Şimdi Ara

Galaxy S2-HTC One S-Motorola Atrix

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu 3 telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? İlk android telefonum olacak ve baya meraklıyım işin açığı. Androidin sınırsızlığı içinde beni rahat götürecek sekteye uğratmayacak telefon istiyorum.

Motorola Atrix batarya ömrü ve düşük fiyatı ile öne çıkıyor. HB fiyatı 900 lira..

HTC One S Sense arayüzü ve çok hoşuma giden tasarımı ile beraber güçlü işlemcisi ilgimi çekmeye yetti.. Fakat TR'de satışı yok. Ya Almanya'dan getirteceğim ya da buradan yurt dışı cihaz alıp kaydını kendim yaptıracağım..

Galaxy SII ise tartışmaya bile gerek yok Ama arayüz olarak çok itici geliyor. Hem nede olsa eski bir telefon..

Görüşleriniz nelerdir? Cevaplar için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 23 Haziran 2012; 13:26:09 >

• Bi fikrini yazanda yokki arkadaş..
  • Vertical bende atrix düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim aynı durumdayızz
  • Fiyat sınırı yoksa kesinlikle htc one s derim ama 1.5 ghz s4 işlemcili versyonu . türkiye de bazı yerlerde 1.5 ghz bazı yerlerde 1.7ghz s3 versyonu var. aynı galaxy s2 9100 ve 9100g gibi . buna dikkat et ve htc one al :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    11 yıl önce açıldı
    galaxy gear s2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.