Şimdi Ara

Galaxy s2 format problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamün Aleyküm beyler telefona 4.1.2 romu attım orjinal rom ama internetteki hiç bi kodla full format atamadım ses acma+home+güç düğmesindede full format olmuyor buda canımı sıkıyor sımdı telefon durup dururken arada sarj olup arada olmamaya basladı ve kasılmalar yapıyor bana bi akıl ve format kodu verin bir zahmet

• Biri yardım etsin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell N5110

Biri yardım etsin arkadaş

samsung jellybean surumunu yayinladiktan sonra o kodlar gecerliligini kaybetti.telefona ayarlar kismindan fabrika ayarlarina dondur secenegi ile ya da ses acma + menu + power kombinasyonu ile recovery mod a gecip wipe factory reset i secip format atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1.2 yi odinle at, şarj sorunu inşallah önceden yoktu, aynı sorunlar bende de oldu serviste şarj soketi ve filmini değiştirdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

4.1.2 yi odinle at, şarj sorunu inşallah önceden yoktu, aynı sorunlar bende de oldu serviste şarj soketi ve filmini değiştirdiler...

Son 3-4 gundur var bu sorun yazilimsal olabilir diye arkadasin dedigi gibi yaptim ve yine denedim ama hala olmuyor sarj hala.

• Fabrika ayarlarına dönüp şarj sorunu yaşıyorsan S2 lerde bir süre sonra ortaya çıkan sorunla sende karşı karşıyasın demektir, ben servise vermeden evvel tel. şarj portunu iyice bi temizledim tinerlede temizledim kısmen düzeldi de, ama 2 ay garantinin bitmesine kalmıştı gönderdim soketi değiştirdiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkadarderin

Fabrika ayarlarına dönüp şarj sorunu yaşıyorsan S2 lerde bir süre sonra ortaya çıkan sorunla sende karşı karşıyasın demektir, ben servise vermeden evvel tel. şarj portunu iyice bi temizledim tinerlede temizledim kısmen düzeldi de, ama 2 ay garantinin bitmesine kalmıştı gönderdim soketi değiştirdiler...

Isimiz var desene kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 Odaklanma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba herkese gece gece iş çıktı bana.öncelikle şuradan başlayayım s2 için 4.1.2 güncellemesi yaptım.ilk günden itibaren menümde ayarlar logosunda android.com yazıyodu ve android robot resmi yer alıyordu ve ben ayarlara giremiyordum hiçbir şekilde.düzelir diye bekledim düzelmeyince de format atayım dedim yükleme yapılırken sorun olmuştur belki diyerek ama format attım telefona demin ve aldığım hata şu ''UNFORTUNATELY,COM.ANDROID.SETTING HAS STOPPED''

ve telefon hiçbir şekilde açılmıyor şu anda.ne yapmam gerekiyor.hayır format herşeyin çaresi değil midir,format işe yaramıyo resmen açılmıyo telefon şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.