Bildirim
Galaxy S almak için geç mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
geç değil tabiki kalitesi var telefonun hemen eskimez
ideos x5 e bakmanı onerrim 550lira performansı gerçekten çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Deathulazam
ideos x5 e bakmanı onerrim 550lira performansı gerçekten çok iyi
Aslında onuda düşündüm ama markası biraz kafa mı karıştırdı -
Lg optimus p970 tek kelime ile müthiş -
butceye gore iyi telefon. 900e cikarsan sifir lg optimus black dusunebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
butceye gore iyi telefon. 900e cikarsan sifir lg optimus black dusunebilirsin.
Optimus Black değilde İdeos X5 ile Galaxy S arasında kaldım -
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
quote:
Orijinalden alıntı: Deathulazam
ideos x5 e bakmanı onerrim 550lira performansı gerçekten çok iyi
Aslında onuda düşündüm ama markası biraz kafa mı karıştırdı
markası kötu degıl dunya çapında 20ye yakın model cıkarmıs ayrıca turkcell 3g modemler huawei marka -
Bence geç değil. İyi bir tercih olur. -
Huawei ttnet modemlerini yapiyor ve google ile anlasmasi olan bir firma aklini karistirmasin.yil sonunada 2.3 guncellemesi cikacak. -
Geç değil. Androide yeni geçiş yapacak bir kullanıcı için bazı açılardan bakıldığında ziyadesiyle uygun bir seçenek olduğunu bile söyleyebiliriz. Şöyle ki siz yeni bir kuilanoco olmanız münasebetiyle bir sürü soru sagibi olacaksınız. Telefonun sizden önce azımsanmayacak bir kullanıcı kitlesine hitap etmiş olması sizin muhtemel sorularınıza çok daha kısa sürede cevap bulmanızı sağlayacaktır.
Sorun olarak ise sadece GPS konusunda problemleriniz olabilir. Eger GPS sizin için önemli değilse kafanızı takmayınız. Yok eğer önemli ise yine de telaşlanmayınız. Nette çeşitli çözüm önerileri mevcut.
Ideos x5 ise her ne kadar bie SGS kadar olmasa da yine de kalitelidir ve f/ p olarak ise bir numara olsuğunu söylemek yanlış olmaz. Seçilmesi dahilinde ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Gorilla glass( çizilmesi güç ve darbelere dayanıklı cam), SAMOLED ekran, daha fazla dahili hafıza, marka bilinirliliği( ki siz markadan dem vurdunuz diye belirtiyorum), onlarca özelleştirilmiş( custom) rom, tv çıkışı gibi özellikler sizin için önemliyse SGS alınız.
Yok eğer daha ekonomik bir çözüm arıyorsanız X5'e yönelin. Daha önce de belirttiğim gibi X5' i seçmeniz dahilinde de hata yapmış olmayacaksınız.
-
HTC Desire HD'ye baktınız mı? Zira ihmal edilesi bir telefon değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
Android işletim sistemine geçmek istiyorum 2.eli 700-800 arası olan bi telefon arıyorum Galaxy S uygun gibi geldi başka telefonlarada açığım önerilerinizi bekliyorum
Hocam geç değil tam zamanı ben de 2 hafta önce android telefonlarindan aldım, çok memnunum... Galaxy S 1500 tl iken ben de tam bu ineceği fiyatı tahmin ettiğim için bugüne kadar beklemiştim... Yani şimdi tam zamanı Galaxy S almak... 1 sene sonra da galaxy s 2 bu fiyata inecek, o zmn da güncellemek istersen onu alırsın.. Zaten ben de hiç telefon ilk çıktığında almam... link:http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s-i9000/
İkinci el alacağına buradan al.. fiyat gayet uygun... paralel ithalat olayını düşünme,, burası hiç kimsenin vermediği garantileri veriyor... lg p970 e göre ekranı daha iyihttp://www.youtube.com/watch?v=tv81oh-ZQ-I soldaki galaxy s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 18 Temmuz 2011; 0:15:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X