Şimdi Ara

Galaxy S3 # Bumu Çizilmez Ekran ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
14.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heryerde "çizilmez" ekrana sahip olarak tanıtılan Galaxy S3 telefonum 1 metre yükseltikten yere düştü ve ekranında 7-8 tane irili ufaklı çizikler oluştu

Yok "bıçak sürttüm çizilmedi" yok "çizilmeyen ekran"

Geçecek herkes bu ayakları

1 metrede düştü diyorsunuz ,ekran kırılcak seviyeye gelmiş, siz hala...
    neyse
    i5 13600kf, i7 2700k / gigabyte gaming oc rtx 4080 / g.skill tridentx 16 gb ddr3 2400 mhz ram, 3200mhz ddr4 / THERMALTAKE 1500W PSU / cooler master ml360r, thermaltake jing cpu cooler / coolermaster haf 500, haf 912 / galaxy s1 / galaxy nexus / nexus 4 / galaxy s6/ google pixel 3xl
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

cizilmeyen ekranın olmadıgını bilmiyorsanız sizin suçunuz
    neyse

O zaman burda kimse çıkıpta çizilmez ekrandan bahsetmesin millete aklını karıştırmasın

Benim 5800 telefonum 3 metre yukselikten düştüğünde 2-3 tane çizik olmustu ekranında

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

neyse

O zaman burda kimse çıkıpta çizilmez ekrandan bahsetmesin millete aklını karıştırmasın

Benim 5800 telefonum 3 metre yukselikten düştüğünde 2-3 tane çizik olmustu ekranında

5800'ın ekranı cam bile değil. plastik mi artık her neyse elastik, branda gibi bir şey. galaxy s kullandım, tek bir çizik yoktu 2 sene boyunca. nexus aldım, gorilla glass yoktu, direkt çizikleri görmeye başladım. o yüzden ordan burdan düşürmediğiniz müddetçe gorilla glassı çizmek pek mümkün değil. ha ben galaxy s'i de düşürdüm, bir şey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

neyse

5800'ın ekranı cam bile değil. plastik mi artık her neyse elastik, branda gibi bir şey. galaxy s kullandım, tek bir çizik yoktu 2 sene boyunca. nexus aldım, gorilla glass yoktu, direkt çizikleri görmeye başladım. o yüzden ordan burdan düşürmediğiniz müddetçe gorilla glassı çizmek pek mümkün değil. ha ben galaxy s'i de düşürdüm, bir şey olmadı.

1 Metrelik ( pantolumun cebi - 1 metre bile degildir- ) yükselikten düşmeyle ekrana baktığımda çizikeri seçebilecek kadar zarar gördü telefon

Değeri düştü resmen

• quote:

Heryerde "çizilmez" ekrana sahip olarak tanıtılan Galaxy S3 telefonum 1 metre yükseltikten yere düştü ve ekranında 7-8 tane irili ufaklı çizikler oluştu

Selam
    Hocam çizilmez kırılmaz terimlerini üretici kore firması samsung demişmi hiçbir yerde?
    Cevap: Dememiş
    Sizde resmi sitelerine girip inceleyin.
    Firma sadece Cizilmeye karşı ve kirılmaya karşı dayaniklı demiş buda doğru yani!

Hani cepte taşırken emin olun cepteki anahtar bozuk para vb. sert cisimler galaxy ailesinin hiçbir ekranını çizmez ayrıca cihazı masaya koyup ekranın üzerine parmağınızla dilediğiniz kadar bastırın kırılmaz yada cepte oturup kalkarken ne hadar kasılırsa yine birşey olaz.

bunlara dayanıklı bu galaxy'ler, yok 1m. Bilmem 50cm yükseklikten mermere asfalt yola betona düşse kırılmaz ifadesi resmi kaynaklarda geçmiyor.
    Düşürdünüz sert bir zemine cizildi cihazınız üzücü bir durum. Geçmiş olsun.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 metre yükleklikten nasıl düştüğü, ve nasıl bir zemine düştüğü , nasıl bir açıyla düştüğü bütün bunlar hasar faktörünü belirler siiznde takdir edeceğiniz surette. 1 metreden halıya düşmesi var, 1 metreden fayansa düşmesi var, betona düşmesi var , kumlu bir satıha düşmesi var. vs . vs . vs. Benim tavsiyem malınızın kıymetini biraz bilin be kardeşim. Alın bi koruyucu cam filmi kaç kuruşluk şey eskidikce değiştirin. Alın bi yarım kılıf eskidikce değiştirin. yıllarca cihazınız yeni gibi kalsın. Ben alalı 2 ay oldu 2 kerede yere düşürdüm. tek bir çizik bile yok, çünkü tedbirimi alıyorum. tekrar ediyorum birazcık malınızın kıymetini bilin...

COOLER MASTER HAF X 942 - XILENCE XP750 +80
    MSI FXA890 GD-70
    AMD FX X8 8350 Black Edition (NOCTUA NH-D14)
    POWERCOLOR HD 6870 CrossFireX
    CORSAIR 3*2 XMS CL9 2000 Mhz
    SCANDISK EXTREME 2 120gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s3-s3 neo farkı ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ekran koruyucu mat film ve arka kapakta silikon-plastik kılıf kullanıyorum. Ancak telefonu cebimden her çıkarışımda, elime alışımda sanki düşürecekmiş gibi oluyorum, sanki ucundan son anda tutuyormuş gibi. Yani, elim biraz alışsa çok iyi olacak, aksi halde düşürebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

neyse

1 Metrelik ( pantolumun cebi - 1 metre bile degildir- ) yükselikten düşmeyle ekrana baktığımda çizikeri seçebilecek kadar zarar gördü telefon

Değeri düştü resmen

Pantalonunun cebi mi delikti?

• quote:

Heryerde "çizilmez" ekrana sahip olarak tanıtılan Galaxy S3 telefonum 1 metre yükseltikten yere düştü ve ekranında 7-8 tane irili ufaklı çizikler oluştu

Cizilmez ekran normal insanlar icin zaten kaldirip yere atanlar icin ya da ustunde tepinen canlilar icin yapicak bisi yok.

Sadece dayanıklı tabiri kullanılıyor, video sitelerinde kendine görev edinmiş insanların test videoları izleyebilirsiniz

Drop test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 8 Eylül 2012; 11:36:43 >
  • Arkadaslar gecin bunu iphone fanlarindandur bu da salliyor iste koysun foto duzgun gibi gorelim s3 u karalamak icin yapiyor dis kasada olsa desem nese camdaymis bide hadi kardes sen iphone bolumune

Orijinalden alıntı: koraygs

Ben de ekran koruyucu mat film ve arka kapakta silikon-plastik kılıf kullanıyorum. Ancak telefonu cebimden her çıkarışımda, elime alışımda sanki düşürecekmiş gibi oluyorum, sanki ucundan son anda tutuyormuş gibi. Yani, elim biraz alışsa çok iyi olacak, aksi halde düşürebilirim.

1 hafta sonra alışırsın.

bu arada 1 metreden düşüp kırılmadığına dua et. 1 metreden şuan hangi akıllı telefon düşse zarar görür. birisi çok birisi az.

ayrıca ben ekran koruyucu film falan kullanmıyorum. gerek yok çünkü evet çizilmiyor telefonun ekranı. çizikten kastım cepte bir şeye sürtüp çizilmiyor veya masaya koyunca orda çizilmiyor. yoksa bu telefonun ekranı cam ve kurşun geçirmez de yapmadıklarına göre illaki kırılır. sadece şey düşünüyorum bu ekranı dıştan kapatacak düşürürsem falan ekrana etkiyi azaltacak bir kılıf o kadar. yoksa arka kapak çizilse nolur? gider alırım bi tane, dediğim gibi ekran da öyle çizilmiyor. gorilla glass bayagı iyi bu konuda düşürmezseniz falan cidden çizilmiyor. arkadaşımda htc desire hd var 1.5 senedir kullanıyor kılıfsız çizik yok

• Birmetre mesafeden düştü ve cam kırılmadıysa çok şanslısın
    kusura bakmayın da 1998 den beri telefon kullanırım, nokianın su geçirmez dediği telefon da su geçirdi, panasonic in kırılmaz dediği telefon da kırıldı, elektronik cihazlara hassas bakacaksınız dostum başka çaresi yok. Aracınızın nasıl ihtiyaçlarını karşılıyorsanız bunu da düşürmeyeceksiniz bu kadar basit

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003
  • yaklaşık 1 metreden parke zemine ekran üstü düştü birşey olmadı benim :D tabi düştükten sonra ekrana bakmak için telefonu döndürürken insan bir garip oluyor

ufo gören masum...
    çizilmez ekran diye satmıyorlar zaten telefonu, zor çizilen bir ekranla geliyor teelfon corning gorilla glass 2 gir araştır sitesinden ve youtubeda. zor kırılıp, zor çiziliyor.. hiç çizilmeyecek diye bir vaatte bulunmadılar.. önce bir bilgi sahibi olun
    birde demişsinki 1 mt. den düştü bu durumda bırak çizilmeyi GG 2 nin ne kadar sağlam olduğunu öğrenmiş oldu.. birde çizildi diyorsun, şükret.

S2 yi bayadır (9 ay falan) kullanıyorum daha hiç düşürmedim ama bir çok yere özellikle kotun demir yerlerine sürtmüşümdür, ekranın çizilen tek bir tarafı yok. iyi kullanınca oluyormuş demekki

@emreee85: ekran koruyucu kılıf daha beter ediyor (kalite, çizilme vs) . aman uzak durun diyorum.. bu tür konular çok açıldı DH de hepsindede mesajım var cinnet geçirir bir tarzda

umarım artık böyle bir konu açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 8 Eylül 2012; 16:25:38 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.