Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adım gökhan

hocalarım merhabalar kurum cm 13 ü s3 e fakat google hesabıma ulaşmama izin vermiyor yeni hesap almama da izin vermiyor acil yardım şimdiiden teşekkürler

dostum bende de aynı sıkıntı var. gapps kurulumunu zor da olsa yaptım ancak google hesabıma erişime izin vermiyor. başka bir sürüm gapps kurdum onda da google play durdu hatası veriyor sürekli.
  • Kendime yeni bir cihaz aldım artık s3 kullanmıyorum. Konuyu gönüllü birine devretmek istedim ama kimse ilgilenmedi. Vaktim oldukça yardım isteyenlere yardım ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

hocalarım merhabalar kurum cm 13 ü s3 e fakat google hesabıma ulaşmama izin vermiyor yeni hesap almama da izin vermiyor acil yardım şimdiiden teşekkürler

dostum bende de aynı sıkıntı var. gapps kurulumunu zor da olsa yaptım ancak google hesabıma erişime izin vermiyor. başka bir sürüm gapps kurdum onda da google play durdu hatası veriyor sürekli.

Her Android sürümü için faklı bir gapps sürümü vardır. Yazılım yeni çıktı sakin olun. 2 haftaya kullanılabilir olur. Tamamen hatalardan kurtulması aylar alır.

• Herkes ne kadar sabırsız cm 11 2 yıl oldu cıkalı hala hatalar olabiliyor 2 aylık cm 13 ün hatalarını yazıyoruz daha durun alfa aşamasında betaya gececek stabil sürüm gelecek ondan sonra yükleyin.

• Tekara T kullanıcısına yanıt
    O zaman 11 in son sürümünü yükleyeyim en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gaps sorununu çözdüm 141 mb lık bir gaps var open ile başlayan gaps çalışmıyor..

teşekkürler her şey için şuan sıkıntım şu 3-5 kere wipe yaptım gece önceden root um vardı onu görmedi ilk yüklememde tekrar root yaptığımda ise kafaı yedi yenden wipe yapmak durumunda kaldım.Şuan yeniden kurdum herşey tamam ama root görmüyor supersuyu play storedan manuel olarak yüklesem problemim çözülebilir mi bu root wipe ile kaldırılan birşey miydi?neden yaşadım bu problemi anlayamadım
  • quote:

ben gaps sorununu çözdüm 141 mb lık bir gaps var open ile başlayan gaps çalışmıyor..

teşekkürler her şey için şuan sıkıntım şu 3-5 kere wipe yaptım gece önceden root um vardı onu görmedi ilk yüklememde tekrar root yaptığımda ise kafaı yedi yenden wipe yapmak durumunda kaldım.Şuan yeniden kurdum herşey tamam ama root görmüyor supersuyu play storedan manuel olarak yüklesem problemim çözülebilir mi bu root wipe ile kaldırılan birşey miydi?neden yaşadım bu problemi anlayamadım

Wipe atarsanız root kalkar. Ancak CM kendinden rootlu bir yazılım. CM13 te bu eklenti varmı bilmiyorum denemedim.
  • Her gun guncelleme getiriyorlar 13 e ama bir aya yakin bekleyecegim hatalardan arinmasi icin

• Cm13 de geldu ama beklemek gerek ben kurdum. Simkarti girmedi ekrana surekli hata yazısı çıkardı. Tekrar cm11 yukledim. Bencede biraz beklemek lazim. Ama yükleme aynı app gerekli sadece 6.0 için.
  • Hesabınız gelen PM'lere engellenmiş, bu engeli kaldırırsanız konu devri ile ilgili görüşebiliriz.
  • cm13 de durum nedir? Hergün güncelleme geliyor ne zaman kullanılacak kıvama gelir?

• 6 ay diye var 1sene diyen var. Ama ilk geldiğinde kurdum çok hatası var sim kartı bile görmüyor onun için biraz beklemek görmek gerek
  • Şu anda cm 10.2 sürümünü kullanıyorum. Cm 11'in son sürümü ne kadar stabil? Cm 13 çıktığına göre bu adamlar cm 11'i stabil yapmaları lazım. Eğer öyleyse geçmeyi düşünüyorum.

• kameraya bazen bağlanmıyor onun haricinde cm11 gayet iyi geçebilirsin bence
  • Galaxy Ace 2 ana konu başlığına da yazdım ama kimseden cevap gelmedi. Bu custom romu bende telefonuma kurmak istiyorum. Ama ilk önce hangi adımlardan başlayacağımı bilmiyorum. Ustalardan biri yardımcı olabilirse memnun olurum.

Cyanogenmod custom romun stabil ve sorunsuz olduğunu duyunca cyanogenmod custom romu Ace 2 telefonuma kurmak istedim ama kurulumun adım adım nasıl yapılacağını tam bilemiyorum? cm-7-20130301-NIGHTLY-cooper.zip uygulamasını ve installer programı CMInstaller.msi dosyasını indirip Sd karta attım. Bu iki program kurulum için yeterli mi? Telefonumda halen 4.1.2 JB stock rom sürümü, 3.0.31-1016990 kerneli yüklü.
    2.3.6 ve 4.1.2 sürümlerini kendi kendime kurmayı öğrendim. Rootlama ve sd kartı hafıza kartı olarak göstermeyi de biliyorum.
    Cyanogenmod custom romu kullanan ve kurulumunu iyi bilen bir arkadaş, acemi birine yazar gibi adım adım yüklemenin nasıl yapılacağını yazarsa çok memnun olurum. Çünkü bu telefon JB'da çok kasıyor, zaman zaman da kitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 6 Şubat 2016; 0:51:07 >

• ettu E kullanıcısına yanıt
    Konuda tüm işlemler adım adım anlatılmış. Gs3 root dosyası yerine kendi cihazınızın root dosyasını. Gs3 cwm dosyası yerine kendi cihazınızın cwm dosyasını kullanın. Herşeyi aynı konuda bu belirtilmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 19 Ocak 2016; 13:07:44 >
  • En sonunda cm-11-20140807-UNOFFICIAL-codina.zip ile gapps-kk-20140105-signed.zip dosyalarından Cyanogenmod custom romun Kitkat 4.4.4 sürümünü telefona kurdum. Telefon yağ kibi kayıyor. Hiçbir kitlenme, takılma yok. Menülerin şekilleri de hoşuma gitti. Fakat birkaç sorun var.
    1-Telefonu usb kablosu ile laptopa bağladığımda şarj oluyor, fakat telefona bağlanamıyorum. "USB aygıtı tanınmadı" hata mesajı alıyorum. Laptopta "Samsung USB Driver for Mobile Phones" kurulu. 4.1.2 JB yüklü iken sorun yoktu.
    2-Sık sık "Maalesef Google Play hizmetleri durdu" hatasını alıyorum. Telefonu kapatıp açtığımda da bu mesaj geliyor.
    Kernelin yüklenmesi şart mı? Tam ne işe yarar? Gapps yüklemesem (telefonun hafızasının dolmaması için) yerine ne yükleyebilirim?

Bu iki hatayı gidermek için cm11'i yeniden mi yükleyeyim?
  • Bu Cm13 marsmallow romuna root dosyası çıkmadı mı? Bi türlü root atamıyorum son çıkan cm13 Nightl romuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun imeisi gitmişti düzelteyim derken iyice sıvadım stock rom attım odinle sürekli boot ediyor açılmıyor normal romlardan defalarca attım yine açılmıyor nasıl yapıcam acaba lütfen yardım edin ilk açılışta ses geliyor ama ondan sonra sürekli sessiz bir şekilde yeniden başlatıyor kendini hiç bir şekilde açılmıyor help meee
  • Arkadaşlar problemi düzelttim şu anda stabilite ve şarj konusunda en iyi rom hangisi ? görsellik 2. planda şahsen zaten çeşitli modüllerle vs yapılıyor birde yeni imei attırırsam efs yedeği aldıktan sonra efs veya imei ile ilgili her problemi çözebilirim değil mi ? birde s3 mini var evde bi tane ondan efs yedeği alıp s3 üme atabilir miyim? araştırmadan soruyorum kusura bakmayın emin olun zamanım yok
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.