Şimdi Ara

Galaxy s3 + 420 tl ile note 2 takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde tertemiz bir galaxy s3 var ram ara sıra yetersiz kaldığından note 2 ye geçmek istiyorum. Cihaz 0 gibidir flip coverden bir kere bile çıkarmadım ve bir kere bile yere düşmedi zaten titiz bir insanım. Kılcal çizik dahi yoktur.

Arkadaşlar dediğim gibi 0 bir note 2 ile takas etmek istiyorum + 420 tl vericem.

Veya dışarıda bu takası yapmaya çalışsam bu teklifimi telefoncular kabul eder mi ? Yoksa daha fazla mı para isterler ?

NOT: İSTANBULDA OTURUYORUM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ALIŞVERİŞ KURALLARIM -Kesinlikle yaşı ufak kişiler ile alışveriş yapılmaz. -Eğer alınacak üründe satıcının REFERANSI benden FAZLA ise önce ödeme yaparım, aksi halde önce ürünü isterim. -Takasta yine yukarıdaki koşul geçerlidir. -Yeni uye olmus uyeler uzerime ev dahi yapsalar rehin olarak alisveris yapilmayacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar. -Profili kapali olan uyelere ne urun satilacaktir nede alinacaktir. Bosuna mesaj yazmasinlar. -Kurallar bu kadar basittir. Bu kurallara uymak istemeyen ne benden mal alsın nede bana mal satsın.
  • 2. el note 2 dersen ve elindeki s3 garantili kutulu faturalı ise cok fazla yorsun üste. elindeki cihaza baglı olarak garantili ve full kutu ise 200 bilemedin 250 vermen lazım. 550 lira isteyen arkadas da elini vicdanına koysun böyle insafsızlık olmaz...
    imuratk - garuda(Mufassal istida) - nurmuhammed - Lacrymatoire - Agent_WD40 - fırtan -http://www - Alitopal(Lacrymatoire) aracılıgı ile - webkurdu47-aak35-spirituals-coşkunkumral-desing-yasin24-efee09(efe)-evrekas-SİBGATULLAH(TEKFİDAN)-SaFRaN_FaTiH-reymor01-goztepeli_TR-damesi26-Joker17Back-haggardd--YağmurAdam--damesi26-woldemortt-HWA@zaza-iceman76-umxa-NIKEmRe-bilkurd-Michelangello-aLPaSLaN07-Comantapeltu-Cose Turche-umbro27-FrontLiner-bilkurd-imansiz1903-Black_belt-burak03-madan-foto70-sedatberrak-bbsaa-maivesiyah-pekerist-sysleus-batuhandkl-rozek-GOadvance-yassu-fr4nk-Einstein was here-Angelus-eagle795-alpoter-ScRyedd-blacknan-duayn-jagatai-x-o-x-o-x-SouL InvictuS-grekoremen-cytocan-ka1984-gamecastle-karahan_yel-rebel23-kadir53-kaan0101-Faithful Blood Day-kokesta-xdenizx-hknsfk-lethalmrcool-numenorian-ertanunver-Duna-sarhosbulasikteli-volkitolki77-Takumi-Never_Down-cinematique-wehby-Delphi Diesel-blacktweety-PlayForFun-Ryujin Jakka-pgss-WonLt-hawk__-wehby-haganeno-RomeoR35-pugulli61-Beybifeys-skyinn38-soad_sefa-mardug-Never_Down-ehed-magborat-JackinSeğirenGözü-NoDRaC-fatih_18_18_18-özgün134-batu14-JouLex-phoneman-Ebrak-eren441-mert2358-stopaj-hpilgir-*planet*-serdar1978-Konsol-Games-hpilgir-amf23-nozdoner75-Ebrak-mutku-Ottway-seffafbonus26-Urahara0-zeus4u-giraysel-Ottway-YusufTimur-Mr. Blacktree-sserkann00-WebMert-recepky-Marmarali-onea54-tstdrvr-coldfire3-doktorbursa-umutavcı-Skepo-Sintai-Opricnik-belalan52-müdür-42-hmurat18-Archerodan-Zoulkharnein-ibra0661-Doomhammerx-tstdrvr-bukalemuns-firtikk-Dennistr-ekonomisty-SilenthillDream-maxcoder95-Harpooner-WILLIAMs-K I R T E-Ryuji_Yamazaki-darbe43-tugrull84-LaGrandeCapitano-fati32-Borg-HİPER-tylan -bellair-caladogan-wakeme-LaGrandeCapitano-muammersertac-quancore-OKTAW-90mami90-TaKo-yigitovski-şubat-ratt01-14_cemal-Floozie-Cenikli-madmax82
  • Baktı arkadaş 450 diyo bari 550 demiş yem atmış. Sıfır fiyatları arasında 200 bile yokken 2.el fiyatında 450-550 fark olurmu insaf. O kadar farka sıfır alırsın arkadaş. Max 200-250

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ibrahim_28

Baktı arkadaş 450 diyo bari 550 demiş yem atmış. Sıfır fiyatları arasında 200 bile yokken 2.el fiyatında 450-550 fark olurmu insaf. O kadar farka sıfır alırsın arkadaş. Max 200-250

Hocam ben 0 bir note 2 istiyorum 400 tl versem takas ederlermi kadıköy telefoncularında ? max 400 tl param var. Telefonlardan iyi anlarım ama dediğin gibi 0 ları arasından fark bırak 200 ü 100 150 arası bir şey.

Orijinalden alıntı: mathematiche

2. el note 2 dersen ve elindeki s3 garantili kutulu faturalı ise cok fazla yorsun üste. elindeki cihaza baglı olarak garantili ve full kutu ise 200 bilemedin 250 vermen lazım. 550 lira isteyen arkadas da elini vicdanına koysun böyle insafsızlık olmaz...

200 lira verdin mi üstüne cok rahat note 2 alırsın dostum. ya da hiç bilemiyon 700 750 senin cihazı sat üzerine 200 daha koy 900 e temiz telefon bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_feat_sagopa

quote:

2. el note 2 dersen ve elindeki s3 garantili kutulu faturalı ise cok fazla yorsun üste. elindeki cihaza baglı olarak garantili ve full kutu ise 200 bilemedin 250 vermen lazım. 550 lira isteyen arkadas da elini vicdanına koysun böyle insafsızlık olmaz...

200 lira verdin mi üstüne cok rahat note 2 alırsın dostum. ya da hiç bilemiyon 700 750 senin cihazı sat üzerine 200 daha koy 900 e temiz telefon bulursun

Ben 0 ını almak istiyorum ama hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mini 210 TL
    6 yıl önce açıldı
    İPHONE 5 ile TAKASLİK S4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac4

quote:

Orijinalden alıntı: ceza_feat_sagopa

quote:

Ben 0 ını almak istiyorum ama hocam

0 almak istiyorsan rahat 500 600 arası gözden cıkarmalısın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.