Şimdi Ara

Galaxy S3 # Bumu Çizilmez Ekran ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
14.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tgr1907

quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Konuyu actigim gunden bu yana bayagi zaman gecmis. Suan cihazin arka kabi renk degistirdi. Cimento rengi gibi noktalar olustu. Kenarindakj griler simsiyah oldu. Ses acip kapatma dugmesinde bosluk oldu. Sarj alan yer yamuldu...
    Ve telefonu temiz kullanan biriyim. Daha once hic boyle seyler basima gelmedi

bu kadar mesaj geçtikten sonra durumu özetlersek

-ya telefona sahip çıkamıyorsun
    -ya senin telefonunda üretim sıkıntısı var
    -ya da markayı suçluyorsun

sonuç olarak aldığın yere gösterip bunları orda söylemeni öneririm.

Söyledim. Yüzyıllardır söyledikleri klasik yalanı söylediler gene.. "kullanıcı hatası" bunun neresi kullanıcı hatası diyorum ekran kartı yanmış diyorlar. yahu ekran kartını ben nasıl yakim telefonda oyun bile yüklü degil normal 3310 gibi kullanıyorum arada bi fotograf çekiyordum sadece

• Hakkaten ya bahane birinin galaxy s'i 75 cm yükseklikten düştü sub key bölümünde mariana çukuru oluştu galaxy s plus'ımda da hiçbir düşme olayı olmadan arpa boyunda çizik oluşmuş bunu da geçtim çevresinde de minik çizikler var üstelik komple ekran değişeli sadece 3 ay olmuştu parmağımı çizikte dolaştırınca engebe hissediyorum hay yapacağınız korumayı gördük çizgiye dayanıklı camı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 17 Eylül 2013; 16:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de galaxy trend plus var ekranda jelatin varken dustu ekran baya cizildi sa gibi gozukuyprdu ama ekrana bisey olmamisti jelatin kurtardi ondab once jelatin olmadan kullaniyordum yine susurdum cizilmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.