Şimdi Ara

GALAXY S Advance mi ? XPERIA Arc S mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi forumlar arkadaşlar aslında xperia arc s siparişi vermiştim fakat siparişin yollanması aşırı gecikince iptal ettirme kararı aldım satın aldığım site androidtelefonlari.com du bunun üzerine arc s in yanında birkaç seçenek daha ortaya çıktı araştırırken galaxy s advance yi gördüm arc s e göre cpusu dual core, ekranı amoled, gpusu daha güçlü, ön kamerası bulunuyor bu tarz üstünlükleri var arc s ise kamera ve ekran büyüklüğü yönünden (0,2 inç) daha iyi fakat samsung, galaxy s advanceyi ara model olarak çıkarmış yani ics ye güncelleme konusunda sıkıntısı var daha güncelleme çıkaracağı belli değil, ayrıca telefon aksesuar, rom - root vs. bulma konusunda ara model olduğu için daha zor bulunuyor fakat s advance güzel bir telefon tasarımını da beğendim ha arc s in tasarımından daha iyi değil fakat sade bir tasarımı var o da benim için yeterli şu an acaip karasızlık içerisinde kaldım hangi telefonu alsam bilemiyorum, sizce ne yapmalıyım öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 23 Eylül 2012; 20:32:15 >

• up
  • advance ics degil direk jb alacak. Arc s çöp telefondur advance in yaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arc s in tasarımı mükemmel ama s advencenin jelly bean güncellemesi alacağı konuşuluyor. arc s ise aldığın gibi kalacak bence s advence al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

arc s in tasarımı mükemmel ama s advencenin jelly bean güncellemesi alacağı konuşuluyor. arc s ise aldığın gibi kalacak bence s advence al.

quote:

advance ics degil direk jb alacak. Arc s çöp tElefondur advance in yaninda

s advance ara model olduğu için biraz şüphem var ama umarım samsung yüzümüzü kara çıkarmaz da advanceye adam akıllı yazılım güncellemesi getirir. arc s in performansının advance yanında düşük kaldığını anlıyorum advance daha mantıklı gelmeye başladı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 23 Eylül 2012; 21:53:38 >
  • Up Up
  • arkadaşlar benim arc s kargoya verilmiş yarın elimde oluyor inşallah, telefon geldiğinde izlenimlerimi aktarırım s advance'den vazgeçtik artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 24 Eylül 2012; 17:59:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bugun yada yarın s advance almayı düşünüyorum fiyatı 630 lira
  • hizlial.com da 1,248.99 TL

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0627/samsung-i9070-galaxy-s-advance-1-ghz-dual-core

nerede 630 tl? bende almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin50 -- 27 Eylül 2012; 14:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

hizlial.com da 1,248.99 TL

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0627/samsung-i9070-galaxy-s-advance-1-ghz-dual-core

nerede 630 tl? bende almak istiyorum.

batmanda oturuyorum hocam buradaki tüm dükkanlarda 630-670 tl arası galaxy s advance sıfır .
  • quote:

batmanda oturuyorum hocam buradaki tüm dükkanlarda 630-670 tl arası galaxy s advance sıfır .

hocam onlar yurtdışından gelen fiyatlar bende telefoncuyum mardinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebat_spy

quote:

hocam onlar yurtdışından gelen fiyatlar bende telefoncuyum mardinde :)

Aynen hocam spot ürünler zaten garantisi falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bionick

bende bugun yada yarın s advance almayı düşünüyorum fiyatı 630 lira

630 tl ye nerde var yav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.