Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (2917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.564.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29152916291729182919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yhackup

Peki 4.4.2 ne gibi yenilikler getirecek çünkü 4.3de çekirdek uygulama guncellemeleri alacak 4.4.2de yenilikler gelecek demişlerdi ne gelecek peki

Öncelik olarak ram kullaniminin çok düşeceğini biliyorum nexus 4 kullanıyorum ayni zamanda.

Art desteği gelecek dalvik sisteminin yerini alacak ileride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir1453

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Ram kullanımını dert eden arkadaşlar. Cihaz stabil olduğu sürece bunun önemi azdır. Üstte ki arkadaşın dediği gibi Ramin dolu olmasi aslında uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlar.

+11111111111111111111111111111111111111111111 anlamıyorlar dostum bi türlü bunu

Boyle herkes dert edince merak edip giriyorum hiçte tinlamiyorum kac mb kalmış falan millet ram boşaltmak için program kullanıyor o Programlar dahada çok Ram yiyor kasmamak lazım

Aynen hocam benim hiç işim olmaz ram temizlemekle falan. Hiç girmem bile. İndirilen ram programları hem cihaza zarar verir hemde daha çok şarj götürür her uygulama yeniden başlatıldığı için. Haftada bi kere telefonu yeniden başlatmak yeterlidir.

Bizim arkadaş greinf mi ne öyle bir program kullanıyor ram 500mb civarinda makine kasila kasila ölüyor benimkinde 100mb falan kalıyor akıyor telefon sinir oldu kaldırdı o da

Gelde gülme

Öyle ama abi mühendislerden iyi bilmiyoruz adamlar yapmış sen ne uğraşıyorsun ki ayarlarıyla mühendislerden daha mi zekisin onlar bilmiyor mu ram kullanımını azalmayi önemli olan ram kullanimindan çok stabilitesi ben dün S4 alacaktim iyi fiyata düşündüm 2gb ram var 250 300 civarı bos var aslina bakarsan bu suna benziyor Windows 7 512ramda da cok stabil çalışıyor denedim 8gb ramda da çalışıyo 8 gb ramda çalışırken 1.5gbye yakin sadece sistem yiyor anlayan anlatmıştır dilimden 1gb ram bir telefon icin devasa büyüklükte ve ram optimizasyonlari gayet guzel

yorumlar görüyorum internette gezerken oyuna girince ve oyunu durdurup internete bakinca ya oyundan atıyor ya da sayfayi yeniliyor diye telefon bu ya ne bekliyorlar anlamıyorum o kadar sey yapmak istiyorsan git pcde hallet isini oradan gir yok evde pc notebook yoksa salakmisin 1500~ parayı kic kadar alete verdin yanlışmiyim

• quote:

quote:

Peki 4.4.2 ne gibi yenilikler getirecek çünkü 4.3de çekirdek uygulama guncellemeleri alacak 4.4.2de yenilikler gelecek demişlerdi ne gelecek peki

Öncelik olarak ram kullaniminin çok düşeceğini biliyorum nexus 4 kullanıyorum ayni zamanda.

Biraz daha açarmisin lütfen nexusda nasil bir fark gozlemledin gerçi bizim samsung bakti ki ram bos bi kac tane daha yan uygulama sokar google+ yetmez bir de google# koyar doldurur o rami

• Bu arada ben yazdığım mesajlar siliniyor mu anlamıyorum son sayfaya bazen hic giremiyorum sitede mi problem var

• quote:

quote:

quote:

Biraz daha açarmisin lütfen nexusda nasil bir fark gozlemledin gerçi bizim samsung bakti ki ram bos bi kac tane daha yan uygulama sokar google+ yetmez bir de google# koyar doldurur o rami

Şu an mobildeyim ayrıntılı açıklama yapamıyorum ama ileride android 5.0 ile sanal bellek denen olay tamamen değişecek, şu an da biz dalvik denen sanal belleği kullanıyoruz. Art denen sistem ile uygulamalar dalvik' e göre çok çok daha hızlı açılıyor. 4.4.2 ile art yalnızca test amaçlı kullanılabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden açılabiliyor. Çok etkili ve pil kullanımına olumlu etkisi var. Ancak test aşamasında olduğu için bir kaç uygulamada hata veriyor mesela whatsapp açılmıyor.

• yhackup kullanıcısına yanıt
    Mobilde sorun yok sanırım ama normal sürümde son sayfa yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Bisey sormak istiyorum
    Cok nadir oluyor ama
    Tus kilidini acarken cok nadir arada masmavi ekran gelip gidiyor ondan sonra kilit ekrani geliyor
    Hemen anlik gelip gidiyor
    Sizdede varmi
    Neden olabilir

Eskiden bende de oluyordu ama 4.3 ile hiç yaşamadım.

Bendede bugun 2 kez oldu ama nedenini bilsem

Heralde bazi anlarda cihaz aniden uyaninca anlik bi etki olabilir
    Kesib bişey bilmek daha iyi araştırmak gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahadir1453

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ram kullanımını dert eden arkadaşlar. Cihaz stabil olduğu sürece bunun önemi azdır. Üstte ki arkadaşın dediği gibi Ramin dolu olmasi aslında uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlar.

+11111111111111111111111111111111111111111111 anlamıyorlar dostum bi türlü bunu

Boyle herkes dert edince merak edip giriyorum hiçte tinlamiyorum kac mb kalmış falan millet ram boşaltmak için program kullanıyor o Programlar dahada çok Ram yiyor kasmamak lazım

Aynen hocam benim hiç işim olmaz ram temizlemekle falan. Hiç girmem bile. İndirilen ram programları hem cihaza zarar verir hemde daha çok şarj götürür her uygulama yeniden başlatıldığı için. Haftada bi kere telefonu yeniden başlatmak yeterlidir.

Bizim arkadaş greinf mi ne öyle bir program kullanıyor ram 500mb civarinda makine kasila kasila ölüyor benimkinde 100mb falan kalıyor akıyor telefon sinir oldu kaldırdı o da

Gelde gülme

Öyle ama abi mühendislerden iyi bilmiyoruz adamlar yapmış sen ne uğraşıyorsun ki ayarlarıyla mühendislerden daha mi zekisin onlar bilmiyor mu ram kullanımını azalmayi önemli olan ram kullanimindan çok stabilitesi ben dün S4 alacaktim iyi fiyata düşündüm 2gb ram var 250 300 civarı bos var aslina bakarsan bu suna benziyor Windows 7 512ramda da cok stabil çalışıyor denedim 8gb ramda da çalışıyo 8 gb ramda çalışırken 1.5gbye yakin sadece sistem yiyor anlayan anlatmıştır dilimden 1gb ram bir telefon icin devasa büyüklükte ve ram optimizasyonlari gayet guzel

yorumlar görüyorum internette gezerken oyuna girince ve oyunu durdurup internete bakinca ya oyundan atıyor ya da sayfayi yeniliyor diye telefon bu ya ne bekliyorlar anlamıyorum o kadar sey yapmak istiyorsan git pcde hallet isini oradan gir yok evde pc notebook yoksa salakmisin 1500~ parayı kic kadar alete verdin yanlışmiyim

Güzel yazmışsın şunu eklemek isterim lmk desteği olan bir cihaz dan bahsediyoruz lmk nedir diyenler icin bir örnek vereyim cihazda atıyorum o anlık 710mb ram kullanımı mevcut grafiklerin dibine vuran bir oyun acıcaz diyelim o anda hiç dert etmenize gerek yok lmk oyunun performansı ve kullanacağı ram miktarını hesaplayip ramı o derecede bosaltir vede oyun kasmaz hatta oyundan cikinca ramı konturol edelim 450-500e kadar ram duser sonrada duruma göre artar

• quote:

quote:

quote:

Bisey sormak istiyorum
    Cok nadir oluyor ama
    Tus kilidini acarken cok nadir arada masmavi ekran gelip gidiyor ondan sonra kilit ekrani geliyor
    Hemen anlik gelip gidiyor
    Sizdede varmi
    Neden olabilir

Eskiden bende de oluyordu ama 4.3 ile hiç yaşamadım.

Bendede bugun 2 kez oldu ama nedenini bilsem

Heralde bazi anlarda cihaz aniden uyaninca anlik bi etki olabilir
    Kesib bişey bilmek daha iyi araştırmak gerek

Bir kez 4.3 te yaşadım. Maalesef çözümü ve neden olduğu bilinmiyor.

• Sorun sadece benim telefonda saniyordum korkmustum yani
    Ama sorun galiba bu telefonun ortak sorunu

• quote:

Sorun sadece benim telefonda saniyordum korkmustum yani
    Ama sorun galiba bu telefonun ortak sorunu

Aynen korkmaya gerek yok

• Bendede arada oluyor hocam. Fakat 4.3e geçtiğimden beri olmuyor ...

• cakma 4.3 gibi geldi bana .ben yükledim kamera menusu ana ekran. duvar kağıdı geçişleri . widget lar s4 gibi değil sadece kilit ekranı ve üstten çıkan menü simgeleri galeri değişmiş.
    en önemli si rehbere hemen giriyor

• Arkadaşlar internette gezinirken kendi tarayıcısı veya chrome dolphin gibi browserlerdan hangisi daha çok şarj yer? Yoksa hepsi aynı mı?

Ben genelde chrome kullanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: fufaze

Arkadaşlar internette gezinirken kendi tarayıcısı veya chrome dolphin gibi browserlerdan hangisi daha çok şarj yer? Yoksa hepsi aynı mı?

Ben genelde chrome kullanırım...

Chrome çok fena sömürür. Hepsini denedim en az yakani stock browser

• Eyvallah hocam sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fufaze -- 24 Ocak 2014; 23:34:13 >
  • Kendinde yuklu olan yani chrome yuklu geldiya onlari kullanirim
    Playden yukleyip kullanmam yani
    Bana gore cok sarj harcasada chrome iyidir

• Birleşik Arap Emirlikleri'ne ne zaman güncelleme gelecek? :D

• quote:

Kendinde yuklu olan yani chrome yuklu geldiya onlari kullanirim
    Playden yukleyip kullanmam yani
    Bana gore cok sarj harcasada chrome iyidir

Play deki Chrome in aynısı zaten, sadece kurulu olarak geliyor. Chrome çok hızlı ama pil tüketimi çok fazla

• Olsun chrome dan vazgecmem
    Hızlı chrome ondan
    Yavas olursa beklemeyemiyorum
    Beklemeyi sevmem

• 
Sayfa: önceki 29152916291729182919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.