< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (259. sayfa)

-
-
INS hangi ülkenin kodu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim telefon kaç defa taklalar attı hatırlamıyorum bile.
Mobil veri hızı konuma göre çok farkediyor. arkadaşın yaşadığı yerde turkcell 10 15 Mbps anca verirken tt ile 190 Mbps almış. Turkcell e 400 ödüyordu tt yeni taahüt yaptı 280 lira. Ben de turkcell den tt geçmek zorunda kaldım. en az 800 lira taahüt çıkartıyordu arkadaşlar. Benim yaşadığım evde en iyi turkcell 2. tt 3. vodafone geliyor şuanlık.
-
Peki, kamera uygulaması kapalıyken ki tıkırtı sesi, kamera uygulaması açıkken de aynen geliyor mu?
Tabii ki öyle. Buradaki amaç hazır elime cihaz geçmişken aynı konumda birkaç test yapmak. Ama sizin ve benim de en çok merak ettiğimiz konu 998 MB güncellemenin ciddi bir fark oluşturup oluşturmadığı sorusuydu. Bu testler aslen bu sorunun cevabı.
Daha önce de belirtmiştim. Benim cihazda kamera kapalıyken ses olmadığı gibi sizin cihazdaki ses çok daha bariz. Resmen kameralar yerinden oynuyor sanki. Hatta bugün elime geçen cihazda da kontrol ettim, kamera kapalıyken bendeki ile aynı oranda ses var ama kamera açıkken kesinlikle ses yok.
Evet o gönderinizi de okudum. Açıkçası one uı8 yakın zamanda geleceği için çok kafama takmadım one uı8 geldiğinde temiz format atacağım yine. Eğer arada uzun süre olsaydı one uı 8 seneye kalsaydı şimdiye çoktan o 998mb lik güncellemeyi yüklemiştim :)
-
Tamam. O mesajınızı şimdi hatırladım. Patron.
THL ve TUR CSC'ler arasında performans farkı yok denecek kadar az. O da benim cihazın 6 aylık olmasından kaynaklanabilir. Aralarındaki 61 puanlık fark kayda değer bir fark değil bence.
Sizin cihaz ya iade olacak ya değişecek. Beklentilerimiz bu yönde. Onarıma gönderilmesi en kötü senaryo olur. Sonucu merakla bekliyoruz. Buradan paylaşırsanız biz de tecrübe edinmiş oluruz.
Bence de değil. Cihazın ısısı o an yüklü olan arkada çalışan uygulamalar illa fark yaratacaktır. Benim performanstan yade yazılımsal hataların düzeltilmesi. Nowbar bazen parmak izinin altında kalıyor bildirim paneli ekran yaşken geç geliyor veya oyundan çıkar çıkmaz aşağı çekersem yine geç geliyor vs. Ufak tefek buglar var onlar yüzünden. Yoksa cihazın performansında hiç sorun yok.
Bunu kendi cihazıma TUR yazılım yükleyerek test etmiştim. Aralarında anlamlı bir fark göremediğimden THL'ye geri döndüm zaten.
Anladım hocam zaten one uı 8 1 2 aya gelir çok önemli değil temiz kurulum yapacağım zaten 😅
Sen direkt telefonu da devre dışı bıraksaydın hiç reklam çıkmazdı
Hepsi sistem uygulaması ve reklamlı. Hayır bir de 2-3 ayar yaptı diye havalara girmiş xiaomi kullanmasını biliyorum falan
Ben reklamlı oyun bile oynamıyorum sen reklamlı telefon kullanmaya devam et. Poco f5 den s24 fe ye geçtim mutluyum. S24 fe nin rakibi o fiyatta xiaomi 14t idi. Onun da bataryası 5000 mah üstüne güncelleme süresi daha kısaydı. E zaten hyperfos arayüzü vardı.
Neyse aynen kardeşim çocukça şeyler bunlar sen böyle şeyleri fazla düşünme:) Sen gir xiaominin konusuna yaz hadi burası s24 fe konusu.
Seni devre dışı bıraksam bana cevap veremesen nasıl olur 😎
Ben yazacaktım ama muhatabı siz olduğunuz için cevap vermedim. O kadar paraya cihaz satacaklar bir de üstüne para verip kullandığım cihazdan reklam geliri kazanacaklar. İşte bu bana itici, tiksindirici geliyor. Bu sözde reklam engelleme işini yapamayacak bir sürü insan var. Hadi biz yapabiliyoruz da neden bunlarla uğraşmak zorunda bırakılıyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 13 Ağustos 2025; 0:23:52 >
Selamlar cihazı yeni aldım Samsung M51 den geçtim. İlk izlenim tabiki seri cihaz m51 eskimişti+120hz farkı da var tabi...
M51 de belli bir sürümde güncelleme yapmayı kesmiştim daha sağlıklı çalışıyordu eski sürüm S24 fe için durum nedir acaba gelen güncellemeleri yapayım mı? Sunulan son sürüm kararlı çalışıyor mu? Cihazda 1 mart 2025 güvenlik güncellemesi gözüküyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X