Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.564.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19031904190519061907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Arkadaşlar S III almayı düşünüyorum belki geç kaldım ama muhabbetleri de tam anlamış değilim mesela biri rom diye bir şeyden bahsetti bunlar nedir ne değildir anlamadım. Baştaki videoyu da biraz atlaya atlaya izledim işteyim tam vakit ayırıcam zamanım yok o videoya. Mesut Çevik'in incelemesini izledim. Baya tatmin oldum ama bana biraz kısaca özet geçer misiniz? Ne artıları ne eksileri var bu telefonun?

S IV alamam para ayırmak istemiyorum o denli. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Ben elimden geldiğince inceledim

Sanırım bir fikir sahibi olabilirsiniz

Yorumunuz ve incelemeniz nerede hocam göremedim?

http://www.technopat.net/2013/05/01/samsung-galaxy-s4-inceleme/

• S3 için İMEİ nosu,
    kayıtlı bir imeo no ile değiştirelebiliyor mu, bunu yapan elektronikçiler var mı? (güncelleme yapılamasa da olur)

S2 için oluyordu. ben yaptırmıştım zamanında.

NOT: geçici imei kaydı yaptıran mağdurlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Mayıs 2013; 15:00:25 >
  • gg aldığım telefon geldi :D ayar güncelleme vs yaptım. 4.1.2 anabant sürümü I9300XXELLA doğrudur heralde?
  • arkadaşlar iyi günler şöyle bir sorunum var. S3 üm de son çıkan stock rom yüklü, telefon görüşmeleri sırasında ne zaman hoparlörü açsam ya da bluetooth kulaklık ile konuşsam konuşmanın 2. dakikası dolmadan telefon otomatik olarak bunları kapatıyor ve normal görüşme moduna geliyor yani teli kulağıma dayamam gerekiyor acaba bu sıkıntının bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

gg aldığım telefon geldi :D ayar güncelleme vs yaptım. 4.1.2 anabant sürümü I9300XXELLA doğrudur heralde?

Evet doğru, hadi hayırlı olsun. Yerlerde, duvarlarda değil elinde eskisin
  • @Eligür

Eyvallah

(Biri bana igo turkiye (belesinden) nasil yukleyecegim pm lese )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Bence de 3-4 ay alır. 4.2.1 bi gelse

Cevap için teşekkürler. Bana da öyle geliyor en az 3 ay'ı var gibi

Yok hocam ne 3 ayi ne 5 ayi mumkunati yok o kdr beklemez eli kulaginda gelecek bence cunku bi onceki sayfada arkadas golddan paralel almis fransa cikmis ve ona gelmis guncelleme sirayla gelecek bu ornegi vermistim ornegin benmki turkiye paralel alanlardan birininki almanya ya da ingiltere once onlar alacak sonra biz bunu samsung duyurmustu zaten guncellemeler sirayla gelecek diye hatta turkiye romlu cihazlara bile surec yayilcak cat diye gelmeyecek herkese ayni anda sana yarin gelirse bana 4 gun sonra gelcek atiyorum yani, o sekilde olacak

Samsung'a güncelleme konusunda hep güvenmişimdir. O yüzden gene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu benim şahsi görüşüm tabiki de, benim değinmek istediğim konuysa; 3 ay sonra her s3 sahibi büyük ihtimalle 4.2.2 geçmiş olur gibisinden di. Size de katılıyorum yakın da olabilir güncellemenin gelmesi

Ya rocker35 abi merak etmeden duramıyorum Sam Amca'da dünyanın hiçbir yerinde 4.2.* tarzında bir güncelleme yok senin arkadaşına nerden gelmiş? Haa kendisi rom attıysa gelmiştir, ayrıca baktıysan bilirsin; bu forumda da 4.2.1 sızıntı sürüm mevcut! Ama resmi olarak biryerde ne duydum ne okudum. Bence ona gelmiş, bu yüklemiş değil de biraz araştırarak ve kesin bilgilerle yazalım ki, yanlış yönlendirilmelere meyil vermeyelim olur mu!

Ayrıca güncellemeleri merak ediyorsanız Sam Amca'yı takip edin (dingilizceniz iyiyse)

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

@Eligür

Eyvallah

(Biri bana igo turkiye (belesinden) nasil yukleyecegim pm lese )

Açıkçası tavsiyem google amcaya sor, düzgün bir cevap alamazsan blackmarkt uygulamasından bakmayı dene (tabi ordakilerin bazıları tam çalışmıyor ama şansına artık )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ya bunlar çok yazılmış çizilmiştir aslında ama yine de merak ettim, bu telefonu tek şarj ile oturup 5 saat kullananınız oldu mu hiç? yani 5 saat internet ile falan ekran açık olarak dayanıyo mu şarj? soruyorum çünkü bana pek dayanacakmış gibi gelmiyo.

aslında bende şuanda ikigüne yakın gittiği oldu ama pek kullanmadığımdan dolayı, yoksa ekran ve yanında bi de 3G veya wifi açık olunca su gibi içiyo pili.

Şahsen bir keresinde 4-5 saat civarı sadece oyun oynadım. Oynayanlar bilir shadow gun diye bir oyun. işlemci, bellek öyle bir çalışıyor ki zannedersin ona özel rezervasyon açılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: utku01

arkadaşlar iyi günler şöyle bir sorunum var. S3 üm de son çıkan stock rom yüklü, telefon görüşmeleri sırasında ne zaman hoparlörü açsam ya da bluetooth kulaklık ile konuşsam konuşmanın 2. dakikası dolmadan telefon otomatik olarak bunları kapatıyor ve normal görüşme moduna geliyor yani teli kulağıma dayamam gerekiyor acaba bu sıkıntının bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler

Garip bir durum, sadece var sayımlara dayanarak sana öneri sunuyorum . Anladığım kadarı ile yazılımsal bir sıkıntı, cihazı fabrika ayarına alıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin (yapmadıysan tabi ). Bu şekilde eksik kalan veya hasar gören yazılımlar düzelecektir.

• ben de yazılımsal olduğu kanaatindeyim hard reset ten önce yapılacak bir şey varsa onu denemek istiyorum eğer çözümsüz kalırsam fabrika ayarı tek çare ilginiz için teşekkürler
  • Telefonun ekraninda klavyenin oldugu bolge acik renkli ust taraf koyu renkli. Yani telefonumun ekranonda iki ton var. Birde konusmalarda karso tarafi sesi zaman zman az geliyor garantiye vermelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende katıldım aranıza.vatana millete hayırlısı olsun=)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

bir sorum var: iphone cihazımda chrome ile bir site açtıgım zaman bilgisayardaki şifreyi hatırlayıp otomatik giriyordu, bana sadece login tuşuna basmak kalıyordu.
    galaxy android chrome'da böyle birşey varmı?

chrome da senkronizasyon var biliyosunuz, siz muhtemelen bilgisayarınızdaki chrome da aturum açıtınız ve sorna iphone daki chrome da da oturum açtınız ve buyüzden şifrenizi hatırladı (diye tahmin ediyorum)

s3 deki chrome da da oturum açmayı deneyim, bunu için menü>diğer cihazlar>oturum aç, ya da menü>aarlar>oturum aç a tıklayın.

Sorularıma cevap veren herkese teşekkürler. Hala alışamadım şu cihaza

Birkaç sorum daha olacak:

1 Rehberimi google ile senkronize ettim, çok güzel. Ama rehberde tıkladıgım her kişide aynı telefon numarasından iki adet gözüküyor. Bunu engellemenin yolu google senkronizasyonunu kaldırmak mı? yoksa başka sebebi mi var?

2 rehberde whatsapp kişileri de ilaveten görünüyor. yani aynı kişiden iki tane var, şöyle:https://www.dropbox.com/s/gkheqjvhsfbmvpy/Screenshot_2013-05-02-18-08-12.jpg
    whatsapp görünmesin istiyorum. rehberden ayarlardan kaldırıyorum whatsappı, geri geliyorum yine aynı. bir türlü çözemedim şu işi

3 telefon çok kasıyor. rehberi açınca kendine gelmesi neredeyse 1 saniye, nasıl hızlandırırız bunu?

• quote:

quote:

quote:

bir sorum var: iphone cihazımda chrome ile bir site açtıgım zaman bilgisayardaki şifreyi hatırlayıp otomatik giriyordu, bana sadece login tuşuna basmak kalıyordu.

chrome da senkronizasyon var biliyosunuz, siz muhtemelen bilgisayarınızdaki chrome da aturum açıtınız ve sorna iphone daki chrome da da oturum açtınız ve buyüzden şifrenizi hatırladı (diye tahmin ediyorum)

s3 deki chrome da da oturum açmayı deneyim, bunu için menü>diğer cihazlar>oturum aç, ya da menü>aarlar>oturum aç a tıklayın.

1 Rehberimi google ile senkronize ettim, çok güzel. Ama rehberde tıkladıgım her kişide aynı telefon numarasından iki adet gözüküyor. Bunu engellemenin yolu google senkronizasyonunu kaldırmak mı? yoksa başka sebebi mi var?

2 rehberde whatsapp kişileri de ilaveten görünüyor. yani aynı kişiden iki tane var, şöyle:https://www.dropbox.com/s/gkheqjvhsfbmvpy/Screenshot_2013-05-02-18-08-12.jpg
    whatsapp görünmesin istiyorum. rehberden ayarlardan kaldırıyorum whatsappı, geri geliyorum yine aynı. bir türlü çözemedim şu işi

3 telefon çok kasıyor. rehberi açınca kendine gelmesi neredeyse 1 saniye, nasıl hızlandırırız bunu?

3 sorunuza da ortak bir çözüm üretim kendimce ve kendim böyle kullanıyorum: exDilaer. Bu programı kurun, telefonun kendi rehber uygulaması yerine bu uygulamayı kullanıyorum. Tıklayınca rehberi anında açılıyo. Tema seçenekleri de var, s3 teması yükledim ohh mis. Samsung un uyuz rehber uygulamasına sonsuza dek Elveda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eligür

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Bence de 3-4 ay alır. 4.2.1 bi gelse

Cevap için teşekkürler. Bana da öyle geliyor en az 3 ay'ı var gibi

Yok hocam ne 3 ayi ne 5 ayi mumkunati yok o kdr beklemez eli kulaginda gelecek bence cunku bi onceki sayfada arkadas golddan paralel almis fransa cikmis ve ona gelmis guncelleme sirayla gelecek bu ornegi vermistim ornegin benmki turkiye paralel alanlardan birininki almanya ya da ingiltere once onlar alacak sonra biz bunu samsung duyurmustu zaten guncellemeler sirayla gelecek diye hatta turkiye romlu cihazlara bile surec yayilcak cat diye gelmeyecek herkese ayni anda sana yarin gelirse bana 4 gun sonra gelcek atiyorum yani, o sekilde olacak

Samsung'a güncelleme konusunda hep güvenmişimdir. O yüzden gene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu benim şahsi görüşüm tabiki de, benim değinmek istediğim konuysa; 3 ay sonra her s3 sahibi büyük ihtimalle 4.2.2 geçmiş olur gibisinden di. Size de katılıyorum yakın da olabilir güncellemenin gelmesi

Ya rocker35 abi merak etmeden duramıyorum Sam Amca'da dünyanın hiçbir yerinde 4.2.* tarzında bir güncelleme yok senin arkadaşına nerden gelmiş? Haa kendisi rom attıysa gelmiştir, ayrıca baktıysan bilirsin; bu forumda da 4.2.1 sızıntı sürüm mevcut! Ama resmi olarak biryerde ne duydum ne okudum. Bence ona gelmiş, bu yüklemiş değil de biraz araştırarak ve kesin bilgilerle yazalım ki, yanlış yönlendirilmelere meyil vermeyelim olur mu!

Ayrıca güncellemeleri merak ediyorsanız Sam Amca'yı takip edin (dingilizceniz iyiyse)

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arkadaşlar merhaba,

1-Bu sabah, S3 yeni güncelleme almak için uyarıda bulundu. Ben de emin olmadığım için uygulama almayı reddettim. Sanırım yeni sürümü çıkmış. Ne yapayım ?
    2-Telefonun şarjının en verimli gitmesi için neleri yapabilirim ?
    3- Remi nasıl boşaltıyoruz ? Hızı ve pil tüketimini etkiliyormuş.
    4- Forumda S3 ile ilgili en iyi başlık burası mıdır ?

ben kontrol ettim güncelleme görünmüyor.sürümünüz nedir? 4.1.1 ise normaldir 4.1.2 gelmiştir.birde telefonunuz yurt içi garantili mi? yurt dışı mı?

Şu an 4.1.2 yüklü. Telefonu aldığım günün ertesinde otomatik olarak yazılımı güncelledi. Sabah kalktığım zaman güncelleme olduğunu söyledi. Bilmediğimden, yanlış bir şey yapmamak için istemedim. Yurt içi garantili, Gold'dan aldım.

mesajlar burada kardeşim bilip bilmeden konuşuyosun ben, benim arkadaşım demedim bi önceki sayfada arkadaş yazmış dedim o mesajda burada adam aldığında 4.1.2 ye güncellemiş sonra tekrar güncelleme gelmiş ama bilmediği için yapmamış..

adam golddan almış golddaki paraf kampanyasındaki ürünler paralel ithalat o konuyu çok takip ettim alacaktım alamadım kvk ya da genpa değil nerden biliyorum çünkü alanlar yazmış şarj aletleri avrupa üretimleri gibiymiş yuvarlak girişli değil yani uzun girişlilerdenmiş..

çok biliyosun konuda adını ve mesajlarını ilk kez görüyorum muhtemelen googleda aratmışsın bu konuya girip 5-6 kişiye laf yetiştirmişsin..

farabi konuşmuyorum bana güncelleme de geldi demiyorum adamın dediğini alıntılıyorum bu kadar basit..

• quote:

quote:

quote:

tek çözümün rehbre girip menü tuşuna bas home tuşunun yanındaki en altın bi üstünde görüntülenecek kişiler var ordan özelleştirilebilir listeyi hazırlayıp sadece görünmesini istediğin kişileri görebilirsin teker teker silmene gerek yok yani hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: ne_baktın?

quote:

quote:

Arkadaşlar gittigidiyor.com'dan 2 yıl ithaalatcı firma tarafından garantili 1100 TL'ye S3 satılıyo.Satıcıya yapılan yorumları okuduktan sonra alacaktım tam ama emin olamadığım için size sormaya karar verdim. Bu ithalatcı firma garantisine falan güven olur mu? Garanti dışındada sorunlar yaşarmıyım? Pek anlamıyorum bu işlerden beni biraz bilgilenirinizle yönlendirirseniz teşekkürü borç bilirim...

Kesinlikle alma paralel falan bence.

Nasıl yani paralel falan derken?

Paralel ithalat demek ithalatçı firma garantisinde olan ürün demek. arkadaş ithalatçı garantili ürün almayın demiş ben ise ona katılmıyorum. fazladan 200 300 lira verip distribütör garantili almak bence gevreksiz.Garanti dışında herhangi bir farkları yok birisi kvk genpa gibi servisler tarafından garanti kapsamında iken diğeri ürünü ithal eden firmaların teknik servisleri garantisi altında . yani bu ürünlere samsung bakmaz. ama sonuçta paralel ürünlerde de elinde faturan oluyor eğer servis ürünü tamir etmeye yanaşmazsa hakkınızı yasal olarak arayabileceksiniz tabiki. paralel ithalat ürün kullanan birisi olarak ben fiyat uygunsa alın derim.

Paralel ithalat kullandım neler olduğunu gördüm. Ne stoklu çalışma var ne bişey. Kesinlikle 300 lira daha verir dist. alırım.

Başınıza olumsuz bir durum geldiyse haklı olabilirsiniz ama ben dist. garantili ürün aldım ve 2 yılı bitti. Herhangi bir arıza olmadı. Boşu boşuna 200-300 fazla para vermiş gibi hissediyorum. Şimdi yeni alığım S3 ü paralel ithalat aldım. Şimdilik memnunum servisi Delta veriyor. Telefon açtım kendilerine ulaşılabilir bir telefonları ve adresleri var. Bir çok telefonunda servisi. Sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Sizin bu dediğiniz kaza yapmıyorsam arabaya niye kasko yaptırıyorum? Sorusu gibi. Umarım ne demek istediğimi anladınız.

• quote:

Arkadaşlar sizce s3'e 4.2.2 ne zaman gelir ? Rahat 3 4 ayı varmıdır ?

4.2.1 geldide o kaldı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar gittigidiyor.com'dan 2 yıl ithaalatcı firma tarafından garantili 1100 TL'ye S3 satılıyo.Satıcıya yapılan yorumları okuduktan sonra alacaktım tam ama emin olamadığım için size sormaya karar verdim. Bu ithalatcı firma garantisine falan güven olur mu? Garanti dışındada sorunlar yaşarmıyım? Pek anlamıyorum bu işlerden beni biraz bilgilenirinizle yönlendirirseniz teşekkürü borç bilirim...

Kesinlikle alma paralel falan bence.

Nasıl yani paralel falan derken?

Paralel ithalat demek ithalatçı firma garantisinde olan ürün demek. arkadaş ithalatçı garantili ürün almayın demiş ben ise ona katılmıyorum. fazladan 200 300 lira verip distribütör garantili almak bence gevreksiz.Garanti dışında herhangi bir farkları yok birisi kvk genpa gibi servisler tarafından garanti kapsamında iken diğeri ürünü ithal eden firmaların teknik servisleri garantisi altında . yani bu ürünlere samsung bakmaz. ama sonuçta paralel ürünlerde de elinde faturan oluyor eğer servis ürünü tamir etmeye yanaşmazsa hakkınızı yasal olarak arayabileceksiniz tabiki. paralel ithalat ürün kullanan birisi olarak ben fiyat uygunsa alın derim.

Paralel ithalat kullandım neler olduğunu gördüm. Ne stoklu çalışma var ne bişey. Kesinlikle 300 lira daha verir dist. alırım.

Başınıza olumsuz bir durum geldiyse haklı olabilirsiniz ama ben dist. garantili ürün aldım ve 2 yılı bitti. Herhangi bir arıza olmadı. Boşu boşuna 200-300 fazla para vermiş gibi hissediyorum. Şimdi yeni alığım S3 ü paralel ithalat aldım. Şimdilik memnunum servisi Delta veriyor. Telefon açtım kendilerine ulaşılabilir bir telefonları ve adresleri var. Bir çok telefonunda servisi. Sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Sizin bu dediğiniz kaza yapmıyorsam arabaya niye kasko yaptırıyorum? Sorusu gibi. Umarım ne demek istediğimi anladınız.

Pek öyle söylenemez. Sonuçta paralelde de fatura var ve bir muhattabınız var. Mesela benimkisi delta bilişim garantisi altında. Ne kadar güvenilir tartışılır.

• 
Sayfa: önceki 19031904190519061907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.