Şimdi Ara

Galaxy S2'de silemediğim alarm sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden Hayvan Sesleri diye bir uygulama indirmiştim. Ne alakaysa At sesini alarm sesi olarak ayarlamışım sanırım. Uygulamayı sildim ama artık alarm kurarken varsayılan ses olarak hep at sesi kayıtlı. Telefon içinde nerden bulup sileceğim bilen anlayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR . -- 24 Şubat 2013; 1:40:02 >

• zedgeyi indir bir sesi alarm sesi yap bakalım.değişecek mi
  • Alarm kismindan drgistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alarm sesi değişiyor resimde de gördüğünüz gibi başka sesler var ama yeni bir alarm kurduğumda yine varsayılan ses hep o at sesi. O sesi telefonumdan silmek kaldırmak istiyorum.
  • Hocam 4.0.4 kullanıyorsun galiba. Kök klasordeki media/audio/notifications bölümüne bir bak bakalım. Orada var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefaOrd

Hocam 4.0.4 kullanıyorsun galiba. Kök klasordeki media/audio/notifications bölümüne bir bak bakalım. Orada var mı?

Maalesef bir tane ses dosyası var o da yarım saniyelik tık sesi çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

quote:

Orijinalden alıntı: SefaOrd

Hocam 4.0.4 kullanıyorsun galiba. Kök klasordeki media/audio/notifications bölümüne bir bak bakalım. Orada var mı?

Maalesef bir tane ses dosyası var o da yarım saniyelik tık sesi çıkarıyor.

Valla gizli dosyaları göster diyerek bir de dene.. Kök klasörlerden birinde olması gerekiyor. Başka seçeneği yok yani. Olmadı bilgisayara kablo ile bağlayıp o şekilde arat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.