Şimdi Ara

Galaxy S24 serisi Galaxy S23’ten yüzde 50 daha hızlı olabilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Değer kaybı olsa ne olmasa ne saösung iphone çok çok ucuz s24u 49999 dan gelirse biter zaten mevzu apple vergi ayağına düdüklüyor bizim milleti sanki aynı vergiyi diğerleri vermiyor ben ipad kullandım kısıtlı hissetmekten cihazın tadını alamıyorum ayrıca şu an samsung one ui çok akıcı iphone u aratmıyor ben s23fe s24+ s24u yu bekliyorum gelsinler hangisi hakediyorsa onu alırız hatta tab s9 ultra manyak olmuş aklımı çeliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kağıt üstünde olabilir. Günlük yasantidaki kullanımımıza etkisi fazla olmayacak. Böyle haberlerle de elimizdeki ürünü yetersiz göreceğiz falan. Klasik satış teknikleri.

  • Çok fazla telefon degistiren bir insanim,her yıl yeni bir telefon alırım. Tüm markaları kullandım. Günlük 3 saat civarı oyun oynarım. En son s22 telefonumu birakip, 14 aldım. Mutsuzum, sanki hapisane hücresinde gibiyim. Telefonu karistirmak istemiyorum. Aşırı derecede ısınma, ısınmaya bağlı kasma fps düşüşleri var. Hani derler ya ruhsuz bir şey. Yemişim değer kaybını, güvenliğini. Çok daha ucuzuna s23 alirdim. Yedek telefonum note 4 bu telefondan daha eğlenceli. Paramla rezil oldum. Ocak ayına kadar mecbur kullanacağız.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.