Şimdi Ara

Galaxy S2 2000mAh batarya aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/u02.023.1271.0092/samsung-i9100-galaxy-sii-2000mah-pil-eb-k1a2ewegstd

bu ürünü pazartesi sipariş etmiştim bugün geldi bende neden bilmiyorum ama konusunu açayım dedim

Önce kutunun resimlerini göstereyim;

tabi bu batarya, normal bataryaya göre daha kalın olduğu için yanında kapakta gönderiyorlar o kapakla beraber kullanmak gerekiyor

bu da yeni bataryayla eskinin boyut olarak karşılaştırılması, yeni batarya biraz daha kalın

ve son olarak arka kapak karşılaştırmaları;

bu eski batarya ile olan

bu ise yeni batarya ile olan

İkisi arasındaki performans farkını soran olursa henüz yeni aldığım için deneme fırsatım olmadı denersem buraya yazarım iyi forumlar..

• Güzel, iyi günlerde kullan
  • hayırlı olsun.. düşünmedim değil ve bunun yerine car dock aldım..
  • sağolun arkadaşlar

bu arada en önemli şeyi söylemeyi unutmuşum bu kapağı takınca, kılıfıma sığmadı kılıfsız kaldım plastik olduğundanmıdır bilmiyorum ama sığmadı acaba şeffaf kılıflar uyarmıki buna
  • arka kapağın ses açıp kapaatma tarafındaki köşesi tam oturmadı sende de değil mi ? Salak samsung hatalı üretim yapmış beyazları orjinale göre tam oturmuyor maalesef bir de ışık altında baktığın zaman telefonun renginin kapak renginden biraz farklı olduğunu göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

arka kapağın ses açıp kapaatma tarafındaki köşesi tam oturmadı sende de değil mi ? Salak samsung hatalı üretim yapmış beyazları orjinale göre tam oturmuyor maalesef bir de ışık altında baktığın zaman telefonun renginin kapak renginden biraz farklı olduğunu göreceksin

Aynen hocam. Rengi önemli değilde kapağın üstü tam oturmuyor zaten resimdede belli oluyor bi tek bu canımı sıkıyor
  • hayırlı olsun dostm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyahlarda köşenin oturmaması problemi var mı acaba? Ayrıca tip olarak daha güzel oluyor bu şekilde. Alttaki çıkıntı ile aynı kalınlığa geliyor telefon. Asıl dizayn bu olmalıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Siyahlarda köşenin oturmaması problemi var mı acaba? Ayrıca tip olarak daha güzel oluyor bu şekilde. Alttaki çıkıntı ile aynı kalınlığa geliyor telefon. Asıl dizayn bu olmalıydı bence.

Siyahını bilmiyorum hocam ama burda video var bakabilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=xdRVWO3mVUg

Evet bu kapakla telefonun altındaki çıkıntı hizasına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazam18

hayırlı olsun dostm

sağol hocam
  • Bende 2 gün önce forumdan 2500mah momax batarya aldım ama aynı orjinali gibi yani kalın değil.performans olarak biraz daha iyi gibi ama daha tam deneyemedim.deneyince yazarım.
  • son durum nedir ? performans açısından bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Bende 2 gün önce forumdan 2500mah momax batarya aldım ama aynı orjinali gibi yani kalın değil.performans olarak biraz daha iyi gibi ama daha tam deneyemedim.deneyince yazarım.

momax iyi marka diye biliyoruz bende 2000 mah lık düşünüyordum ama 2500 lügü görünce tereddüte düştüm lütfen detaylı inceleme yaparmısınız
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1629430
    kardeş senin aldığın 2500 lük olan 1650 ile aynı galiba

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1629430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Ağustos 2012; 19:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

kardeş senin aldığın 2500 lük olan 1650 ile aynı galiba

biraz daha iyi diyebilirim tam deneyemedim bir kere full şarj yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumpshot

son durum nedir ? performans açısından bilgi verebilir misiniz ?

Eski bataryaya göre çok daha uzun süre performans sağlıyor eski bataryayı koydum köşeye öyle duruyor onu da şehir dışına çıkacağım zaman falan alırım artık yanıma yedek batarya olarak tavsiye ederim yani bayağı iyi. %20-%25 daha uzun performans sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Eski bataryaya göre çok daha uzun süre performans sağlıyor eski bataryayı koydum köşeye öyle duruyor onu da şehir dışına çıkacağım zaman falan alırım artık yanıma yedek batarya olarak tavsiye ederim yani bayağı iyi. %20-%25 daha uzun performans sağlıyor.

Fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Fiyatı nedir?

60-70tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıktığı günden beri ülkeye gelmesini bekliyordum. İnceleme için çok teşekkürler, elinize sağlık.
  • Şu anda bu bataryayi bulma ihtimalimiz 0 dan daha az olda gerek :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.