Bildirim
Galaxy S2'min ekranı çizik içinde

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gorilla glass = çizilmeye DAYANIKLI ekran. çizilmez diye bişey diyen kimse yok. ekran filmi kullanmanız lazımdı. kılcal çizikleri geçirdiği iddia edilen solüsyonlar var, araştırırsanız bulabilirsiniz, ama doğru mudur bilemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
gorilla glass = çizilmeye DAYANIKLI ekran. çizilmez diye bişey diyen kimse yok. ekran filmi kullanmanız lazımdı. kılcal çizikleri geçirdiği iddia edilen solüsyonlar var, araştırırsanız bulabilirsiniz, ama doğru mudur bilemem.
dayanıklı değil
benim gibi düzgün kullanan biri bile çizmeyi başardıysa
Gorilla glass=ÇÖP -
Hocam rahatsz edici degilse kullan gitsin derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin için çöp,nedeni ise senin bilgisizliğindendir.Kusura bakma ama bilmediğin bir şey hakkında ithamda bulunursan hata yaparsın.Ben bu konudan şöyle bir özet çıkarıyorum ; Telefonu bunca zaman kulandın,ekranı çizildikten sonrada tu kaka samsung,tu kaka gorilla glass.Bu mantıkla eskiyen ayakkabım,hatta çok titiz kullanmama rağmen.O ayakkabı üreticisi beş para etmez.Fırından aldığım ekmekte bayatlıyor,fırın kepenkleri kapatsın.Her zaman derim,tüketiciler bilinçlenmeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Senin için çöp,nedeni ise senin bilgisizliğindendir.Kusura bakma ama bilmediğin bir şey hakkında ithamda bulunursan hata yaparsın.Ben bu konudan şöyle bir özet çıkarıyorum ; Telefonu bunca zaman kulandın,ekranı çizildikten sonrada tu kaka samsung,tu kaka gorilla glass.Bu mantıkla eskiyen ayakkabım,hatta çok titiz kullanmama rağmen.O ayakkabı üreticisi beş para etmez.Fırından aldığım ekmekte bayatlıyor,fırın kepenkleri kapatsın.Her zaman derim,tüketiciler bilinçlenmeli.
bilgisizlik derken anlamadım
çizikler canımı sıkmıyor ancak bu kadar düzgün kullanmama rağmen çizilmesi ve bu çizilen ekranın çizilmeye dayanıklı ekran olarak bana satılması rahatsız ediyor -
Araba pastası kullanabilirsin. Eğer derin ise kalın pastalar ama dikkatli kullan. -
Adı üstünde ''dayanıklı'' dayanıklılığın belirli bir direnci var,bu direnç seviyesi aşıldığında çizilir.Tertemiz olmasını istiyorsan kutusundan çıkardığın gibi jelatinle kullanıcaktın,o zaman 0 çizik olurdu.Ben bile Note 2 telefonumu ilk zamanlar o kadar titiz kullandım ama baktımki kılcal çizikler oluyor,direk jelatin çektim. -
Tümör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Tümör
forumdaki yüzlerce hayranımdan bir tanesi de buradaymış
hoş geldin
hayran olmakta haklısın
ben olsam bende bana hayran olurdum
ne kadar mükemmel bir insanım ya:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganja77 -- 14 Nisan 2014; 23:53:31 > -
gorilla glassın hiçbir + sı yok ;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- media markt fatura sorgulama
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- zırrr zil sesi indir
- kendi kendini arama kodu
- samsung s22 ultra özellikleri
- exynos 1480
- kamerası en iyi telefonlar
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X