Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.560.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4s ten beyaz galaxy s3 e gectim, S2 bende hayal kırıklıgı yaratmıştı ama S3 ü çok beğendim diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazharr12

arkadaşalr bugün aldım beyaz galaxy s3 16 gb fakat ilk gördüğüm sorun şarj ederken ısınma sorunu arka alt tarafında bir ısınma var hem şarj olurken hem oynarken biraaz çok ısınıyor sizdede ısınıyormu?

allah rızası için bi cvp verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agent_WD40

quote:

Orijinalden alıntı: highbrow

quote:

Orijinalden alıntı: ypinar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: padiSAHINoglu

quote:

Orijinalden alıntı: jedican

quote:

Gopc@ Cevap için teşekkürler
    Bu arada Kapak olarak da bu hoşuma gittti

Bu kılıf nerede var veya nette buna benzer bişey kılıf bulamıyoruz telefona ya.

Bu kılıf amazon da 29 Euro biraz pahalı gibi geldi :) e bay da düzgün birşey yok gibi uygun kılıf bulan arkadaslar buradan paylaşırlarsa sevinirim

eğer samsungun üretimiyse eğer pahali değil gibi. zira galaxy note un da buna benzer orj. kilifi 100 liraya satiliyordu (tabi tr fiyati). amazondan bakip karsilastirmak lazim

amazona yada ebay a tr den mi sipariş veriyorsunuz amazonda yazan paraya ek olmadan elinize geçiyormu gümrük vs. sorunu yokmu

Bu kılıfı bugün Aydın Forum Samsung mağazasından 50 TL'ye aldım duyurulur

Teşekkürler bilgilendirme için. Az kalsın GG den 89 Tl ye alıyordum. Bende Samsung mağazalarını bir dolaşayım.

Araştır bakalım. Az sayıda gelmiş. Bulamazsan bir iki hafta içinde tekrar gelecekmiş.

• kılıf için buraya bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Orijinalden alıntı: kamasiz

selam,

forumda resmini yayınladığım kırılan S3 ü 1000 tl ye satıyorum. samsung genel müdürlükle de görüştüm malesef telefonun arkasında durmadılar. servis ekran değişimi için 540 tl istiyor. ürün teknosadan 1 hafta önce alınmıştı.

ilgilenlere duyrulur

Dostum Lcd ekran kırılmamış, sadece Lens kırılmış cihazının...

Teknosa'nın sana o fiyatı vermesi doğal, çünkü onlar direk komple ekran setini değiştirecekler, sen eğer cihazı göstermediysen onlara onlar böyle anlar(anlamak isterler). Yani cihazın Amoled Lcd ve Lens'inin olduğu üst seti değiştirip 540Tl alacaklar...

Bu fotoda görünen Lcd kırılmamış, üzerindeki Lens kırık, çünkü kırılan Lcd her ne olursa olsun(Tft, Lcd, Ips, Amoled) görüntü vermez, kırılan kısım siyah olur yada Lcd modeline göre mürekkep akmaları şeklinde renkler çıkar... 2 yıl cep telefonu teknik servisliği yaptım emin ol işkembeden anlatmıyorum

Yukarda bir arkadaşın verdiği linkteki, senin alıp, işini iyi yapan bir telefoncuya taktırman gereken parça bu: http://www.ebay.com/itm/Front-Outer-Glass-Lens-Protector-for-Samsung-Galaxy-S3-III-GT-i9300-white-/320926709561?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab8b8f739#ht_1604wt_1187

dostum bilgi için teşekkürler

dediğin gibi dokunmatik ekranda sorun yok, telefonu sorunsuz kullanıyorum. ama telefona baktı teknosadaki elemenlar direk bu fiyatı verdiler, olmadı ben telefonculara sorayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

S2 kullanicisi biri olarak yaziyorum ben ahim sahim bi fark goremedim bugun detayli inceledim ama bana one X daha iyi geldi sahsen arayuzu ve hiziyla ;) . Ama alanlara hayirli olsun ..

Bende eski bir s2 kullanıcısı olarak, s2 ile kıyas kabul etmeyecek bir cihaz diyorum s3 için.

Kendinizi bu tür söylemlerle avutabilirsiniz, kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil bu.

Kolay gelsin

Katılıyorum bende bir hafta öncesine kadar s2 kullanıyordum hiç kiyas kabul etmez bencede hele htc one x ile hiç etmez aralarında siklet farkı var ama illa sens ara yüzü için tercih ederim diyorsan durma git al ben go launcher ile mutluyum :)

Yaklasiminiz ikinizinde hic hos degil hepimiz ayni seyleri begenecegiz diye bi kaide yok olamaz..

Aynı şeyleri beğenmek zorunda değiliz evet siz nasıl sens arayuzu için alinir demiştiniz bende alınmaz dedim zevk meselesi neresi hoş değil anlamadim not demek istediğim zaten bir arayuz de fazla kalan biri değilim arayuz derken launcher den bahsediyorum s2guzel telefon yaklaşık bir sene kullandım 100 e yakın rom yukledim masallah taş gibi ama bariz ustunluk var s3 le arasında not: bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kılıf amazon da 29 Euro biraz pahalı gibi geldi :) e bay da düzgün birşey yok gibi uygun kılıf bulan arkadaslar buradan paylaşırlarsa sevinirim

eğer samsungun üretimiyse eğer pahali değil gibi. zira galaxy note un da buna benzer orj. kilifi 100 liraya satiliyordu (tabi tr fiyati). amazondan bakip karsilastirmak lazim

amazona yada ebay a tr den mi sipariş veriyorsunuz amazonda yazan paraya ek olmadan elinize geçiyormu gümrük vs. sorunu yokmu

beyaz olanıda varmı peki bu kılıfın.. mavi için çok güzel bu rengi ama beyazada gitmez heralde :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

selam,

forumda resmini yayınladığım kırılan S3 ü 1000 tl ye satıyorum. samsung genel müdürlükle de görüştüm malesef telefonun arkasında durmadılar. servis ekran değişimi için 540 tl istiyor. ürün teknosadan 1 hafta önce alınmıştı.

ilgilenlere duyrulur

Dostum Lcd ekran kırılmamış, sadece Lens kırılmış cihazının...

Teknosa'nın sana o fiyatı vermesi doğal, çünkü onlar direk komple ekran setini değiştirecekler, sen eğer cihazı göstermediysen onlara onlar böyle anlar(anlamak isterler). Yani cihazın Amoled Lcd ve Lens'inin olduğu üst seti değiştirip 540Tl alacaklar...

Bu fotoda görünen Lcd kırılmamış, üzerindeki Lens kırık, çünkü kırılan Lcd her ne olursa olsun(Tft, Lcd, Ips, Amoled) görüntü vermez, kırılan kısım siyah olur yada Lcd modeline göre mürekkep akmaları şeklinde renkler çıkar... 2 yıl cep telefonu teknik servisliği yaptım emin ol işkembeden anlatmıyorum

Yukarda bir arkadaşın verdiği linkteki, senin alıp, işini iyi yapan bir telefoncuya taktırman gereken parça bu: http://www.ebay.com/itm/Front-Outer-Glass-Lens-Protector-for-Samsung-Galaxy-S3-III-GT-i9300-white-/320926709561?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab8b8f739#ht_1604wt_1187

dostum bilgi için teşekkürler

dediğin gibi dokunmatik ekranda sorun yok, telefonu sorunsuz kullanıyorum. ama telefona baktı teknosadaki elemenlar direk bu fiyatı verdiler, olmadı ben telefonculara sorayım

Rica ederim hocam önemli değilde. Bence sen teknosacıları boşver, telefoncularada pek fazla birşey sorma, ebay daki o lensi getirt, güvendiğin, işin ehli bi telefoncunun önüne cihazla birlikte koy...

Ebay daki o lensinde yan sanayi olduğunu sanmam, çünkü yan sanayi S3 parçaları için henüz erken, eminde değilim gerçi çinlilere pek güven olmaz...

• film indirebileceğimiz bir site var mi arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://tinypaste.com/77f0a88a

hiçbir ayar yapmadan çektiğim fotoğraflar. bence fena değil

niye cıcek bocek ot cekılır şu telefonla anlasılır gıbı degıl..

muhahahahah
  • Arkadaşlar Merhaba

Uzun zaman Iphone maceram sonucu bende Samsung Galaxy S III e geçmiş bulunmaktayım.

Telefondan cok memnunum ama sizlere birkaç sorum olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

1- Rehberde ısımler bırkactane cıkıyor. mailimdeki isimlerle beraber. bunları bir türlü süzemedim.

2- şarj azaldıgında uyarı sesı veriyor. bunu nasıl kısarım..

3- kilit seslerini, tus seslerını nereden değiştirebilirim?

4- şarjım cok az gıdıyor. sabahtan anca aksam 7 ye kadar gıdıyor. biraz yardımcı olurmusunuz? kısmadıgım ayar kalmadı..

5- hızlı arama tusu ekranın ust tarafında,, arama ekranı arayuzunu değiştirebilirmiyim??

bu arada ekran çizilmez falan denıyor ama benımkınde kucuk kılcal cızıkler olmaya basladı..haberınız olsun :(:(

teşekkürler..
  • s3 de uygulamalar hafiza kartina tasinmiyor mu..app to sd card calismiyor.birde cihaz hafizasi tek parca 11 gb ondan kaynaklaniyor mu acaba cozemedim yardimci olsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

film indirebileceğimiz bir site var mi arkadaşlar..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

beyaz olanıda varmı peki bu kılıfın.. mavi için çok güzel bu rengi ama beyazada gitmez heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absque -- 17 Haziran 2012; 0:31:13 >

• Orijinalden alıntı: zgrdem

eyvallah hocam saolasın.. yarın forum avm ye bakmak lazım samsunga.. en azından elden almış olurum.. netten alışveriş yapma huyum yokta :D

• Kılıflar aynı değil galiba, dikkatli olmakta fayda var...
    ebay'dekinin kodu: EFC-1G6FWEC
    hb'da satılanın kodu: EFC1G6FBECSTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 17 Haziran 2012; 0:48:09 >
  • sonunda bende beya 32gb ıle aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo_78

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş beyazı da var

• sabah ilk mesaj güncellenecektir...herkese iyi forumlar

• Arkadaslar rehberim de bazi harflerin basi cikmiyor sebebini bilen var mi? Mesela O harfi yok en basiti...Ancak Orhan yazinca isim cikiyor?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.