Şimdi Ara

GALAXY S2 PLUS - TERTEMİZ ÖZEL BUZMAVİSİ RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar 0 dan farksız buz mavisi s2 telefonumu satıyorum daha basit bir telefon alacağım
    Kozmetik açıdan 0dan farkı yoktur
    Bataryası cok iyi durumdadır 2 gün gider
    Fiyat 275 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystaliZ -- 14 Kasım 2015; 10:22:30 >

• 350 tl çok fazla be hocam. Kaç yıllık telefon. Ama telefon sizin tabı istediğiniz fiyatı isteyebilirsiniz.
  • Resim olsa şu güzeli görsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet pm
  • Aynı cihazı 1,5 sene kullandım. Şimdi ise annem kullanıyor. Orjinal s2'ye göre şarjı daha uzun gidiyor ve daha az isiniyor. Orjinal 4.2.2 romu gayet stabil. Custom rom s2 kadar olmasa da birkaç telefonla romları ortak, şu an 5.1 dahil seçenek bol.

2,5 senesi doldu bizdeki cihazin, en ufak arıza görmedim donanımsal. Tuşları bile gevşemedi. İşçiliği çok sağlam cihaz.

Edit:Kaç yıllık telefon denmiş, orjinal s2 ilk 2011de üretildi, bu cihaz ise 2013.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POTENZA06 -- 12 Kasım 2015; 0:16:59 >
  • Fiyat takip
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz sahibi arkadasınız sanırım?

• Kendisini tanimiyorum cihazi tanimayanlara anlatmis arkadasim olsa ki degil sizi ilgilendiren bir durum goremiyorum @ReiCheN

• Ben size herhangi bir şey sorduğumu hatırlamıyorum hocam? 9 Ağustos'tan bu yana cihaz hakkında yapılan hiç bir yoruma cevap vermemissiniz, gelip benim yorumuma cevap veriyorsunuz??? Anlam veremedim açıkcası...

• Ben cihaza yorum yapan nerdeyse herkesle konustum yapmayanda cok insanla konustum.
    Burada arkadas beni ovmemis bir sey yapmamis duzgunce cihazi anlatmis ve terketmis bizi yalanci durumuna dusuruyorsunuz kendisine pm atip aklinizdaki sorulari giderebilirsiniz burasi sohbt sayfasi degil lutfen uzatmayin
    @ReiCheN

• Pm sen sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum hocam. Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibini tanimiyorum. Sadece cihaz hakkinda bilgi verdim. Cok eski mesajlarimi incelerseniz cihaza sahip oldugumu gorebilirsiniz. Kolay gelsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95454431&p=1#95454431

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1

pm

Cevap verildi

• fıyat takıp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.