Şimdi Ara

GALAXY S3 çözülemeyen şarj işkencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 Mayıs'ta eşim ve kendime Almanya'dan 2 adet Galaxy S3 getirttim.
    7 ay sorunsuz kullandım. Ne olduysa android 4.3 güncellemesinden sonra oldu, tesadüf müdür yoksa güncellemeyle alakası var mı bilmiyorum.

Telefon çok ama çok yavaş şarj olmaya başladı. Eşimin S3, 2 saatte %100'e ulaşırken ben gece 10 saat şarjda bırakıyorum, sabaha ancak %40'lara gelmiş oluyor.

İnternetten araştırdım, çoğu yerde S3 orjinal şarj kablosu hatalı deniyor, gittim 40 liraya orjinal kablo aldım tekrar ama sorun devam ediyor (evdeki kablo hatalı olsa eşimin S3'ü de şarj etmemesi gerekirdi!)

Sorunun yazılım ile alakası olabilir mi? Android 4.3'ten bir önceki sürüme (4.2 oluyor sanırım) nasıl dönebilirim?

Sorunun yazılımla alakası yoksa, telefonun şarj girişinin falan değişmesi gerekiyorsa Almanya'dan aldığım ve faturası olan bu telefonun garanti süresi (sanırım 2 yıl) Türkiye'de geçerli midir?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• up
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Daha önce yapmadığına göre kesinlikle yazılımsal !

Android tel kullanmadığım için nasıl eski sürüme geçilir bilmiyorum.Kusura bakmayın.Tekrar geçmiş olsun.

Benim bir arkadaşımında MEGA' sı vardı.Aynı durum ondada vardı.Şarj aletini değiştirmiş sorun çözülmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,öncelikle s3 lerin geç şarj olmasının ana sebebi usb ara kablosu benim telefonda bahsettiğiniz gibi geceden sabaha anca şarj oluyordu usb kablosunu değiştim düzeldi.Fakat siz kablo değiştirmişsiniz düzelmemiş o zaman öncelikle bataryanızı çıkartıp kontrol edin şişme varmı diye eşinizin batarya ile karşılaştırın,hatta eşinizin bataryayı sizin telefonda şarj edin bakalım yavaşmı edicek onuda.Cihazınızı 4.3e yükselttikten sonra wipe yapmadıysanız yedeklerinizi alıp yapmanızı öneririm bundan kaynaklı olabilir,veya başka bir adaptör ile deneyin.Tüm bunların sonucunda düzelmezse şarj soketi problemli olabilir Almanya'dan aldığınız için garantiniz burda geçmeyecektir ücretli tamir yaptırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.