< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ezbere konuşmadım hocam öncelikle onu belirteyim size. Bizzat inceledim ve evet çerçeveleri kalın bana göre ayrıca alt çerçevesi berbat görünüyor. 8 gb Ram şimdilik idare eder tabi yalnız 7 sene güncelleme gelecek olan cihaza uygun bir Ram kapasitesi kesinlikle değil. Geriye işlemci vs kalıyor. Exynos kullanmaktan zevk alan ya da exynos işlemciyi sorun etmeyecek olanlarda tabi ki alıp kullanabilir. Yalnız Snapdragon işlemci varkende Exynos işlemci tercih edilecekse yine alacakların takdiridir. Alacak herkese hayırlı olsun ama S24FE kesinlikle benim seçimim olamayacak, olmadı zaten :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi de F6 ile S24'ü karşılaştırmadım ki, S24 FE'yi karşılaştırdım. Ben 8 gen 3 ile 8s gen 3'ü karıştırmadım da; siz exynos 2400 ile 2400e'yi karıştırmışsınız. F6 ile S24 arasında (256 GB rom, UFS 4.0) 14000 TL fark olduğunu da belirtmek gerek. Sonuç olarak F6'dan S24 FE'ye geçmeye özellik olarak gerek yok. Kişi Samsung arayüzü, absürt 7 yıllık güncelleştirme istiyorsa ve DeX vs. gibi özellikleri kullanıyorsa kendi bileceği iş. Son olarak güç tüketimi ve verimlilik gibi kriterlerde Exynos hala bariz geride. ![]() |
Gerçekleri Samsung lehine, kullanıcı aleyhine çarpıtıyorsunuz. Exynos 2400 bile güç tüketimi ve verimlilikte 8 gen 2'den gerideyken; daha kısılmış versiyonu 2400e'nin 8 gen 2'den önde olması imkansız. Samsung ne yaparsa yapsın başaramıyor. Zaten Exynos'un ilerleyecek bir noktası kalmadı, tıkanma noktasına geldiler. Şarj konusunda S24 Ultra'dan daha iyi bir cihaz yok S24 serisinde. Performans isteyen Exynos mu alır Allah aşkına? Ek olarak 14T Pro'nun Avrupa fiyatının 900€ olduğunu bilmesem beni de kandırmıştınız. S24 FE (588€) ile arasında 300€'yu aşkın fiyat farkı var. Pes diyorum vallahi bu kadar yalan inanılmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 2 Ekim 2024; 18:34:0 > |
Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır..
Yeryüzündeki kötü niyetli insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.. |
galiba henüz satış başlamamış |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
What a guy, god I hope you xxx die and your sympathies don't mean a xxx to me
When the confidence goes and the predator knows You better be dead if you wanna be free ...You're such a tortured soul, but I don't wanna hear about it ...You say you're not involved, but all you do is talk about it (One more thing... don't forget to burn) SlipKnoT |
|
128 alıp geçmek daha mantıklı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 2 Ekim 2024; 21:7:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunlar arasında kalınacak iki telefon değil yalnız. Herşeyi bırak parmakizi okuyucuları bile eşdeğer değil. Plus önde. |
What a guy, god I hope you xxx die and your sympathies don't mean a xxx to me
When the confidence goes and the predator knows You better be dead if you wanna be free ...You're such a tortured soul, but I don't wanna hear about it ...You say you're not involved, but all you do is talk about it (One more thing... don't forget to burn) SlipKnoT |
Ben de tepe seviyesi Xiaomi'den S23FE'ye geçtim. Rahata erdim. Xiaomi'de donanım uçuyor. Sadece sistem özelliklerine bakarken bile ekran tutuşuyor. Samsung'a şöyle çakıyor, böyle frikik atıyor. Sonra benim de en çok kullandığım Android'in yerleşik özelliği olan Chromecast(ekran yansıtmaya)'e ve bunun gibi birçok şeye. Xiaomigiller buralarda çuvallıyor. Donanım var da kullanamadıktan sonra Snapdragon 9999 olsa ne yazar. S23 Fe aldım. Pili çabuk biten bir telefon ama yapamadığı iş yok kardeşim. Yani eleştiriyorum evet pili az gidiyor, modemi de snapdragon kadar iyi değil ama yapabildiği şeyler içinde de en iyisini yapmaya çalışıyor. Yetmiyor güncellemeyle telefonun pil ömrünü ölçülebilir şekilde(%10 kadar) uzattılar. Exynos'un bu seneki yeni modelleri eski nesillere nazaran çok daha az pil tüketiyor. Mesela A55'te de yeni Exynos 1480 var. Kendi fiyat bandında pil ömrü olarak ilk 3 telefon içerisinde. |
Merhabalar. Hepsiburada'da bizzat kendi satıcısı Honor 200 Pro satıyor, fiyatı 29.999 TL. Kamerada detaycıysanız, kaliteli ve büyük ekran istiyorsanız tam aradığınız cihaz. Silikon-karbon dayanıklı bir bataryası var, 15 dk'da %50 dolum yapabiliyor. Fazlasıyla memnun eder. Eğer kavisli ekran istemiyorsanız ve kaliteli bir ana kamera yeter diyorsanız; batarya, yazılım ve gündelik kullanım için Nothing Phone 2 önerebilirim. Premium hissiyatı veren bir telefon. 12 + 256 GB modeli N11 satıcılı ve 26.999 TL. 12 + 512 GB versiyon 30.000 TL bandında bulunabiliyor. Xiaomi 14T serisi var. Kamera ve genel test skorlarına bakmak lazım. Özellikle 14T Pro 40.000 TL civarında yanında gelen saat hediyesi ve Snapdragon 8 gen 3 ayarındaki Dimensity 9300+ işlemcisiyle, kamera özellikleriyle düşünülebilecek bir cihaz. Exynos ile bir sorununuz yoksa S24+ da olabilir. Ancak son zamanlarda özellikle S24 FE'nin gelmesiyle fiyatı artmış. Eğer telefonu dikkatli kullanan biriyseniz Honor 200 Pro tercih etmenizi öneririm. Kılıfı, ekran koruyucusu vs. Amazon'da mevcut. Bonus olarak; Realme GT 6T modelini araştırmanızı öneririm. Yine Hepsiburada'da kendi satıcısı ile 29.000 TL altında satılıyor. LTPO özellikli, oldukça parlak, 10 bit destekli, GG Victus 2 korumalı, hafif eğimli bir ekranı var. 5500 mAh bataryasına, 10 dk'da %50 dolum yapabilen 120W hızlı şarj desteği eşlik ediyor. UFS 4.0 depolama biçimli cihazın LPDDR5X gibi son model bir ram teknolojisi var. Yalnız bu cihazın yüksek donanımının yanı sıra; yardımcı kameralarda biraz geride kaldığı söylenebilir. Özetle oldukça iyi bir ekran ve bataryası var, kameradan 1 tık kısarsanız inceleyin derim. Tabii ki konunun altında olduğumuz S24 FE de tercih edilebilir ancak; batarya, ekran ve hızlı şarj konularında rakiplerinin gerisinde görüyorum. Seçiminizi kullanmak istediğiniz markaya göre yapın ve mümkünse cihazları elden görüp öyle karar verin. |