? Odin ile hiç kurmadım daha önce?

http://forum.donanimhaber.com/m_65365278/mpage_1/f_/key_//tm.htm

İnanın çok kez okudum ama anlamıyorum. Çok karışık yazmış arkadaşımız. Siz bana anlatırmısınız biraz detaylı olarak?

Nesi karışık? Orada resimler var. Resimde ve açıklamada ne varsa yapacaksınız odinden pda bölümüne romu koyacaksınız ve flashlayacaksınız. Bunun karışık olan yeri neresi?

Kusura bakmayın, biraz dalgın olduğum'dan yanlış anladığım kısımlar olmuş. En güncel rom inmek üzere yapacağım işlemleride anladım. Çok teşekkür ederim. Lütfen takipte kalın hemen bugün yeni rom'u deneyip, fikirlerimi yazacağım. Gerçekten bir hız farkı olacak mı çok merak ediyorum açıkçası..

• Sorun olursa pm ile ulaşabilirsiniz.

• Evet arkadaşlar. Yardımlarınız sonucu öğrendiğim yeni rom'u yükledim. Ufak tefek kasılmalar oluyor hani böyle takılma yok ama yağ gibi kayıyor lafınıda söyletmiyor. Ayarlar kısmında yapıyor mesela. Bunların dışında bir yavaşlık görmedim gayet iyi
  • quote:

Arkadaşlar büyük bir hayal kırıklığı oldu bende. Yani İcs varken, "siz daha durun. Bu telefon JB ile uçacak, rakiplerine fark atacak" gibi sözler söylendi. Bende gerçekten merak içinde JB'yi beklemeye başladım. Güncelledikten sonra hız anlamında hiçbir fark göremedim. Tam tersine düşüşler var. Mesela Facebook uygulamasın'dan çıkarken arada bi kasılmalar meydana geliyor. Telefon açılışın'da widget'ler geç geliyor. İnternette yazarken, klavye'de donmalar mevcut. Ya berbat olmuş, çok süper dedikleri JB bu mudur yani? Yoksa Samsung bize port JB'yi kakaladı mı?? Telefonum 1 aylık bu arada, senin ki bozuk felan diyenler çıkmasın sadece 2 uygulama yüklü fazladan.. ( Facebook + Whatsapp + )

yaklaşık 2 hafta sonra wipe yapıp ingiltere romu yükleyecem ona göre hayal kırıklığına uğrayabilirim şu anlık çok bi fark yok açıkçası ama hayal kırıklığı demek de abbartılı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yükledim ama nasıl yükledim bilmiyorum 1 hafta boyunca uğraştım yüklemek için Kiese bağlayıp denedeim %99 da donup kalıyordu ya da %100 oluyordu telefon donuyordu. En sonunda başardım bu sefer telefon delirdi Android OS sürümü yükseltiliyor diyip donuyordu ve inidrme başarılı olmadı daha sonra tekrar deneyin diyodu en sonunda telefon açıldı bu sefer tuş kilidin açıp menülerde gezdiğimde ekranın kenarlarında kırmızı bir şerit belirmeye başladı telefonda kasıyordu bir kaç kere açıp kataınca düzeldi şu anda memnunum telefondan hız olarak bence fark var 4.0.4 e göre
  • konuya yazmişiniz türkiye romu eski diye...bu verdigniz rom türkiye içinmi gelen ?veya hangi ülke için gelen? farkli ülkeler için gelen diorsaniz DLJ5 de çikti kaynak olarak nerden indireblirz sizin verdigniz link dişinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Telefonu formatladın mı ?(wipe) , ben nexus kullanıyorum(4.1.2) şunu diyebilirim ki bukadar akıcı ve stabil olarak hiçbir versiyonda kullanamadım.

Evet Jelly bean sonrası fabrika ayarlarına döndürdüm. Ancak şuan ki performans'tan hiç memnun değilim. Nexus'ta stabil olabilir. Çünkü benim bildiğim kadarıyla S3'teki Jb nexus'tan port edildi. Durum böyle olunca olan s3 sahiplerine oldu. Şuanki durumdan hiç ama hiç memnun değilim..

Öncelikle yanlış biliyorsun diyeceğim

JB Nexus'tan port edilmiyor... JB bir işletim sistemi ve Google bunu firmalara dağıtır. Firmalar bu rom'a kendi donanımlarının ve uygulamalarının en rahat çalışacağı şekilde gerekli kodlamaları yapar ve dağıtır.

Eğer ki Costum ROM kullanıyor olsaydınız Nexux'tan port olma olasılığı olurdu. Ancak Stok Rom kullanıyorsanız bu şekilde bir cümle kullanmanız gerçekten çok gereksiz. Onlarca JB güncellemesi alıpta ICS'ye laf atan varken bir tek sizin cihazınızda sorun oluşturmuş ise olayın boyutu farklı olur. Size tavsiyem Fabrika ayarlarına dönmeyi ayarlardan değil de Recovery Mode girip yapmanız... Eğer sorununuz halen devam ediyorsa bariz şekilde bellek sisteminizde bozulma olmuş diyebilirim ki bunun çözümü de teknik servisten geçer...

Çok daha yeni bir yazım olmasına rağmen neden eski yazıma cevap verdiniz anlayamadım? O sorunu halletiğimi, bir sorun olmadığını belirttim aşağıda?

• Bence jelly bean nin s3 teki tek sorunu klavye.. Çok kasiliyor özelikle tarayıcıda geç acilma gibi problem var ama onuda şööle çözdüm ..swiftkey 3 nettenindirin ..cok Seri bi klavye tavsiye ediyorum

• aynen bende hayal kırıklığına uğradım ve ekran goruntusunu gonderiyorum. konusmam bittikten sonra kapatınca tuşlar bu hale geliyor. ama bunu sadece ışık sensoruyle ekranı kararttıktan sonra yapiyor yani elinizdeyken ekran kararmayacak sekilde arama yapıp kapatırsanız hersey gayet normal. ama sensor devreye girip ekran kapandıktan sonra gorusmeyi bitirip tuş ekranına geri donunce boyle oluyor. ve uygulamadan ana ekrana donüşte widgetleride baya gec yüklüyor ics ye göre.

Android Sürümü: 4.1.1
    Ana bant sürümü : I9300XXDLID
    Kernel :3.0.31-288630
    se.infra@SEP-67 #1

her hangi bir ayarıyla alakalı olabilir mi ? ya da aynı sorunu yaşayan başkalarıda var mı ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Galaxy S3 Jelly bean hayal kırıklığı yaşayanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: csknky

aynen bende hayal kırıklığına uğradım ve ekran goruntusunu gonderiyorum. konusmam bittikten sonra kapatınca tuşlar bu hale geliyor. ama bunu sadece ışık sensoruyle ekranı kararttıktan sonra yapiyor yani elinizdeyken ekran kararmayacak sekilde arama yapıp kapatırsanız hersey gayet normal. ama sensor devreye girip ekran kapandıktan sonra gorusmeyi bitirip tuş ekranına geri donunce boyle oluyor. ve uygulamadan ana ekrana donüşte widgetleride baya gec yüklüyor ics ye göre.

Android Sürümü: 4.1.1
    Ana bant sürümü : I9300XXDLID
    Kernel :3.0.31-288630
    se.infra@SEP-67 #1

her hangi bir ayarıyla alakalı olabilir mi ? ya da aynı sorunu yaşayan başkalarıda var mı ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Galaxy S3 Jelly bean hayal kırıklığı yaşayanlar?

Dostum bende de ayni sorun var. Bunun yaninda klavyeenin bazen gec acilmasi veya hic acilmamasi, arama tusuna bastiginizda 5 saniye beklemek zorunda kalmam ve ekran gecislerinde takilma olmasi. çözum bulan varsa paylassin lutfen. Hayra gecer.

• Aynen telefon resmen kasılmaya basladı mecbur kaldırdım 4.0.4 kurdum tekrar .
  • 4.1.2 test surumu sotmax v8 rom ve yank555 v2.6 kernel kullaniyorum cok memnunum.4.1.1 iyi degildi ama 4.1.2 gayet iyi.

• jb üzerine omega rom kurun telefon fişek gibi
  • Bu 4.1.2 ne zaman çıkar bi bilginiz var mı arkadaşlar? 2013'e kalır mı?
  • Türkiyedeyim hala 4.1.2 sürümü gelmedi neden???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.