Şimdi Ara

Galaxy S26 Ultra, Samsung’un yıllardır değişmeyen şarj sınırını aşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendinizi yıllarca böyle kandırdınız. Yıl olmuş 2025. Hala mı aynı terane?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

"belkin" gibi yan sanayi ürün satan ama kaliteli ürün satan üreticilerden alırsanız bir sıkıntı olmaz... ayrıca samsung a bel bağlayana kadar android arayüzünü kullanan bir sürü telefon üreten firma var; ülkeye gelmeyen üreticilerden konuşuyorum; ülkemizde en çok pirim yapan iki firma var bunların haricinde honor markası yeni yeni gündemde, realme firmasının çok kötü fiyatlandırması olmasa o da çok satılırdı, zte var ile yok arası bir gidip bir geliyor, pixel hiç gelmedi nexus serisi vardı bir aralar LG ve samsung arasında üreticisi değişiyordu HTC tarih oldu, LG de öyle...

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Ben 50W olanı aldım hem de kablosuyla satılıyor, mediamarkt ta indirim vardı iki gün önce. 1.599 a aldım. İki tane oldu evde. Hem de iki portlu gayet güzel.

Apple'ın 30W lısı tek port, 1969 tl

https://www.apple.com/tr/shop/product/MW2G3TU/A/30-w-usb-c-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 24 Temmuz 2025; 17:16:40 >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

hocam yeni nesil batarya teknolojilerini ısınmanın çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum bazı üreticilerin 240watt hızlı şarjlı telefonları var... sıcaklık ömürde illaki sıkıntı yaratacaktır ama bu eski li-ion veya li-polimer batarya teknolojilerinde bir handikaptı... Silikon-Karbon(Si-C) şu anda eski batarya teknoljilerine göre daha iyi durumda gibi görünüyor

• Değiştirsinler Şu 45Watt'ı Zaten Artık. Rezillikten Başka Birşey Değil.

• :))) tek sorun bumu muhahahha

• Samsung eğer daha yüksek watt sunarsa giriş seviye kullanıcılar bile aynı hızı ister. Aynı hızı vermezsen almazlar. Şuan Samsung'da 45w aşağısı telefonlar geri planda kaldı bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş telefonu inceltme, batarya koy. Zaten incelik yeterli. Artık 90W falan olsun şarj. Göz sağlığını da hiç düşünmüyorlar. PWM karartma değerleri hep aynı duruyor.

• Telefonu 1 mm kalın yapın 5500-6000 mah pil koyun kardeşim.Elimde oneplus 13t var, kalınlık 8.2 mm ve batarya 6260 mah.

• Çöpsung birşeyler deniyor

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

Apple ile Samsung'un PWM değeri aynı 480.

• Samsunda neden virüs programı yok afyonda olduğu gibi

• Baterya kapasitesini artırsınlar önce telefonu rahat kullanabilmek için biraz video resim çekeyim diyorsun batarya bitiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.