Şimdi Ara

Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben galaxy s3 cihazıma odin ile 4.1.1 i yüklerken bilgisayarda yükleme tamamlandıktan sonra cihaz yeniden başlatıyor kendisini normalde. benim cihazım da yeniden başlatıldı ama ekranda uygulamalar açılıyor yazısı kaldı cihaz açılmıyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukdurman

merhaba ben galaxy s3 cihazıma odin ile 4.1.1 i yüklerken bilgisayarda yükleme tamamlandıktan sonra cihaz yeniden başlatıyor kendisini normalde. benim cihazım da yeniden başlatıldı ama ekranda uygulamalar açılıyor yazısı kaldı cihaz açılmıyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.
    Telefonda kurulumdan sonra wipe yapmanız gerekiyo sol üst tuş + orta tuş + sağ tuşa aynı anda basın wipe cache partition - wipe data/factory reset çıkar bu ikisinide yapın sonra telefonu kapatıp açın

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Galaxy note için verilen sızıntı sürümdeki tüm özellikleri yazmıştım.Zaten aynı özellikler geliyor.Aklına takılan varsa sorabilir.

Farkettiğim değişiklikler :

1-) Rehber açılış hızında hiçbir değişiklik yok.

2-) USB den şarj olma hızı yavaş. (Belki kernelle alakalı olabilir emin değilim)

3-) Batarya performansı için net bişey söyleyemem en azından 2-3 gün kullanmam lazım ki battery stats dosyası kendini güncellesin.

4-) Titanium Backup ile tüm gereksiz program ve uygulamaları silince 306 mb RAM kullanımına kadar düşürdüm.Bence bu değer çok çok iyi.

Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Polonya'dan başladı

5-) Pop Up Play özelliği gelmiş yani video izlerken videoyu ekranda küçültüp diğer işlerinizi aynı anda yapabiliyorsunuz.

6-) Konum servislerinde sensör yardımı kaldırılmış.

7-) Ekran kilidine hareket diye bişey eklenmiş.Tuş kilidini cihazın ekranına basıp ileri geri hareket ettirerek açıyorsunuz pek pratik gelmedi.

8-) Ayarlar menüsüne Bulut eklenmiş ve hesaplar ortada duruyor mesela dropbox,gmail gibi.

9-) Üstteki kaydırma menüsüne başka menüler eklenmiş ENGELLEME MODU-MOBİL VERİ-SENKRONİZASYON gibi.İyi olmuş.Ayrıca buraya ekleyeceğimiz kısayolları Ayarlar-Ekran-Bildirim Panelinden değiştirebiliyoruz.Ve son olarak aynı menüye Parlaklık menüsü eklenmiş.İstersek burdan kaldırabiliriz.

10-) Ana ekran Temel mod-Kolay mod diye 2 ye ayrılmış.Herhalde tam bilmeyenler ve yeni başlayanlar için kolaylık sağlanmış. Ayarlar-Ana Ekran Modu

11-) S3 ve Note II deki Akıllı Bekleme var.Yani siz cihaza baktığınız sürece cihaz tuşları kitlemiyor veya kapanmıyor.Ön kamera gözlerinizi algılıyor kısaca.Ayarlar-Ekran-Akıllı Bekleme

12-) Erişilebilirlik menüsünde negatif renkler var.Ekrandaki renkleri ters çeviriyor.

13-) Duvar kağıdını değişme hızı aşırı hızlı.Önceden daha yavaştı.

14-) Android sürümü yazan yerin üzerine 3-4 kez tıklayınca gülümseyen bir fasulye geliyor ekrana.Sonra onu okşayınca ekran fasülye doluyor

15-) Menü tuşuna uzun basınca gösterilen açık uygulamalar tek tıkla kapanıyor yani hepsi. (Çöp Kutusu Simgesine tıklayınca)

16-) Screenshot almak için Home Tuşu + Power Tuşuna aynı anda 2-3 saniye basmak gerekiyor.Tıpkı önceden olduğu gibi.

17-) Engelleme modu gelmiş.İstediğiniz saatler arasında sms veya çağrı gelmesini engelleyebiliyorsunuz.

18-) En önemli özellik olan Multiview gelmiş.Aynı anda 2 farklı uygulamayı aynı ekranda yönetebiliyorsunuz.Çalıştırmak için geri tuşuna uzun basmak yeterli tabi önce Ayarlar-Ekran-Çoklu Pencere seçeneğini seçmeniz lazım.Bildirim çubuğundan ana ekrana sırayla 2 tane uygulamayı çek bırak yöntemi ile bırakın.Bildirim çubuğunu kendi kafanıza göre düzenleyebilirsiniz.

19-) Ayarlardaki kalibrasyon ayarları kaldırılmış.

20-) Sayfa Arkadaşı menüsü eklenmiş.Mesela kulaklık takınca size ne yapmak istiyorsunuz diye soruyor.Örneğin youtube,müzik çalar veya video menülerinden hangisini kullanmak istediğinizi soruyor.

21-) "Dokun ve basılı tut gecikmesi" diye bir menü eklenmiş.Ayarlar - Erişilebilirlik Aynı yere mono ses ve ses dengesi diye menüler eklenmiş.

22-) Ana Ekrandaki hava durumu widget'ına uzun basınca önceden boyutu değiştirilebiliyordu şimdi maalesef 5x2 boyutunda yer kaplıyor.

23-) Tuşların olduğu menü.Merak edenler için.

24-) Telefonu ilk flaşladığınız zaman "i" harfi yazmayacak aslında samsungun kendi klavyesinde hiç çalışmıyor.Gmail hesabınızı girerken "gmail" yazmak için önce swype klavyeyi etkinleştirin.Sonrasında aşşağıda verdiğim Türkçe Klavyeyi kullanabilirsiniz.Link fotonun altında.Ayarlar-Dil ve Giriş menüsünden Türkçe Klavyeyi seçin ve hemen üstte Varsayılan yazan kısımdan tekrar Türkçe Klavyeyi seçin.

http://www.mediafire.com/?z2z7g6cu3ka5t45

25-) Arayan kişinin fotoğrafı artık tam ekran görüntüleniyor.

26-) AnTuTu Benchmark sonucu.philz 3.65 kernel ile.

Hocam klavye için verdiğiniz apk tüm android cihazlarda çalışır mı ?

• @YuSuFBuLDu çalışır herhalde.Bu arada alıntı yaparken fotoları çıkarın.Gereksiz sayfa şişiyor.
  • Müthiş bir özellik ya.Bir yandan video izlerken bi yandan Facebook'ta takılmak güzel olur herhalde.

• Gayet iyi. Yukleyebilirsiniz rahatlikla. Stabil ;)

• bir nexus kullanıcısı olarak samsung'un bu hızını takdir ettim. ben daha yavaş gelir diye bekliyordum. nexus'lar 4.1.2 üzerine iki güncellleme daha aldı ama 4.2.1 pek bişi sayılmaz o yüzden arada sadece 4.2 güncellemesinin kaldığını düşünürsek samsung'ta bişiler değişmiş diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obahadir

bir nexus kullanıcısı olarak samsung'un bu hızını takdir ettim. ben daha yavaş gelir diye bekliyordum. nexus'lar 4.1.2 üzerine iki güncellleme daha aldı ama 4.2.1 pek bişi sayılmaz o yüzden arada sadece 4.2 güncellemesinin kaldığını düşünürsek samsung'ta bişiler değişmiş diyebiliriz.

35 milyon civarı sattı s3 yarı yolda bırakamaz 4.2 de almayacak zaten direk 4.2.1 yada en son ve stabil ne çıkarsa ona geçecek cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

bir nexus kullanıcısı olarak samsung'un bu hızını takdir ettim. ben daha yavaş gelir diye bekliyordum. nexus'lar 4.1.2 üzerine iki güncellleme daha aldı ama 4.2.1 pek bişi sayılmaz o yüzden arada sadece 4.2 güncellemesinin kaldığını düşünürsek samsung'ta bişiler değişmiş diyebiliriz.

35 milyon civarı sattı s3 yarı yolda bırakamaz 4.2 de almayacak zaten direk 4.2.1 yada en son ve stabil ne çıkarsa ona geçecek cihazlar

gerçekten çok iyiymiş. 4.2 almasın zaten biz aldık piş olduk şuan çoğu kullanıcı 4.1.2'ye geri döndü ben mesela custom rom kullanıyorum. çok fazla sorun var gerçekten 4.2.1'le de pek düzeltilmiş değil o yüzden daha stabilini beklemek samsung kullanıcılarının da lehine olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

gerçekten çok iyiymiş. 4.2 almasın zaten biz aldık piş olduk şuan çoğu kullanıcı 4.1.2'ye geri döndü ben mesela custom rom kullanıyorum. çok fazla sorun var gerçekten 4.2.1'le de pek düzeltilmiş değil o yüzden daha stabilini beklemek samsung kullanıcılarının da lehine olur.

4.2.1 nasıl?

• aynı sadece bluetooth ve takvim sorunu giderilmiş. çeşitli lag'ler oluştu cihazlarda çok can sıkıcı. menü geçişlerinde takılmalar oluyor arada, kilit ekranında kamera kısayolu menüden girmekten daha uzun sürebiliyor bazen, mesajlaşma esnasında klavye belirip kaybolurken önceden kayarak ilerlerde bunu gözünüzle görebilirdiniz project butter dedkleri olay zaten bu animasyonlarda görsellikteydi ama artık telefon sürekli tıkanıyor gibi hissediyorsunuz o akışkanlık kaybolmuş.inşaallah bunu düzeltirler diye bekliyoruz.
  • quote:

aynı sadece bluetooth ve takvim sorunu giderilmiş. çeşitli lag'ler oluştu cihazlarda çok can sıkıcı. menü geçişlerinde takılmalar oluyor arada, kilit ekranında kamera kısayolu menüden girmekten daha uzun sürebiliyor bazen, mesajlaşma esnasında klavye belirip kaybolurken önceden kayarak ilerlerde bunu gözünüzle görebilirdiniz project butter dedkleri olay zaten bu animasyonlarda görsellikteydi ama artık telefon sürekli tıkanıyor gibi hissediyorsunuz o akışkanlık kaybolmuş.inşaallah bunu düzeltirler diye bekliyoruz.

oyun oynayan birimisiniz bilmiyorum ama 4.2.1 oyunlarda da düşüş yaptımı acaba?
  • oyun performansını tam olarak bilmiyorum o kadar meraklı değilim çünkü oyun konusunda ama batarya performansı çok kötü 4.2.1'in bu da oyun konusu altında söylenebilirim sanırım.
  • arkadaşlar hafta sonu yükledim buraya yazma fırsatı bulamamistm ama fena değil rom. açıkçası ben pek fazla bir gelisme göremedim. umarım bu güncellemeler uzun süre gelir. s3 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 10 Aralık 2012; 18:09:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1.1 de bana ilk çıktığında gelmişti şimdi de 4.1.2 dün gece telefona geldi ve yükledim. PAralel ithalat şirketi telefonu polonya'dan mı aldılar ne =))) ama güncelleme harika arkadaşlar
  • S3 kullanıyorum, bu güncellemi nasıl yükleyecegım hakkında hiç fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz

• Rusya ve Almanya Vodafone 4.1.2 romları da yayınlandı. Bakalım Türkiye'ye ne zaman gelecek. Halen Polonya 4.1.2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 18 Aralık 2012; 20:18:55 >

• s3 e almanya sürümünü yüklesek türkçe dil paketi içinde var mıdır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

s3 e almanya sürümünü yüklesek türkçe dil paketi içinde var mıdır acaba

almanya sürümü almanyadaki vodafone a özel çıkarılan bir sürüm yani almanya geneline çıkan bir güncelleme değil.rusya için çıkan romu indirip kurarsan daha sağlıklı olur.içindede türkçe dil paketi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

s3 e almanya sürümünü yüklesek türkçe dil paketi içinde var mıdır acaba

Almanya 4.1.2 Vodafone sürümü'nde gereksiz birkaç Vodafone uygulaması var ve telefonun imei sv nosunu 01'den 04 olarak olarak değiştiriyor. Rusya 4.1.2 sürümünde ise Rusya için çıkan gereksiz birkaç uygulama ve oyun var. Türkiye 4.1.2 gelene kadar Polonya 4.1.2'yi kurmanızı öneririm. Şimdilik en yalın 4.1.2 romu Polonya sürümüdür.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.