Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi baktımda ram i biraz düşük değilmi 354 mb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

arkadaşlar servet döküp son moda telefon almak istemiorum dandik bir telefonum ve iyi bir tabletim olsun yeter. oyun filan oyniyim müzik dinliyim resim ceksin filan bu aleti tavsiye edermisinz? ayrıca suan uygun fiyata nerelerde satılıyor acaba?

Aynı mantıkla aldım, pişman olmadım. Özellikle cebe rahat girsin ama mümkün olduğunca büyük ekran olsun diyorsanız bu fiyat aralığında alternatifi yok. Resim çekme konusunda çok iyi olduğu söylenemez, orta halli.

Bu konu soru ve muhabbet için kalıp diğer konuda sadece paylaşım yapılsa güzel olurdu ama neyse artık.

sağol hocamm tavsiyen için daha önce senden htc touch 2 almıstım bu ürünü sıfır olarak en ucuz nerede bulabiliriz?

Arkadaş doğubankta 300 civarına var demiş ama gerçekten sıfır mıdır bilemiyorum. Ram 512MB ama bir kısmını ekran kartı, bir kısmını sistem kullanıyor, her cihazda olan bir durum.

quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar merhaba samsung galaxy 5 in mp3 sesi nasıldır?? memnun musunuz?? bir de mkv performansı nasıl ??

ben de samsun p1000 var onun her iki medya özelliği de tatminkar ancak kardeşime daha ufak olan bu cihazı düşünüyorum o da film izleyip oyun oynayıp müzik dinlemek istiyor. bir de cihaza root mu rom mu yüklemek lazım ki medya özellikleri daha iyi olsun???
    yardımcı olursanız sevinirim..
    teşekkürler

Galaxy Tabla bu cihaz benzer özellikte zaten. Multimedya özellikleri için root vs. hiçbir şey gerekmiyor. Cihazlarında kutudan çıktığı haliyle en iyi video desteği veren büyük firma Samsungdur. 720p dosyaların çoğunu sorunsuz çalabiliyor. Bazı oyunlar 2.3 olmadan çalışmıyor, o da çok karışık bir işlem değil.

------

Yeni açıdan konudan devam edelim artık

http://forum.donanimhaber.com/m_57022974/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57023503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 27 Ocak 2012; 16:31:15 >

• merhaba ayrıntılı anlatım ne zaman gelecek denedim 5-6 defa olmadı hata verip duruyor rom u indirdim kies yükledim recovery modda açtın data kablosunu bağladım odin3 v1.85 ile PDA seçili olarak romu gösterdim start a bastım ya uzun süre bekliyor yüklenemiyor yada hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden_place

merhaba ayrıntılı anlatım ne zaman gelecek denedim 5-6 defa olmadı hata verip duruyor rom u indirdim kies yükledim recovery modda açtın data kablosunu bağladım odin3 v1.85 ile PDA seçili olarak romu gösterdim start a bastım ya uzun süre bekliyor yüklenemiyor yada hata veriyor

http://forum.donanimhaber.com/m_57022974/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57023503

yukarida link var arkadasim, buraya yazmayin ARTIK CEVAP VERILMEYECEK bu konuda...
  • Konu yakında kilitlenecektir , yeni ana konu bir üstteki linkte mevcuttur. Bu konuya mesaj yazıp , soru sormayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 31 Ocak 2012; 7:04:32 >
  • merhaba ben bunla intertne girmek için illa wifimi gerek incelemede 2g falan demiş nasıl kullanırız 2gyi
  • yeni üye oldum foruma slm herkese. benim bir sorum olucaktı dün oyun oynarken dondu cihaz sonra normale döndü ama dokunmatiği çalışmıyor, ekran kilitli cihazıda kapatamıyorum kapatmak için ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer91

yeni üye oldum foruma slm herkese. benim bir sorum olucaktı dün oyun oynarken dondu cihaz sonra normale döndü ama dokunmatiği çalışmıyor, ekran kilitli cihazıda kapatamıyorum kapatmak için ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 6 Mart 2012; 9:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen7428

merhaba ben bunla intertne girmek için illa wifimi gerek incelemede 2g falan demiş nasıl kullanırız 2gyi

wifi zorunlu , yada cep tlf nun 3g sini paylasacaksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Dediklerinin hepsini yapabiliesin tabiki..cok yakinda 2.3 gingerbread versiyonu da sunulacakmis onuda yuklersen super olur..

Cihazda android market mevcut..hatta cihazi aldiktan sonra bana ulasirsan sana ucretsiz full oyun ve app yukleyebilecegin bir suru alternatif sunarim kardesim..
    selamlar, bu cihazı bende geçde olsa aldım, acaba full oyun ve programlar hakkında bana da yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ncd -- 9 Mart 2012; 15:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ncd

selamlar, bu cihazı bende geçde olsa aldım, acaba full oyun ve programlar hakkında bana da yardımcı olurmusunuz ?

zaten google de oyunun sonuna .apk ekleyerek arat indir tablete at ve kur.ama en iyi site 4pda.rusça ama sağlam oyunları programları var.
  • arkadaşlar bu alete bluetooth elm327 bağlantısı yapılıp
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwib3JnLnByb3dsLnRvcnF1ZSJd

Linkteki uygulmayı calıştırabilirmiyiz.

sonucta aletde blueooth var ,bu uygulamayı satın alabiliyormuyuz.?
  • arkadaslar aleti 2 aydır kullanıyorum, 2 aydır cihazın gps ini calıstıramadım. bugun i go my way i yükledim. ornegin bir yerin yol yarifini alıp git dedigimde looking for gps isareti cıkıyor ve bir türlü uyduya baglanamıyor. dakikalarca bekledim olmadı. Boyle sorunla karsılasan var mı ? Cihazda bir terslik mi var anlamadm gitti. Bir türlü uyduya baglanamıyor. Ne yapmalıyım arkadaslar yardım edin cıldırmak üzereyim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanKaygusuz -- 11 Ocak 2017; 17:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanKaygusuz

Beyler bunun siyah renklisi istanbul'da nerde satılıyor?

O kadar yer gezdim hiçbiyerde siyahı yok anasını satıyım

Bide başlığı açan arkadaş zamanında 599'a almış. şuan 399'a düşmüş

arkadasım nerde gördün 399 a acaba bende almak istiyorum bu cihazldan ama 500 den asagı bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteorengin

quote:

arkadasım nerde gördün 399 a acaba bende almak istiyorum bu cihazldan ama 500 den asagı bulamadım :(

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanKaygusuz -- 11 Ocak 2017; 17:12:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meteorengin

quote:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TABLET-PC/SAMSUNG/GALAXY-S-WIFI-5-0-p-63027-c-24.htm

http://www.avrupatr.com/YPG70CW-GALAXY-S-5-Wi-Fi-Mini-Tablet,PR-568.html

cok tesekkur ederim bu darty guvenilir heralde alıyorum burdan bi tane :) dicektim ama kalmamıs :(( bu avrupa tr yi hic duymamıstım nasıl bi site guvenilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteorengin -- 21 Mart 2012; 15:36:52 >

• evet arkadaşlar artık bende galaxy wifi 5 sahibiyim

telefon almaya giderken ve hiç aklımdan yokken görüntüsü hoşuma gitti ucuz buldum aldım

inşallah pişman olmam...

şuan da inceliyorum gerçekten çok güzel bir alet hem ucuz hemde tüm ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasitede

hoşuma gitmeyen tek tarafı ekran çözünürlüğü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~kasva~ -- 23 Mart 2012; 2:55:24 >
  • arkadaşlar hareket halindeyken nete girememek sıkıntı yaratmıyor mu ?
  • arkadaslat navıgasyon kullanımında ınternet sartmı yanı aracta kullanabılırmıyız
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.