Şimdi Ara

Galaxy S25 ve S24'te pil sorunu: Şarj su gibi akıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S25 ve S24'te pil sorunu: Şarj su gibi akıyor!
    Samsung'un Nisan 2026 güvenlik güncellemesi rutin bir güncelleme olarak planlanmıştı ancak Galaxy S25 ve S24 serisi kullanıcıları için pil tüketimi konusunda bir baş ağrısına dönüştü. Forumlarda, kullanıcılar cihazlarının aşırı ısınmasından ve pil ömrünün önemli ölçüde azalmasından şikayet ediyor. Bazı kullanıcılar ise sorunun nedenini bulduklarına inanıyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy S26 Ultra'nın bulanık çekmesi sorununu düzelten güncelleme yayınlandı

Nisan güvenlik güncellemesine dikkat! 

Kullanıcı bildirimlerine göre, cihazların şarjı normalden çok daha hızlı şekilde tükeniyor. %100 şarj olan cihazların pil seviyesi birkaç saat içinde sıfıra düşüyor. Pil tasarruf modunu açma, yeniden başlatma, virüs taraması gibi bilinen işlemlerin hiçbiri işe yaramıyor.

Kullanıcılar ayrıca oyun ya da kamera kullanımı olmadan, normal kullanım sırasında cihazın fazla ısındığını söylüyor. Telefonun alışılmadık derecede yavaş şarj olduğunu ya da prize takılıyken ısındığını söyleyen kullanıcılar da var.

Samsung'dan açıklama bekleniyor

Kullanıcıların paylaştığı ekran görüntülerinde, Knox Matrix ve Mobil Servisler olmak üzere iki sistem uygulamasının arka planda alışılmadık derecede yüksek oranda pil gücü tükettiği görülüyor. Bunlar, sürekli olarak arka planda çalışıyor ve işlemciye aşırı yük bindiriyor gibi görünüyor. Samsung’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2026/04/25/galaxy-s25-and-s24-update-appears-to-trigger-battery-drain/

• Şikayet edenler doğru demişler s25 2 saate oyunsuz % 23 gitti güç tasarrufu açık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yoksa siz hala 7 yıl güncellemenin sizin için mi getirildiğini sanıyordunuz?

• Son güncelleme ile değil son 3 aydır s25 serisinde ekran sürem %40 azaldı. S26 çıktı çıkalı eski cihazlar birden patates oldular. Hani 1 yılda 1 saat ekran süresi düşer de yarı yarıya da düşmez. Samsung satamadığı s26ların acısını eski cihazlardan çıkartıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni telefon almam gerekiyor iphone daha önce hiç kullanmadım ama bu samsung beni iphone a doğru itiyor.

• Kim ne derse desin telefonun güncellemesini her zaman kapatırım İOS olsun android olsun ayrıca otomatik uygulama indirme ve kurmayı da kaptırım. Bun iki şey telefonun başına her zaman bela olmuştur aynı şey Windows içinde geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anlamadığım şey ise güvenlik güncellemesi nasıl batarya üzerinde etkili olabilir... Sanki güncelleme süreciyle ilgili bir sıkıntı varmış izlenimi yarattı bende. Samsung'un yeni güncellemeyi beklemeden hotfix yayınlaması iyi olurmuş ama Mayıs da geldi sayılır zaten.

Diğer taraftan malum marka fanatiklerinin yazılım problemleriyle ilgili laf sokmaya çalışmaları trajikomik. Her güncellemede sorun yaşıyorlar, güncellemelerle telefonları yavaşlatılıyor davalık oluyorlar, neredeyse 10 yıldır unicode karakterlerle çöken işletim sistemi kullanıyorlar ve başka markalara laf atıyorlar. Allah başka dert vermesin :)

• Bana 2-3 gündür yeni bir güncelleme geldi 5 nisan 2026 tarihli.

Eğer o ise ben daha yapmadım. Yapmasam daha iyi olacak gibi.

Kapatsanız sonsuza kadar öyle kalamıyor ki, sürekli bildirim geliyor, ayrıca bir süre sonra uygulamalar güncelleme istiyor. Çalışmamaya başlıyor. Telefonu bilerek isteyerek öldürüyorlar.

Yoğun kullandığım bir gün:
    Galaxy S25 ve S24'te pil sorunu: Şarj su gibi akıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.