Şimdi Ara

galaxy s3 allshareplay ? !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bi sorum olacak sizlere. daha doğrusu şaşırdım da diyebiliriz.
    samsung galaxy s3 ümü bugun ilk defa allshareplay ile evimdeki bilgisayarıma sekronize ettim ve fotoğrafların otomatik yüklenebilmesi seceneğini sectim ki bu sayede eve gelince wifi üzerinden cekilen fotoğraflar bilgisayarıma otomatik yedeklensin
    buraya kadar hersey normal ama tuhafıma giden. ben bugun bu ayarları yaptım ve az önce yuklenen fotografları bakmak için autoupload klasörüne girdim.
    şimdiye kadar çektiğim bütün fotoğraflar hatta kötü çekim olduğu için anında sildiklerim ve telefonumdan çok daha önce sildiklerim yani kısaca fotoğraf çek düğmesine bastığım andaki bütün görüntüler bilgisayarımda mevcut.
    bu nasıl oluyor bileniniz var mı. yani sildiklerim aslında silinmiyor mu ? dosyalarım bölümünden bütün klasörlere baktım (s3deki) ama hiçbirinde bu fotoğraflar yok ?

• Belki eski fotoğraflarıda biryere kaydediyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama oyle bir dosya bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercin312

merhaba arkadaşlar. bi sorum olacak sizlere. daha doğrusu şaşırdım da diyebiliriz.
    samsung galaxy s3 ümü bugun ilk defa allshareplay ile evimdeki bilgisayarıma sekronize ettim ve fotoğrafların otomatik yüklenebilmesi seceneğini sectim ki bu sayede eve gelince wifi üzerinden cekilen fotoğraflar bilgisayarıma otomatik yedeklensin
    buraya kadar hersey normal ama tuhafıma giden. ben bugun bu ayarları yaptım ve az önce yuklenen fotografları bakmak için autoupload klasörüne girdim.
    şimdiye kadar çektiğim bütün fotoğraflar hatta kötü çekim olduğu için anında sildiklerim ve telefonumdan çok daha önce sildiklerim yani kısaca fotoğraf çek düğmesine bastığım andaki bütün görüntüler bilgisayarımda mevcut.
    bu nasıl oluyor bileniniz var mı. yani sildiklerim aslında silinmiyor mu ? dosyalarım bölümünden bütün klasörlere baktım (s3deki) ama hiçbirinde bu fotoğraflar yok ?

çok şaşırdım gerçekten.sebebini öğrenirseniz alıntı yaparak bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S3
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.