< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (128. sayfa)

-
-
Hocam zaten aralarında pil kapasite farkı bariz var. birisi 5200 Mah ile 8 saat alıyor diğeri 4700 ile 6 saat alıyor.
-
Hocam bu kadar fark beklemiyordum ben çünkü Honor'da pil koruması için tam kapasite kullanmıyorum cihazı. Yani bir ayar var yüzde yüz dolsa da batarya ömrü için belli bir kısmı boş bırakıyor. Konuyu da araştırınca hep 7 saat üstü ekran süreleri gördüm idare ederim dedim ama edemedim. Üstelik performans profili modunda düşük performans seçili ve oyun falan da yok yani baya bir hayal kırıklığı oldu. Bu haliyle iki senelik S23 ayarında pil performansı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son ki ekran görüntümde
2.47 dk clash of clans
39dk instagram
35dk members
57dk one uı ana ekranı (ayar vs kurcaladım wallpaper vs denedim)
35dk members
28dk youtube
20dk twitter
6dk facebook
6dk whatsapp
3dk twitter.
Eski cihazımın 5 yaşında olması ile 4.5 5 saat ekran sürelerinden sonra bu cihazda 6 saat 47dk almışım bu kullanım ile.
-
Hocam sizin oyun kullanımı ile iyi bence. Ben standart kullanımımda gece 12'yi görse razıyım ama bu haliyle göremiyor ek şarj istiyor. İş yerimde şebeke az çekiyor muhtemelen bununla alakalı ama honor da az çekiyordu sonuçta çözemedim.
honordan niye gecis yaptiniz performans acisindan benzer cihazlar degil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzer hocam Honor 200 Pro 8 gen 2 ayarında snapdragon chipsete sahip. Ben genel olarak Honor'dan memnunum Samsung'a geçiş Samsung shop'daki kampanya vesilesiyle olmuştu. Kulaklık + kablosuz şarj + s24 fe 256 25 bine gelince gaza gelip aldım.
Bende pil performansından dolayı şuan sıkıntı yaşıyorum. Sırf pili uzatmak içinde onu kapat bunu kapat yapmak istemiyorum. Sadece pil performansı için A56 ya geçebilirim.
Honor 200 Pro ekran, hızlı şarj, pil kapasitesi ve RAM olarak S24 FE'den daha iyi bir cihaz. Ancak S24FE'nin 1.788.250 Antutu puanına göre 1.281.700 puanı ile işlemci olarak biraz geride kalıyor. 5200 mah bataryayı da düşününce pil olarak daha iyi performans göstermesi tabii ki kaçınılmaz. Buna nazaran da 6-7 bin lira daha pahalı bir cihaz. Tamamen tercih meselesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 20 Nisan 2025; 1:12:59 >
-
-
Daha yurtdışında bile yayınlanmadı. En azından 1 haftası var daha
seneye anca gelir
Hiç gerek yok yayınlamalarına. Üç beş süslü özellik koyup, var olan özelliği kaldırmak güncelleme değil. Şu an ki haliyle gayet mutluyum. Maceraya gerek yok. ADB ile güncellemeleri de kapattım. Mis gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 20 Nisan 2025; 12:39:53 >
Ben bunu değil de başka bir tane hintliden düşürme testi izledim 😅
Hocam "Kasada göçük oluştu, ekranı kırıldı" diyen çok olunca sorayım dedim foruma
Elimde s20 fe var biraz daha bekleyeceğim s25 fe gelecek mi gelirse hangi özelliklerle fiyatla gelecek diye. Duruma göre s24 fe ya da s25 fe alacağım görünüyor.
Elinizde S20FE varsa kullanmaya devam edin. Çok samimi söylüyorum bunu. Evde telefona ihtiyaç hasıl olmasaydı S20FE'den vazgeçmezdim. Halen de gözüm onda ama çocuğa bu telefon büyük geldi.
@NAKRESS55 Hocam bazı uygulamalara telefon çok geç giriyor, örnek vermem gerekirse yükleniyor işareti sürekli dönüyor, bir bilgin var mı bu konu hakkında
-
Hocam muhtemelen benim gol yediğim alan ekran süresinin yanında bekleme süremin çok olması ve bekleme süresi boyunca WiFi sorun yaşamasam da şebeke düşük çekmesi. Bu haliyle günü tamamlamak mümkün değil. Daha büyük kapasiteli cihaza yönelmek durumunda kalıyorum cihazın diğer özelliklerinden çok memnun olsam da.
Hocam siz s24fe den memnun değil misiniz yoksa s20fe den geçmeye değmez mi diyorsunuz?
S20FE Hala taş gibi cihaz ve S24FE ye göre daha narin. S20FE nin en az 2 3 sene daha sorunsuz çalışır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X