Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Architect_24

ya arkadaşlar gece saat 1 gibi internetteydim ingiltere kodulu benim telefon ve güncelleme gelmiş gözüküyordu sabah kalkınca yüklerim dedim sabah kalktım güncelleme yapmaya çalışıyorum güncelleme falan gözükmüyor :/

samsung ingiltereye güncellemeyi durdurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

ya arkadaşlar gece saat 1 gibi internetteydim ingiltere kodulu benim telefon ve güncelleme gelmiş gözüküyordu sabah kalkınca yüklerim dedim sabah kalktım güncelleme yapmaya çalışıyorum güncelleme falan gözükmüyor :/

samsung ingiltereye güncellemeyi durdurmuş.

vay arkadaş şaka mı bu ya :D gece güncelleseydim tamamdı yani şimdi yapamıyorum :D neyse her işte vardır bir hayır zaten sorunlu bir güncellemeymiş demekki düzeltip öyle verecekler bekliyelim bakalım o zaman.
  • Valla ben UK romunu kullanıyorum. 2.günü. henüz bir yamuğunu görmedim. pil biraz fazla gidiyor o kadar. kernelde değiştirdim. başka kernelere bakarım olmadı. ama iyi rom bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

Valla ben UK romunu kullanıyorum. 2.günü. henüz bir yamuğunu görmedim. pil biraz fazla gidiyor o kadar. kernelde değiştirdim. başka kernelere bakarım olmadı. ama iyi rom bence.

Aynen bende bi yamuğunu görmedim :)
    Uyanmama sorunu hiç yaşamadım..
    Kişiler ne sorun yaşıyor acaba ? Kaynak varmı ?
    Bir üye alarm sesi değiştiremesiğini söyledi hata alıyormuş durduruldu diye onuda yaşamadım.
    2 .günüm Uk romuyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

Valla ben UK romunu kullanıyorum. 2.günü. henüz bir yamuğunu görmedim. pil biraz fazla gidiyor o kadar. kernelde değiştirdim. başka kernelere bakarım olmadı. ama iyi rom bence.

Aynen bende bi yamuğunu görmedim :)
    Uyanmama sorunu hiç yaşamadım..
    Kişiler ne sorun yaşıyor acaba ? Kaynak varmı ?
    Bir üye alarm sesi değiştiremesiğini söyledi hata alıyormuş durduruldu diye onuda yaşamadım.
    2 .günüm Uk romuyla.

Şuan tek sıkıntım set dns kullandığım halde browserda yasaklı sitelerde halen yasssah diyor. anlamadım. supersu dada set dns ye izin verildi diyor ama girilmiyor. flaş playıda test edemedim onun yüzünden

• :)
    Manuel değiştir dns leri.
    Ben hiç kullanmıyorum o programları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 14 Kasım 2013; 12:33:43 >
  • quote:

:)

manuel nereden? hiç bakmadım :)
  • benim uk romunda 2. günüm uyanma sorunu var. gece şarja takmıştım, sabah ekran kilidini açmaya çalıştığımda rahat 8-10 saniye bekledim ekranın gelmesi için. bide enteresan bir şekilde 4.1.2 stok romunda hiç bir sorunum yokken 4.3 uk romuna geçince aramalarda karşıdakinin sesi acayip şekilde bulanıklaşıyor hiç bir şey anlaşılmıyor. ara ara yapıyor. mesela 9333 ü arıyorum ilk 5-10 saniye hiç bişey anlaşılmıyor ses bulanık sonradan düzeliyor. var mı benim gibi bu sorunlardan muzdarip merak ediyorum. rom yuklerkende full wipe yaptım yani.

Mesela şu an Enpara.com dan aradılar bir tedirginlikle açtım telefonu gene ses bozulacak diye. 20-30 saniye sorunsuz atlattık fakat ses gene bozulmaya başladı, kadın konuşuyor ben hiç birşey anlamadan evet evet diyorum

Ben anlamadım neden böyle yapıyor çok sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruell2 -- 14 Kasım 2013; 14:00:29 >

• quote:

quote:

:)

manuel nereden? hiç bakmadım :)

Resim ekledim.

• Atacan- kullanıcısına yanıt
    burası neresi ki :) nereden giriyoruz?
    buldum yaptım. saol :) düşündüğüm yerde değilmiş meğerse :D güzel oldu şimdi
  • quote:

burası neresi ki :) nereden giriyoruz?

Bildirim panelinden wlan aç.
    Bağlan nereye bağlıysan.Üstüne basılı tut bildirim panelinden seni menüye yönlendirecek..
    Bağlandığın wlan bağlantısına basılı tut (bendeki roberts) ağ yapısını değiştir de..
    Gelişmiş seçenekleri göster de
    Ip ayarlarını statik yap ...
    Oradan dns değiştirebilirsin..

• S3 için 4.3 guncellemesi geri çekilmiş diye bir haber okudum bugun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

S3 için 4.3 guncellemesi geri çekilmiş diye bir haber okudum bugun.

Doğru duymuşsunuz.

• yaptım şimdilik yeterli. zaten iş yerinde ihtiyaç oluyordu genelde.
    şebekeden girdiğimde gerekli olursa o zaman hallederiz. :)
    UK romunu çekmişler diyorlar ama sammobileden kontrol etmedim.

atacan ve ben UK romundan memnunuz. bir çok kişi dert yakınıyordu. düzeltilip tekrar yayınlanana kadar benim açımdan sorun yok. :)
    Uk romunu indirmiştim ama yuklemeye firsat olmamisti..
    Beklemeye devam o zaman..

• 4.3 den 4.1.2 ye geri döndüm. Omega 50.1 yükledim. Fakat acayip sorunlarım var. Mesela telefonu reboot edince telefon ingilizce açılıyor. Her seferinde böyle. Acayip donma ve stabilize sorunlarım var. Mesela xposed e sec phone rehber telefon ve touchwiz i kilitledim fakat bir süre sonra kendi kendine uygulamaları ram dan atıyor ve rehber yine geç açılıyor. Greenify ile bütün uygulamaları uyutuyorum buna rağmen sorun devam ediyor. Googymax 1.7.9 kullanıyorum. Acaba sorun bendenmi ramdenmi yoksa romdanmi anlamadım.

• Öyle bir şirket düşünün ki

*amiral gemisine sadece bir güncelleme versin

*4.2.2 oturmadı yapamadık sonraki güncelleme için hazırlanıyoruz biraz bekleyin

*4.3 çıksın ama sorunlu çıksın ve hiç kontrol etmeden aptalca piyasaya sürsün

*en bombasıda bu 4.3 bazı kullanıcılar yükledikten sonra pardon ya rom sıkıntılıymış diyip güncellemeyi yalan etsin, yükleyenlere de tekmeyi vursun.

*sıradaki açıklamayı ben söyleyeyim : 4.4 için çalışıyoruz ama 5.0'ı bekleyin.

Samsung iyi kazıkladı beyler kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sostoyevski -- 14 Kasım 2013; 14:34:35 >
  • Samsung candır 4.2.1 zaten mükemmel çalışıyor. Android 4.3 ne getirmiş bu kadar heveslisiniz? Somut bir yenilik göremiyorum şahsen ben. Belki gpu driverlarının güncellenmesi diye bilirim benim açımdan, çok anlamam ama o driverları 4.2.1 kernellere entegre edebilseler 4.3 ün yanından bile geçmem şahsen. 4.2.1 jkay e sahip bir kere... Sanki diğer markalar kusursuzmus sürekli mükemmel romlar cıkarıyormus gibi samsungu yerden yere vurmaya gerek yok. Samsunga tek eleştirim malzeme kalitesini birz daha arttırsın. İlerde gene telefonu değiştirmeyi düşündüğümde gene samsung s5 ve note 4 alırım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Uk romunu indirmiştim ama yuklemeye firsat olmamisti..
    Beklemeye devam o zaman..

Bencede hiç bir problem yok 4.1.2 den katkat daha iyi.
    indirdiysen bence yükle beklemene gerek yok.
    Ben mega wipe yapıp yükleme yaptım.

• 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.