Şimdi Ara

Galaxy S2 Extended Battery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk günkü performansından epey uzak olsa da galaxy s2 kullanmaktan vazgeçemiyorum arkadaşlar. Maalesef şarjı çok çabuk bitiyor, şarj istasyonu aldım ama habire doldur boşalt zor oluyor. Muhtemelen bataryanın ömrü bitti ama ben 1650 mah lık bataryasının yenisini almak yerine şu konudaki kalın bataryadan almak istiyorum ama bulamadım. Bulan gören varsa yardım lütfen...

http://forum.donanimhaber.com/m_63409835/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 24 Aralık 2014; 22:09:21 >

• Bende s2 batarya ariyorum senin aradigin bataryayi alacaktim iyi değilmiş çelik bataryalar bu yüzden almadım orjinalden sasmamak lazim yinede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcose

ondan değil de şöylesi var

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s2-i9100-gold-power-batarya-138509390

Bunu ben de gördüm ve daha iyi(!)sinin orjinalinden nasıl daha ucuza satıldığını merak edip araştırdım da, o 2450 mah yazan etiket yapıştırmaymış çok olay sökülüyormuş ve altından 1650 mah yazısı çıkıyormuş. Tabi orjinal 1650 mahlıktan da az gidiyormuş. Sahtecilik uzmanı çinlilerden bu kadar amatörce özensiz hazırlanan bir ürün beklemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatangaa

Bende s2 batarya ariyorum senin aradigin bataryayi alacaktim iyi değilmiş çelik bataryalar bu yüzden almadım orjinalden sasmamak lazim yinede

Bu da orjinal samsung üretimi, sahte değil ki. Ayrıca bana aynı malzeme gibi geldi, çelik olduğu neerde yazıyor? Yakın zamanda gördüysen neden bana bulduğun yeri söylemiyorsun? Kesinlikle almayı düşünüyorum.
  • Ben diger mesajdaki linkle karıştırdım senin aradigin kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.